Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και παρακαλώ για την βοήθειά σας

Είμαι κάτοχος Huawei Mate 8 και θέλω να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας που θα πραγματοποιηθεί εκτός εγγύησης μέσω των Public όπου έχει γίνει η αγορά του.

Δυστυχώς σαν πρώην εργαζόμενος των Public γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι συνεργάζονται ΜΟΝΟ με Αρβάτο και αγνοούν πλήρως το εξουσιοδοτημένο που έχει ανοίξει στην Μιχαλακοπούλου.

Η ερώτησεις μου είναι,

1)ποιός αποφασίζει πού θα πάει το κινητό μου για επισκευή?

2) Μπορώ να απαιτήσω να ΜΗΝ πάει Αρβάτο επικαλώντας κάποιον νόμο ή δεν θα βρώ άκρη?

Ο λόγος που δεν μπορώ να το πάω μόνος μου Μιχαλακοπούλου είναι ότι έχω αγοράσει εξτρά εγγύηση της Public και πρέπει να το πάω από εκεί.Στους όρους της εγγύησης Public δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ ποιός λαμβάνει την απόφαση για το που θα πάει για επισκευή η συσκευή

Παρακαλώ πολύ για την βοήθειά σας

Δημοσ.

Η extra εγγύηση του public σημαίνει οτι το public θα αποφασίσει που θα το στείλει για επισκευή. Δεν υπάρχει νομος που να ορίζει οτι θα παει στην επισημη αντιπροσωπεία. Αν εξυπηρετούσε ή συμφερε το public θα το έστελνε οπουδήποτε ακομα και στον υδραυλικό της περιοχής (αν πιάνουν τα χέρια του). 

Το ιδιο κάνουν ολες οι αλυσίδες που εχουν δικά τους πακέτα support (π.χ. total360 του κοτσωβολου) ή δικους τους τεχνικους (δικους τους ή συμβεβλημένους). 

Με δυο λογια δεν μπορεις ουτε καν να πιέσεις να γίνει επισκευή εκεί που θες εσυ, οποτε ή το πας εσυ στη Μιχαλακοπούλου (και κλαις τα αδικα χρήματα που εδωσες στην extra εγγύηση) ή το πας public-arvato-δικο τους τεχνικό και προσευχεσαι να μη σου απαντήσουν οτι πήρε υγρασία ή να βρεις γρατσουνιες κι σπασίματα. 

Και εσυ απο την άλλη, εφοσον δουλευες εκεί και ήξερες απο μέσα πόσο μουφα ειναι οι εξτρα εγγυήσεις που πουλάνε, γιατι τους εδωσες τα ωραία λεφτουδάκια σου;

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Εγώ έκανα την εξτρά εγγύηση γιατί σαν τότε εργαζόμενος είχα έκπτωση 40% και είχα και ένα πιστωτικό οπότε μου βγήκε 30 ευρώ σύνολο απο 90 που κόστιζε.ΑΝ γινόταν στραβή και έσπαγα την οθόνη μου την κάλυπτε η εξτρά εγγύηση.

Από ότι κατάλαβα λοιπόν μάλλον την πάτησα.Ευχαριστώ πάντως φίλε μου

Δημοσ.

To 40% είναι μόνο για το safety(εξτρά εγγύηση των Public) για τα κινητά είχαμε 5% έκπτωση.

@stelios. Επειδή δούλευα στο service του καταστήματος (δεν είμαι τεχνικός) δεν περνούσα μέρα χωρίς μίνιμουμ 3 καυγάδες με πελάτες που τους είχαν πει ψέματα οι πωλητές για να αγοράσουν την εξτρά εγγύηση.

Anyway το θέμα ξέφυγε.Δεν είναι ότι δεν σας εμπιστεύομαι , αλλά έστειλε και μαιλάκι στον συνήγορο του καταναλωτή για να δω τι θα μου πουν

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

• Like 1
Δημοσ.

δεν περνούσα μέρα χωρίς μίνιμουμ 3 καυγάδες με πελάτες που τους είχαν πει ψέματα οι πωλητές για να αγοράσουν την εξτρά εγγύηση.

γ αυτό σχεδόν ποτε δεν αγοραζω ''εχτρα εγγυήσεις'' από κατάστηματα. επειδή παντα κανουν άλλες @@@ και εχουν κομπίνες μεσα.

μονο αν την ψαξω πολύ καλα.τοτε την κανω και αυτό μετα από αρκετο ψαξιμο όπως ειπα και διαβαζοντας ορους κτλπ.

Δημοσ.

haris ευχομαι να βγάλεις άκρη αλλά το θεωρώ απίθανο. Πιο πιθανό ειναι να βγάλεις άκρη αν εχεις ακομα γερές γνωριμίες στο service.

Σε ρώτησα για το ποσοστό γιατί πριν καιρό αγόρασα ενα υπολογιστή και ο πωλητής μου λεει αρχικά για την εξτρα εγγύηση, αρνουμαι διακριτικά και μετά μου λεει οτι αμα κοπεί στο όνομα του (η αγορά και η εξτρα εγγύηση) θα μου εκανε αρκετά καλύτερη τιμή. Φαντάστηκα οτι έπαιζε κάποια έκπτωση αλλά φανταζόμουν πολύ μικρότερο το ποσοστό. Ετσι κι αλλιως ξέρω τι σαβουρο εγγυηση παρεχουν (γενικά public, κωτσος, κλπ) οποτε και πάλι αρνηθηκα, αλλά ευτυχώς δεν το συνέχισε γιατί ήμουν ετοιμος να "ξεσπαθώσω". 

Δημοσ.

να πω και ενα παραδειγμα στα γρηγορα.

ειχα αγορασει μια action cam απο PUBLIC πολύ προσφατα αξιας 150 ευρω.

μ λεει ο πωλητης, με μονο +25 ευρω εξτρα εγγυηση για 3 χρονακια.. 

του λεω καλυπτει θραυση φακου της action cam?

εεεε μ λεει όχι αλλα καλυπτει όλα τα αλλα..

τεσπα του ειπα ευχαριστω αλλα όχι και εφυγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...