Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Απλά με την GTX 970, η διαφορά που θα δεις αλλάζοντας πλατφόρμα δεν θα είναι χαοτική.Ίσως σε κάποια παιχνίδι δεις μια μικρή βελτίωση.
adtakhs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πάρε έναν 1700x. Μια χαρά επεξεργασταρα είναι. Του χρόνου αν γουστάρεις δώσε τον κάτι της κάτω από την τιμή που τον αγορασες και πάρε έναν 2700Χ . Που δεν θα σου χρειαστεί σε τίποτα... αλλά λέμε τώρα. Άπλετη επεξεργαστική ισχύ θα έχεις σε βάθος 7ετιας.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 @ChimairaX Θα σου έλεγε να περιμένεις λίγο, να δεις reviews των intel. Ακόμα και αν ο 1700x εξακολουθεί να προσφέρει καλύτερο vfm για τη χρήση που κάνεις, πιστεύω υπάρχει πιθανότητα να δούμε ένα price drop στους ryzen μετά τη κυκλοφορία των Coffeelake οπότε είναι κρίμα να χαρίσεις $ στην AMD για 3 μέρες.
ChimairaX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Απλά με την GTX 970, η διαφορά που θα δεις αλλάζοντας πλατφόρμα δεν θα είναι χαοτική. Ίσως σε κάποια παιχνίδι δεις μια μικρή βελτίωση. Σίγουρα. Το λέω αυτό βέβαια γιατί σε κάποια από τα παιχνίδια που παίζω ο cpu βαράει 100% (στα 4.5ghz κιόλας) την ίδια στιγμή που η γραφικών είναι 60-70%. Συνεπώς κάποια παραπάνω fps ή κάποια άνοδος των γραφικών στις ρυθμίσεις θα μου φανούν. @ChimairaX Θα σου έλεγε να περιμένεις λίγο, να δεις reviews των intel. Ακόμα και αν ο 1700x εξακολουθεί να προσφέρει καλύτερο vfm για τη χρήση που κάνεις, πιστεύω υπάρχει πιθανότητα να δούμε ένα price drop στους ryzen μετά τη κυκλοφορία των Coffeelake οπότε είναι κρίμα να χαρίσεις $ στην AMD για 3 μέρες. Σωστός. Ούτως ή αλλιώς όπως είπα θα αρχίσω να κοιτάω Νοέμβριο - Δεκέμβριο (πιθανότατα Δεκέμβριο λόγω δώρων, υπερωριών και τα σχετικά). Οι κόφι όμως για Γενάρη δεν φημολογούνται; Πάρε έναν 1700x. Μια χαρά επεξεργασταρα είναι. Του χρόνου αν γουστάρεις δώσε τον κάτι της κάτω από την τιμή που τον αγορασες και πάρε έναν 2700Χ . Που δεν θα σου χρειαστεί σε τίποτα... αλλά λέμε τώρα. Άπλετη επεξεργαστική ισχύ θα έχεις σε βάθος 7ετιας. Δεν διαφωνώ. Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο θα ισχύει και για τους 8600Κ - 8700Κ. Όπως είπε και ο impecable όμως να λαμβάνουμε υπόψιν μας και τον ανταγωνισμό στις τιμές. *** η είδηση της τελευταίας στιγμής: Μόλις παρέλαβα από την noctua το ΑΜ4 bracket για την ψήκτρα.
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα. Το λέω αυτό βέβαια γιατί σε κάποια από τα παιχνίδια που παίζω ο cpu βαράει 100% (στα 4.5ghz κιόλας) την ίδια στιγμή που η γραφικών είναι 60-70%. Συνεπώς κάποια παραπάνω fps ή κάποια άνοδος των γραφικών στις ρυθμίσεις θα μου φανούν. Σε ποια παιχνίδια στο κάνει αυτό; Δεν μου έχει τύχει ποτέ γι'αυτό ρωτάω. Θέλω να τα δοκιμάσω και εγώ.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σωστός. Ούτως ή αλλιώς όπως είπα θα αρχίσω να κοιτάω Νοέμβριο - Δεκέμβριο (πιθανότατα Δεκέμβριο λόγω δώρων, υπερωριών και τα σχετικά). Οι κόφι όμως για Γενάρη δεν φημολογούνται; Το launch είναι στις 5/10. Το 18 θα βγουν οι μητρικές με H370. 1
ChimairaX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σε ποια παιχνίδια στο κάνει αυτό; Δεν μου έχει τύχει ποτέ γι'αυτό ρωτάω. Θέλω να τα δοκιμάσω και εγώ. Μέχρι στιγμής. Dark Souls 3 + CoD Infinite Warfare σίγουρα. Αν και αυτά τα 2 από ότι έχω διαβάσει έχουν κι ένα μικρό θεματάκι με optimization. Ωστόσο έπαιξα το beta του νέου CoD WW2 και τρέχει καλύτερα. Βέβαια τόλμησα να ανοίξω shadows και με έσκισε. Τα έκλεισα αμέσως.
strawman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέχρι στιγμής. Dark Souls 3 + CoD Infinite Warfare σίγουρα. Αν και αυτά τα 2 από ότι έχω διαβάσει έχουν κι ένα μικρό θεματάκι με optimization. Ωστόσο έπαιξα το beta του νέου CoD WW2 και τρέχει καλύτερα. Βέβαια τόλμησα να ανοίξω shadows και με έσκισε. Τα έκλεισα αμέσως. To cod infinite warfare κανει τα ιδια ανεξαρτητος cpu + gpu. Το ειχα δοκιμασε σε fx8350, σε R5 1600 και σε i7 4790k. Ο CPU χτυπαγε 100% και η καρτα ξυνοταν. Τετοια παιχνιδια ειναι για σφαλιαρες. Ενημερωτικα, αν το πιο απαιτητικο πραγμα που κανεις στο PC ειναι games πας σε R5 1600. Δεν αξιζει να τα σκασεις για 1700 / 1700x, οταν σε αυτες τις τιμες παιζουν 8600 / 8700k που θα ειναι καλυτεροι στα παιχνιδια. Παντως γενικοτερα σε καποια games θα δεις μεγαλη διαφορα απο 8320 σε 1600 ( την ιδια μεταβαση εκανα και εγω) και σε καποια αλλα καμμια λογω καρτας γραφικων.
ChimairaX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είδα τις τιμές των Coffee Lake και των μητρικών Ζ370 και μάλλον τα σχέδια μου για Ryzen σύστημα τρώνε πιστόλι...
cons1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είδα τις τιμές των Coffee Lake και των μητρικών Ζ370 και μάλλον τα σχέδια μου για Ryzen σύστημα τρώνε πιστόλι... Στην ίδια φάση και εγώ ακριβώς... το μόνο που φοβάμαι είναι μην αποφασίσει να αλλάξει το socket η intel σε ένα χρόνο
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είδα τις τιμές των Coffee Lake και των μητρικών Ζ370 και μάλλον τα σχέδια μου για Ryzen σύστημα τρώνε πιστόλι... Περίμενε λίγο ακόμα και με τους Ryzen 2 θα αλλάξουν πάλι. Περίμενε και ακόμα λίγο και σε 1 χρόνο θα βγει 0 9700. Περίμενε ακόμα λίγο και...
cons1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Περίμενε λίγο ακόμα και με τους Ryzen 2 θα αλλάξουν πάλι. Περίμενε και ακόμα λίγο και σε 1 χρόνο θα βγει 0 9700. Περίμενε ακόμα λίγο και...Όσα λεφτά και να είχα δεν θα αγόραζα κάθε χρόνο καινούργια cpu έτσι απλά γιατί άλλαξε μοντέλο. Οποίος το κάνει μαγκιά τπυ και καλά κάνει. Στην φάση που είμαι θέλω να διαθέσω κάποια χρήματα για να φτιάξω όσο το δυνατόν πιο future proof σύστημα. Θα ήθελα πχ μετά καποι χρόνια να μπορώ να κάνω αναβάθμιση παίρνοντας ένα μεταχειρισμένο cpu. Φυσικά βασική προϋπόθεση είναι να τπ υποστηρίζει η mobo.
ChimairaX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Στην ίδια φάση και εγώ ακριβώς... το μόνο που φοβάμαι είναι μην αποφασίσει να αλλάξει το socket η intel σε ένα χρόνο Δε πειράζει, γι'αυτό λέω για 8700Κ. Για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου. Για να το ξανασκεφτώ μετά από αρκετά χρόνια ξανά. Που θα έχει αλλάξει σίγουρα το σόκετ.
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πάντως σε Intel έρχεται καλύτερο chipset σε μερικούς μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα