Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παιζεις μαυρο κοκκινο,βαση πιθανοτητων καποια στιγμη θα κερδισεις.

Απλα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος ψυχολογικα,γιατι μπορει να σπασουν τα νευρα σου  μεχρι να γυρισει.

Αν παιζεις συνεχομενα 10 φορες κοκκινο,καποια στιγμη θα ερθει κοκκινο.

Εκει αν το αρχικο σου πονταρισμα ηταν 1 ευρω,θα εχεις κερδος 1 ευρω,αφου οτι παιρνεις με το διπλασιασμο στην ουσια ειναι τα προηγουμενα χαμενα.

Απλα πρεπει να εχεις μια καλη καβα μεσα ( αν παιξεις 10 φορες διπλασιαζοντας πρεπει να εχεις 512 ευρω )  ωστε να μπορεις να διπλασιαζεις συνεχεια μεχρι να γυρισει.

Εγω πχ εβαλα 50 ευρω αποψε αφου εγραψα εδω,επαιξα με διπλασιασμο και τα εχασα ολα.

Καλα να παθω :P

Σε αυτο το παιχνιδι εχω τις αμφιβολιες μου,στο αν   κλεβει η δεν κλεβει  το συστημα.

Oταν παιζεις μαυρο κοκκινο,βαση πιθανοτητων,καποια στιγμη θα χασεις. Mιας και εχεις 48.6% πιθανοτητες.στις 1000 φορες θα κερδισεις τις 486 και θα χασεις τις 514.

Αν παιζεις συνεχομενα 10 φορες κοκκινο,κανενας δεν σου εγγυαται οτι καποια στιγμη θα ερθει κοκκινο,μιας και η ρουλετα δεν εχει μνημη,και καθε ξεχωριστη φορα εχεις ακριβως 48,6% πιθανοτητες να σου βγει το κοκκινο και οχι 93,68 επειδη εχει ερθει 10 σερι το μαυρο.

Τελος η τεχνικη του διπλασιασμου σε οδηγει μαθηματικα στο να κλεισεις το σπιτι σου,εξηγησα παραπανω το γιατι.Μπορει να ερθει 15 σερι  φορες μαυρο,θα εχεις τα 15k or so που θα χρειαζονται να ρισκαρεις για να βγαλεις το εξωφρενικο κερδος του ενος ευρω?

Πολυ κακο σχολιο,αγνοει βασικες αρχες μαθηματικων.

• Like 4
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν παιζεις μαυρο κοκκινο,βαση πιθανοτητων καποια στιγμη θα κερδισεις.

Απλα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος ψυχολογικα,γιατι μπορει να σπασουν τα νευρα σου  μεχρι να γυρισει.

Αν παιζεις συνεχομενα 10 φορες κοκκινο,καποια στιγμη θα ερθει κοκκινο.

Αυτη ειναι μια απο τις μεγαλυτερες παγιδες στον τζογο γενικοτερα και στην ρουλετα ειδικοτερα.

Καπως ετσι σκεφτομουν καποτε και γεματος αφελεια μια φορα που ειχαμε παει καζινο ειχα παιξει ως εξης:

Αφου καθε φορα εχω 1/37 πιθανοτητες να ερθει ενας αριθμος, θα διαλεξω εναν αριθμο και θα πονταρω στον ιδιο 40 φορες συνεχομενα απο 1 ευρω. Ποσο μπορει να αργησει; Και στο τελος να ερθει, θα εχω παρει τα λεφτα μου πισω τουλαχιστον.

Αμ δε. Δεν ηρθε ποτε, μετα εκατσα λιγο ακομα να δω μηπως ερθει σε επομενο γυρο αλλα ουτε τοτε. 

Και δεν νομιζω οτι ειχε αναγκη να με κλεψει το καζινο για τετοια αστεια ποσα. Απλα δεν καταλαβαινα τι σημαινει 1/37.

Δημοσ.

Αφου καθε φορα εχω 1/37 πιθανοτητες να ερθει ενας αριθμος, θα διαλεξω εναν αριθμο και θα πονταρω στον ιδιο 40 φορες συνεχομενα απο 1 ευρω. Ποσο μπορει να αργησει; Και στο τελος να ερθει, θα εχω παρει τα λεφτα μου πισω τουλαχιστον.

Με αφορμή αυτό το απλό, pop quiz: Ποιά είναι η πιθανότητα να το κάνεις αυτό 40 φορές και να μήν κερδίσεις καθόλου; Όποιος δεν έχει ιδέα καλό είναι να μη πλησιάζει καν σε καζίνο.

33.4%

Όπως και κάθε φορά που μπαίνει τέτοιο θέμα πάντως δε μπορώ να πω, είναι διασκεδαστικό.

• Like 2
Δημοσ.

Oταν παιζεις μαυρο κοκκινο,βαση πιθανοτητων,καποια στιγμη θα χασεις. Mιας και εχεις 48.6% πιθανοτητες.στις 1000 φορες θα κερδισεις τις 486 και θα χασεις τις 514.

Αν παιζεις συνεχομενα 10 φορες κοκκινο,κανενας δεν σου εγγυαται οτι καποια στιγμη θα ερθει κοκκινο,μιας και η ρουλετα δεν εχει μνημη,και καθε ξεχωριστη φορα εχεις ακριβως 48,6% πιθανοτητες να σου βγει το κοκκινο και οχι 93,68 επειδη εχει ερθει 10 σερι το μαυρο.

Τελος η τεχνικη του διπλασιασμου σε οδηγει μαθηματικα στο να κλεισεις το σπιτι σου,εξηγησα παραπανω το γιατι.Μπορει να ερθει 15 σερι  φορες μαυρο,θα εχεις τα 15k or so που θα χρειαζονται να ρισκαρεις για να βγαλεις το εξωφρενικο κερδος του ενος ευρω?

Πολυ κακο σχολιο,αγνοει βασικες αρχες μαθηματικων.

Έτσι έπαιζα κάποιες φορές και εγώ. Χρώμα (ή μονά / ζυγά), με διπλασιασμό και για να είμαι σίγουρος ξεκίναγα να παίζω μόνο όταν ήταν τουλάχιστον 5 φορές το ίδιο χρώμα. Ε μου έκατσε φορά που πήγε 12 φορές το ίδιο χρώμα. Φυσικά έχασα τα χρήματα και νομίζω είχα φτάσει και στο limit up.

Κανονικά πρέπει να πηγαίνεις με συγκεκριμένο ποσό που δεν σε απασχολεί και αν χάσεις και παράλληλα να έχεις βάλει ένα ανελαστικό όριο κέρδους που μόλις το φτάσεις, να φευγεις (το 100% είναι θεωρώ άριστο). Αυτά βέβαια να τα ακολουθείς ως νόμο. Δεν θα υπάρχει καμία μα καμία παρεκτροπή.  Τότε και μόνο τότε ίσως βγαίνει κέρδος μακροπρόθεσμα

Δημοσ.

Αυτός που έφτιαξε τη ρουλέτα καταρχάς είχε μυαλό τρελό, κατά δεύτερον την έφτιαξε για να κερδίζει πάντα η ρουλέτα οπότε...

Δημοσ.

Πάντα κερδίζει η ρουλέτα βάσει μαθηματικών λόγω της ύπαρξης του 0 που σπάει το 50/50.

Απο κει και πέρα για διάφορους λόγους θεωρώ πως οι ρουλέτες στήνουν τα παιχνίδια (όχι προφανώς στο χρώμα που έπαιζα εγώ 10€) Live ανάλογα με τα πονταρίσματα.

Δημοσ.

Απο κει και πέρα για διάφορους λόγους θεωρώ πως οι ρουλέτες στήνουν τα παιχνίδια (όχι προφανώς στο χρώμα που έπαιζα εγώ 10€) Live ανάλογα με τα πονταρίσματα.

Σε αντίθεση με κάποιους που θα ισχυριστούν το αντίθετο, θα έλεγα ότι συμφωνώ μαζί σου

Όποιος έχει δει (επανειλημμένα) ρουλέτα φορτωμένη στη μάρκα και τη μπίλια να πέφτει ως εκ θαύματος στο σημείο με τη μικρότερη συγκέντρωση πονταρίσματος, το δίχως άλλο προβληματίζεται αρκετά...

Δημοσ.

Μου το είχε πει τύπος ο οποίος έκανε αυτή τη δουλειά και ήταν ψαγμένος σχετικά με το άθλημα. Απο κει και πέρα, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι και το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ίσως ισχύει.

Τεχνικά είναι εύκολο πάντως. Οι κάμερες καταγράφουν τα πονταρίσματα, εύκολα βγαίνει κάθε νούμερο τι πληρώνει αν βγει και υπάρχει και χρόνος που γυρνάει η μπίλια και θα μπορούσε με κάποιο ηλεκτρομαγνήτη ή ελάχιστο φρένο, αύξηση ταχύτητας της ρουλέτας για παράδειγμα και βάσει στατιστικών να αλλάξει νούμερο +-2 αριθμούς στη σειρά της ρουλέτας και να επιλεγεί νούμερο απο 5 στη σειρά που θα πληρώνει λιγότερα.

Φυσικά δεν μιλάω του να στήνεται το παιχνίδι και να επιλέγεται συγκεκριμένος αριθμός. Είναι υπερβολικό τεχνικά. +- κάποια νούμερα όμως, δεν το βλέπω απιθανο

Βάσει μαθηματικών / φυσικής θεωρώ η πρόβλεψη που θα κάτσει η μπίλια 5 δευτερόλεπτα πριν κάτσει, δεν είναι αδύνατη. 

Δημοσ.

Εγώ το αποκλείω να κλέβουν και ένας να μην το είπε σε φίλο του κ πάει λέγοντας, τα ίδια λέω και για το Τζόκερ, δεν κλέβουν, δεν χρειάζεται καν γιατί εξαρχής σαν παιχνίδι είναι αδύνατον να πιάσεις 5+1.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το αποκλείω να κλέβουν και ένας να μην το είπε σε φίλο του κ πάει λέγοντας, τα ίδια λέω και για το Τζόκερ, δεν κλέβουν, δεν χρειάζεται καν γιατί εξαρχής σαν παιχνίδι είναι αδύνατον να πιάσεις 5+1.

Εάν και εφόσον γίνεται κάπου, προφανώς δε γίνεται από τους γκρουπιέρηδες...

Το τζόκερ και τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ έχουν εξαρχής τεράστια γκανιότα, γιατί να κλέψουν δηλαδή ; 

• Like 1
Δημοσ.

Το τζόκερ και τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ έχουν εξαρχής τεράστια γκανιότα, γιατί να κλέψουν δηλαδή ; 

Κάθε Χριστούγεννα κλπ βλέπεις απανωτά τζακ ποτ. Ε με το τζακ ποτ πάνε και παίζουν ακόμα περισσότεροι γιατί ξέρω γω το 1εκ τους ήταν λίγο και το σνόμπαραν, ενώ τα 10εκ του τζακ ποτ ίσως και να τους χρειάζονται, οπότε πάνε να παιξουν!!!!!

Το τζακ ποτ πουλάει πιο πολλές στήλες εν ολιγοις

Δημοσ.

Άρα συζητάμε αν οι κληρώσεις είναι σικέ προφανώς, για να αυξηθεί ο τζίρος και να αποδοθεί μεγαλύτερο κέρδος 

Δε μου φαίνεται και απίθανο... 

• Like 1
Δημοσ.

Άρα συζητάμε αν οι κληρώσεις είναι σικέ προφανώς, για να αυξηθεί ο τζίρος και να αποδοθεί μεγαλύτερο κέρδος 

Δε μου φαίνεται και απίθανο... 

Επίσης πριν λίγο καιρό είχε παίξει αυτή η φάση. Να ήταν τυχαίο? Μπορεί. Σεν είμαι οπαδός θεωριών συνωμοσίας, όμως εδώ ίσως και να υπάρχει κάτι. Ίσως βέβαια απλά να πατήθηκαν λάθος αριθμοί από το χειριστή που εισάγει τα στοιχεία να προβληθούν

Δημοσ.

Στο καζίνο πας με ένα ποσό στην τσέπη και λες "πάω να χάσω αυτό το ποσό". Οτιδήποτε άλλο σε οδηγεί απευθείας στο να σε ανακυρήξει το καζίνο σπόνσορα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...