Vpolis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλως βρεθηκαμε Θελω να συνδεσω ενισχυτη Filips FA 930 με εκουαλαιζερ Marantz EQ 515...Βοηθεια...
Jiakometi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, Δοκίμασε να βγάλεις τα μεταλικά άγγιστρα από τις υποδοχές του "Processor" του ενισχυτή. Από τις δύο υποδοχές "OUT' πάρε καλώδιο RCA και σύνδεση το στις υποδοχές LINE IN του Marantz. Και μετά από τις υποδοχές LINE OUT του Marantz ένα ακόμη RCA καλώδιο προς τις υποδοχές PROCESSOR IN του ενισχυτή. Νομίζω θα είσαι εντάξει. Αν, δεν, ξαναγράψε. 2
Knight of Mercy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, Δοκίμασε να βγάλεις τα μεταλικά άγγιστρα από τις υποδοχές του "Processor" του ενισχυτή. Από τις δύο υποδοχές "OUT' πάρε καλώδιο RCA και σύνδεση το στις υποδοχές LINE IN του Marantz. Και μετά από τις υποδοχές LINE OUT του Marantz ένα ακόμη RCA καλώδιο προς τις υποδοχές PROCESSOR IN του ενισχυτή. Νομίζω θα είσαι εντάξει. Αν, δεν, ξαναγράψε. Ακριβώς έτσι. Προσοχή στις μεταλλικές γέφυρες που θα αφαιρέσεις, φύλαξέ τες κάπου. BTW, αυτός ο Philips πουσάρεται σχετικά εύκολα. Το έκανα στο δικό μου όταν "έσκασε" το ένα κανάλι. Πυκνωτές, transistors & pico fuses χρειάζεσαι matchαρισμένα και πολύ καλής ποιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα