Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο καζίνο πας με ένα ποσό στην τσέπη και λες "πάω να χάσω αυτό το ποσό". Οτιδήποτε άλλο σε οδηγεί απευθείας στο να σε ανακυρήξει το καζίνο σπόνσορα.

Αυτό δε το συζητάμε καν, είναι δεδομένο ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι

+ αυτό που είπε λίγο πιο πριν ο σφίγγας, πρέπει εξαρχής να έχεις ένα ποσοστό κέρδους στο μυαλό σου (όχι προφανώς δεκαπλασιασμός του κεφαλαίου...) που αν το φτάσεις σταματάς εντελώς

Έτσι τουλάχιστον έχεις πιθανότητες να μη χάνεις κάθε φορά που πας :)

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το αποκλείω να κλέβουν και ένας να μην το είπε σε φίλο του κ πάει λέγοντας, τα ίδια λέω και για το Τζόκερ, δεν κλέβουν, δεν χρειάζεται καν γιατί εξαρχής σαν παιχνίδι είναι αδύνατον να πιάσεις 5+1.

Απιθανο ειναι,οχι αδυνατο.

Το θεμα ειναι οτι δε θα δωσει ο οπαπ τα εκατομμυρια σε κανεναν,οσα και αν βγαζει.

Ολοι οι δηθεν νικητες παραμενουν ανωνυμοι μια ζωη,για ευνοητους δηθεν λογους,αλλα δε διευκρινιζουν αν οι ευνοητοι λογοι αφορουν το <<νικητη>> η τον οπαπ :P

Ναι οκ,παιζεις για να παρεις καποια χιλιαρικα,αλλα μη φανταζεστε οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινετε εκατομμυριουχοι απο το τζοκερ.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος έχει δει (επανειλημμένα) ρουλέτα φορτωμένη στη μάρκα και τη μπίλια να πέφτει ως εκ θαύματος στο σημείο με τη μικρότερη συγκέντρωση πονταρίσματος, το δίχως άλλο προβληματίζεται αρκετά...

Αναστεναγμοί.

Πρώτον, confirmation bias.

Δεύτερον, διαβάστε λίγο αν θέλετε για την ανθρώπινη ψυχολογία στην αντίληψη του ρίσκου.

Έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι που λένε ότι ο μέσος άνθρωπος στη θέση σου θα σκεφτόταν ακριβώς έτσι όχι απλά όταν δεν υπάρχει δόλος, αλλά ακόμα κι όταν υπάρχει δόλος υπέρ σου (είναι στημένο δηλαδή ελαφρώς υπέρ σου το παιχνίδι, όχι τόσο πολύ που να είναι εξώφθαλμο και να μπορεί να το αντιληφθεί ο μέσος πειραματάνθρωπος).

But I know, τα ξέρουμε όλα αυτά, απλά εμένα δε με πιάνει και η διαισθητική μου αντίληψη είναι σωστή, right?

Ολοι οι δηθεν νικητες παραμενουν ανωνυμοι μια ζωη,για ευνοητους δηθεν λογους,αλλα δε διευκρινιζουν αν οι ευνοητοι λογοι αφορουν το <<νικητη>> η τον οπαπ :P

Σόρι ξέχασα να πω θεωρίες συνωμοσίας...

• Like 1
Δημοσ.

Αναστεναγμοί.

Πρώτον, confirmation bias.

Δεύτερον, διαβάστε λίγο αν θέλετε για την ανθρώπινη ψυχολογία στην αντίληψη του ρίσκου.

Έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι που λένε ότι ο μέσος άνθρωπος στη θέση σου θα σκεφτόταν ακριβώς έτσι όχι απλά όταν δεν υπάρχει δόλος, αλλά ακόμα κι όταν υπάρχει δόλος υπέρ σου (είναι στημένο δηλαδή ελαφρώς υπέρ σου το παιχνίδι, όχι τόσο πολύ που να είναι εξώφθαλμο και να μπορεί να το αντιληφθεί ο μέσος πειραματάνθρωπος).

But I know, τα ξέρουμε όλα αυτά, απλά εμένα δε με πιάνει και η διαισθητική μου αντίληψη είναι σωστή, right?

Σόρι ξέχασα να πω θεωρίες συνωμοσίας...

Καλά μην αναστενάζεις και πολύ και πάθεις και τίποτα

Εδώ δε γνωρίζει η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου, και εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι τα καζίνο δεν κλέβουν

Εγώ δε λέω ότι κλέβουν, γιατί δε μπορώ προφανώς να το αποδείξω

Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δε κλέβουν ; 

'Η θα μου πεις ότι εφόσον κερδίζουν by default γιατί να κλέψουν ; 

Και εκεί θα αρχίσει το μεγάλο γέλιο

• Like 2
Δημοσ.

Αδύνατο στατιστικά?

1 / 25.000.000 είναι.

Ε δηλαδή στην ουσία αδύνατο βρε

Απιθανο ειναι,οχι αδυνατο.

Το θεμα ειναι οτι δε θα δωσει ο οπαπ τα εκατομμυρια σε κανεναν,οσα και αν βγαζει.

Ναι οκ,παιζεις για να παρεις καποια χιλιαρικα,αλλα μη φανταζεστε οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινετε εκατομμυριουχοι απο το τζοκερ.

Απίθανο σωστός... Συγγνώμη για το αδύνατον. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου.

Δημοσ.

Λοιπόν για το τζόκερ είναι 1/25.000.000 να πετύχεις 5+1.

Να και οι στήλες που παίζονται για να υπάρξει μια ιδέα κάθε πότε μπορεί να παίζει τζακ ποτ.   Φαίνεται λογικό μαθηματικά να παίζουν και 10 τζακ ποτ στη σειρά υπο προυποθέσεις

%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν είμαι ο Μπάτμαν;

Κι άμα θελήσω να πω τίποτα για απόδειξη αρνητικών ισχυρισμών, να αναστενάξω πρώτα ή μπα;

Get your shit together, και συ και όλοι οι υπόλοιποι. Σας λέει κάποιος (και μπορείτε να το ψάξετε, μη πιστεύετε εμένα) ότι η ανθρώπινη ψυχολογία είναι φτιαγμένη έτσι που να κάνει ο κόσμος το λάθος που κάνεις εσύ τώρα, και η απάντησή σου είναι "απέδειξέ μου ότι κάνω λάθος" για κάτι που δε μπορεί να αποδειχτεί.

Κλαπ κλαπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν είμαι ο Μπάτμαν;

Κι άμα θελήσω να πω τίποτα για απόδειξη αρνητικών ισχυρισμών, να αναστενάξω πρώτα ή μπα;

Get your shit together, και συ και όλοι οι υπόλοιποι. Σας λέει κάποιος (και μπορείτε να το ψάξετε, μη πιστεύετε εμένα) ότι η ανθρώπινη ψυχολογία είναι φτιαγμένη έτσι που να κάνει ο κόσμος το λάθος που κάνεις εσύ τώρα, και η απάντησή σου είναι "απέδειξέ μου ότι κάνω λάθος" για κάτι που δε μπορεί να αποδειχτεί.

Κλαπ κλαπ.

Εγώ σου αναφέρω μια αίσθηση που έχω αποκομίσει από προσωπική εμπειρία, και εσύ μου απαντάς λες και έχω χάσει 3 σπίτια στο Λουτράκι και κλαίγομαι

Ότι να ναι εντελώς όμως...

Υ.Γ. Απόδειξέ μου και οχι απέδειξέ μου

Κρίμα να γράφεις τόσο επιτηδευμένα και να κάνεις τέτοια γραμματικά λάθη 

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα τελευταία πάντως που το έχουμε κόψει ,εγω και οι τριγύρω μου , όλο και κάτι μυνηματακια μας στέλνουν . Μια για δωρεάν είσοδο , μια για έκπτωση σε φαγητό κ.α.

Ξέρουν τι κάνουν αυτοί...

Δημοσ.

Εδώ δε γνωρίζει η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου, και εσύ έρχεσαι να μου πεις ότι τα καζίνο δεν κλέβουν

Έχασες στο καζίνο και σκέφτεσαι οτι σκέφτεσαι. Και σου λέει ο defacer οτι αυτές τις σκέψεις τις κάνει το μυαλό του ανθρώπου όταν χάνουμε. Εγώ συμφωνώ με αυτό. Αλλά θα σε ρωτήσω το εξής.

Αν κέρδιζες στο καζίνο θα έλεγες πάλι οτι προσπαθούν να κλέψουν τον κόσμο με διάφορα κολπάκια και τεχνικές; Αν η απάντηση είναι οχι μάλλον έχει δίκιο ο defacer (κέρδισες->θετικό συναίσθημα->θετική σκέψη/άποψη), αν έλεγες και πάλι ναι (κέρδισες->θετικό συναίσθημα->αρνητική σκέψη/άποψη) τότε μάλλον έχει άδικο στον ισχυρισμό του :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παει ετσι ρε φιλε.

Ναι θα μπορουσαν να κλεψουν, αλλα δεν ισχυει μονο για το καζινο αυτο. Ισχυει παντου

Προφανως εισαι απο τους τυπους που βλεπεις παντου πλεκτανες και συνωμοσιες και "κατι κρυβεται απο πισω". 

Και στο ναμος μπορουν να δωσουν την σαμπανια των 1000 ευρω νοθευμενη των 10. Τους συμφερει λες? 

Πιο πιθανο να το κανει το μπαρ της γειτονιας

Ετσι και στο καζινο. Για ποιο λογο να κινδυνεψει να χασει την αξιοπιστια του αφου σε αυτην βασιζεται?

Στα φρουτακια της γειτονιας που εχει ρουλετα πολυ πιθανο να σε κλεψει καθως θελει να κανει αρπαχτη ο τυπος πριν τον κλεισουνε. 

Το κανονικο καζινο, το οποιο παρεπιμπτοντως ελεγχεται, λειτουργει οπως ολες οι επιχειρησεις του κοσμου. Με το καθαρο ποσοστιαιο κερδος του αναλογο των πελατων του και του τζιρου. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια φορα έχω παίξει σε καζινο και αυτο σε online στο pokerstars επαιζα ρουλετα για να περασει η ώρα μου. Κοκκινο-μαυρο μόνο.

Ε λοιπον μου συνεβη κατι που βαση πιθανοτητων (θα την υπολογισω αύριο την πιθανότητα γιατί δεν θυμαμαι ακριβως τον τύπο τωρα) έχω την εντύπωση ότι ειναι πολυ απίθανο. 23 συνεχομενες φορες ετυχε κοκκινο στην σειρα. Μεχρι την 10η φορά επαιζα εναλλαξ γιατί ελεγα θα σπασει δεν μπορει (και επαιζα και για την πλακα μου πιο πολύ μικροποσα), μετα την ψυλλιαστηκα και αρχισα και φορτωνω στο κοκκινο. Ε, δυστυχως δεν τρολλαρω, 23 συνεχόμενες φορες εκατσε, λεφτα δεν εβγαλα αφού φοβομουν να βαλω χοντρα λεφτα μηπως σπασει αλλα τουλάχιστον ειδα με τα ματια μου κάτι που αλλιως δεν θα το πιστευα με τίποτα.

Δημοσ.

(θα την υπολογισω αύριο την πιθανότητα γιατί δεν θυμαμαι ακριβως τον τύπο τωρα) έχω την εντύπωση ότι ειναι πολυ απίθανο.  

Όπως το υπολόγισα, μάλλον είναι 1/8.500.000 !

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το υπολόγισα, μάλλον είναι 1/8.500.000 !

Από την άλλη όμως, η ρουλέτα δεν έχει μνήμη... Όσες φορές και να έχει έρθει συνεχόμενα κόκκινο, η πιθανότητα να έρθει ξανά κόκκινο είναι 50%(48,65% για να ακριβολογούμε).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...