Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως σε καζινο στη βουλγαρια που επαιζε φιλος μαυρο κοκκινο ηρθαν 12 φορες σερι κοκκινα. Μεχρι και ο γκρουπιερης ντραπηκε... Ηλεκτρομαγνητες φουλ και η μπιλια ενω καθιζε ξανασηκωνοταν σαν τον λαζαρο. σε ποιο μερος βουλγαρια ?
blade-17 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλε μου το μαγαζί(καζίνο) είναι εκεί για να βγάλει χρήματα όχι να δώσει... 1
Baator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά με τους μαγνήτες και τις μπίλιες τα πιστεύετε πραγματικά ρε παιδιά τώρα; Είναι δυνατόν; Αν εγώ φτιάξω ένα παιχνίδι που έχω 50.1% πιθανότητα να κερδίσω και ο αντίπαλος παίκτης 49.9% και παίξω δισεκατομμύρια παιχνίδια, έχω λόγο να κλέβω; Θα βγάλω 100% κέρδος και μάλιστα μεγάλο. Θέλετε να μου πείτε ότι όχι απλά εκπαιδεύουν τους γκρουπιέρηδες να κλέβουν και δεν έχει μιλήσει ποτέ κανένας και δεν έχει βγει παραέξω, αλλά σε κάθε μπιλιά ξεχωριστά κάθεται ο γκρουπιέρης που παίρνει 800 ευρώ τον μήνα και υπολογίζει το αν συμφέρει το καζίνο να βγει κόκκινο ή μαύρο και ποιο νούμερο και στήνει την μπίλια; Και ρισκάρει το καζίνο πιθανά κέρδη δισεκατομμυρίων και φυλακές, στήνοντας ένα παιχνίδι που ούτως ή άλλως, βρέξει χιονίσει, θα του αποφέρει κέρδη; Ενώ ο υπαλληλάκος των 800 ευρώ επίσης δέχεται να είναι μέρος της κομπίνας και δεν μιλάει; Ή ότι τα μηχανάκια έχουν "τυχερές" μέρες, καλές και κακές και τα Σάββατα το μεσημέρι δίνουν λεφτά ή τις Τετάρτες δεν δίνουν ποτέ; Επειδή το "είδατε με τα ίδια σας τα μάτια;". Είναι δυνατόν;...τι να πω... 5
Hellaslover Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ^δεν ειναι "τυχερες" μερες, οι απο πανω τα ελεγχουν και πατανε ενα κουμπι (φανταζομαι) που λεει τα ταδε να ειναι πιο loose η πιο tight. Εσυ νομιζεις δεν εχουν τη δυνατοτητα να το κανουν αυτο και οτι τα μηχανακια δουλευουν στη τυχη; αν θελει το καζινο να κανει να δεινουν συγκεκριμενα μηχανηματα διπλα στην εισοδο πχ η κοντα στο μπουφετ που περιμενει κοσμος στην ουρα να φαει για διαφημιση ετσι οστε μετα το φαι να θελουν να πανε να παιξουν τοτε μπορουνε και το αλλαζουν. Καθε λεπτομερεια ειναι υπο κοντρολ και τιποτα τυχαιο
katz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα μηχανακια στην τυχη δουλευουν με τεραστια γκανιοτα ομως ανω του 30%. Η ρουλετα δουλευει με 2,7%. Το καζινο το μονο που εχει να κανει ειναι να φερει οσο περισσοτερους πελατες μπορει. Και οχι φυσικα να κλεβει . Μονο ενας τελειως ηλιθιος θα το εκανε αυτο. Αυξηση τζιρου ισον αυξηση κερδων. Αυτα με τους μαγνητες στις ρουλετες ειναι για τους φελους. Διαβαστε και λιγο δεν κανει κακο
3oxic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κερδισμένος μπορείς να βγεις παιδιά,βέβαια δεν σε αφήνει το καζίνο. Πριν πολλά χρόνια π.χ που μαζευοντουσαν γκρουπ έπαιζαν 21 και μόνο με το λεγόμενο card counting(που με λίγο προπόνηση δεν φένεται και πολύ δύσκολο),τίναζαν καζίνο στον αέρα.Αυτό αν και ξεκάθαρα νόμιμο σου απαγορεύει το καζίνο να χρησιμοποιείς τέτοιου είδους τεχνικές.Θυμάμαι μια υπόθεση με τον γνωστό παίχτη poker Phil Ivey που τον τρέχουν στα δικαστήρια για κάτι νόμιμο.
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν θέλεις να βγεις χαμένος απλά δεν πας σε τέτοια μαγαζιά. Ακόμη και μεγάλοι παίχτες όπως ο Νικ δε Γκρήκ στη Νέα Υόρκη που κέρδισε φοβερά ποσά πέθαναν στην ψάθα γιατί μακροπρόθεσμα όλοι χαμένοι είναι. Κερδισμένος είναι αυτός που δεν παίζει.Και μην πουν κάποιοι ότι αν δεν παίξεις πως θα κερδίσεις. Δηλαδή να βγουν χαμένοι 1000 παίχτες π.χ. να κερδίσει ένας και να περιμένεις εσύ σαν ηλίθιος να είσαι εσύ αυτός ο ένας. 1
Hellaslover Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλο ειναι να πηγαινεις να παιζεις και να το βλεπεις σαν μορφη διασκεδασης. Εμενα προσωπικα δε με πολυτραβαει να παω σε σινεμα η εξω για μπυρες (και ξερω ατομα που ξοδευουν πολλα λεφτα σε ποτα) καθε σαββατο. Προτιμο να παω καζινο να πιω ενα ποτο και μετα σπιτι μου. Φυσικα μου κοστιζει περισσοτερο απο το αν εβγαινα εξω για ποτα γιατι παρασυρομαι αλλα αν καποιος εχει κοντρολ να πας μια 2 φορες το μηνα να παιξεις ειναι οκ. Ειναι ωραια η ατμοσφαιρα στα καζινο κακα τα ψεμματα
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλο ειναι να πηγαινεις να παιζεις και να το βλεπεις σαν μορφη διασκεδασης. Εμενα προσωπικα δε με πολυτραβαει να παω σε σινεμα η εξω για μπυρες (και ξερω ατομα που ξοδευουν πολλα λεφτα σε ποτα) καθε σαββατο. Προτιμο να παω καζινο να πιω ενα ποτο και μετα σπιτι μου. Φυσικα μου κοστιζει περισσοτερο απο το αν εβγαινα εξω για ποτα γιατι παρασυρομαι αλλα αν καποιος εχει κοντρολ να πας μια 2 φορες το μηνα να παιξεις ειναι οκ. Ειναι ωραια η ατμοσφαιρα στα καζινο κακα τα ψεμματα Το θέμα είναι όμως οτι πρέπει να έχεις πολλά λεφτά για να μπορείς να χαλάσεις σε καζίνο χωρίς να βρεθείς αρκετά ζημιωμένος σε περίπτωση που δεν κερδίσεις. Άσχετο με το θέμα, πριν το eurobasket έμαθα για κάποιο άτομο (φίλος συγγενή) οτι θα παίξει στοίχημα 1500ευρώ και θα βάλει οτι θα το πάρει η Ισπανία, σε περίπτωση νίκης της Ισπανίας θα κέρδιζε το ποσό χ3. Μετά γκρίνιαζε οτι δεν έχει να πληρώσει το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου, δεν ήταν άτομο που είχε λεφτά στην άκρη, λέει πρώτα θα περιμένω να κερδίσω και μετά θα πληρώσω...... ο τζόγος είναι αρρώστια. Φαντάσου αν κράταγε τα 1500ευρώ, θα πλήρωνε το ασφάλιστρο κανένα 150αρι και τα άλλα στην άκρη. 2
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα είναι όμως οτι πρέπει να έχεις πολλά λεφτά για να μπορείς να χαλάσεις σε καζίνο χωρίς να βρεθείς αρκετά ζημιωμένος σε περίπτωση που δεν κερδίσεις. Άσχετο με το θέμα, πριν το eurobasket έμαθα για κάποιο άτομο (φίλος συγγενή) οτι θα παίξει στοίχημα 1500ευρώ και θα βάλει οτι θα το πάρει η Ισπανία, σε περίπτωση νίκης της Ισπανίας θα κέρδιζε το ποσό χ3. Μετά γκρίνιαζε οτι δεν έχει να πληρώσει το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου, δεν ήταν άτομο που είχε λεφτά στην άκρη, λέει πρώτα θα περιμένω να κερδίσω και μετά θα πληρώσω...... ο τζόγος είναι αρρώστια. Φαντάσου αν κράταγε τα 1500ευρώ, θα πλήρωνε το ασφάλιστρο κανένα 150αρι και τα άλλα στην άκρη. Οντως είναι αρρώστια.. Σε κάποια φάση βρέθηκα να χαλάω 200-300 το μήνα, πλέον έχω πέσει στα 50 ευρώ και πολλά είναι, δεν έχει νόημα ο τζόγος αν δεν έχεις ήδη λεφτά γιατί δεν πρόκειται ούτε σε 1.000.000 χρόνια να γίνεις πλούσιος. Τώρα αν μιλάμε ότι παίρνεις λαχείο και ξαφνικά ( όπως έγινε με πατέρα φίλου μου) Πιάσεις 500.000 ευρώ οκ.. Εκεί κάτι γίνεται αλλά κάθε μέρα στο προπό και στο καζίνο δεν βγαίνει χρήμα. Αρρώστια της εποχής μας είναι όπως παλιά δεκαετία 80 ήταν η ποκα,στην ποκα ο άλλος έβαζε το αυτοκίνητο του ή το σπίτι του, μιλάμε για τρελά πράγματα.
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα μηχανακια στην τυχη δουλευουν με τεραστια γκανιοτα ομως ανω του 30%. Η ρουλετα δουλευει με 2,7%. Το καζινο το μονο που εχει να κανει ειναι να φερει οσο περισσοτερους πελατες μπορει. Και οχι φυσικα να κλεβει . Μονο ενας τελειως ηλιθιος θα το εκανε αυτο. Αυξηση τζιρου ισον αυξηση κερδων. Αυτα με τους μαγνητες στις ρουλετες ειναι για τους φελους. Διαβαστε και λιγο δεν κανει κακο Στο Black Jack υπάρχει γκανιότα ; Και αν ναι, πόσο είναι αυτή ; Προσωπικά παίζω μόνο ρουλέτα όποτε πάω, υπολογίζω ότι πάνω κάτω είμαι στα λεφτά μου (να έχω πάει σύνολο καμιά 30αριά - 40αριά φορές) 2-3 φορές που έπαιξα black jack πήρα τα @@ μου Γενικά αυτό με το κουτί ποτέ δε το κατάλαβα, γιατί να πρέπει να τραβάνε χαρτιά μέσα από black box ;
sphinxgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια στιγμή είχα ξεκινήσει να πηγαίνω και εγω και να βγάζω 50-50. Ε είπα καλή ιδέα είναι για να βγάζω σταθερό μικρό εισόδημα !!! Να μην τα πολυλογώ, μια φορά πήγα και έχασα όλα όσα είχα βγάλει όλο τον καιρό + ακόμα περισσότερα. Από τότε, πάω μια φορά το χρόνο με 50€ στην τσέπη και ότι γίνει
JimasGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η καλυτερη μαγκια για εμενα ειναι να πας με λιγα λεφτα. Οπως λεει ο sphinx ας πουμε να πας με ενα 50αρικο μαξ, ουτε αλλα μετρητα πανω σου ουτε καρτα ουτε τιποτα. Αν τα χασεις δεκτο, πες πως τα εφαγες σε κλαμπ (ειδικα αν ειναι κανενα 30αρι μικρο το κακο), αν πιασεις λεφτα και την κανεις εισαι αρχοντας. Αν παλι πιασεις και τα χασεις την ιδια στιγμη παλι καταληγουμε στην πρωτη περιπτωση, αα και φυσικα με μέτρο οι επισκεψεις. Ειχα γνωστο που δουλευε στο καζινο στην Ξανθη πριν κλεισει (αφου εκλεισε ποσα σπιτια) που μου εχει πει τρελα πραγματα. Ο κοσμος αρρωσταινει. Εδω στον ΟΠΑΠ βλεπεις κατι νεους 25-30 χρονων να παιζουν 100αρια στην γυρα στο virtual...
katz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στο Black Jack υπάρχει γκανιότα ; Και αν ναι, πόσο είναι αυτή ; Προσωπικά παίζω μόνο ρουλέτα όποτε πάω, υπολογίζω ότι πάνω κάτω είμαι στα λεφτά μου (να έχω πάει σύνολο καμιά 30αριά - 40αριά φορές) 2-3 φορές που έπαιξα black jack πήρα τα @@ μου Γενικά αυτό με το κουτί ποτέ δε το κατάλαβα, γιατί να πρέπει να τραβάνε χαρτιά μέσα από black box ; Δεν υπαρχει "ξεκαθαρη" γκανιοτα αλλα ειναι απο τα πιο δικαια μαζι με ρουλετα. Το θεμα ειναι το εξης με το μπλακτζακ. Η "μανα" παιζει ουσιαστικα αυτοματα. Ειναι υποχρεωμενη να τραβαει φυλλα μεχρι το 17 και πανω ενω επισης ειναι υποχρεωμενη να σταματαει οταν φτασει 17-20. Οποτε αν ενας παικτης ακολουθησει τον ιδιο τροπο παιξιματος θεωρητικα οι πιθανοτητες ειναι 50 50. Ελα ομως που το καζινο ειναι μαγκας και παιζει πρωτα παντα ο παικτης! Οποτε οταν "καιγεσαι" χανεις και η μανα δεν παιζει. Αυτοματα οι πιθανοτητες γερνουν προς τη μανα. Παρ ολα αυτα αυτο αντισταθμιζεται εν μερη απο το γεγονος οτι η μανα δεν μπορει να τραβηξει αλλο φυλλο περα απο το 17. Οποτε εσυ αν εχεις 20 και η μανα 17 δεν μπορει να τραβηξει αλλο για να σε φτασει. Επισης αν κανεις blackjack πληρωνεσαι επι 1,5 και οχι επι 1. Οποτε οπως βλεπεις ειναι αρκετα ισορροπημενο. 1
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει "ξεκαθαρη" γκανιοτα αλλα ειναι απο τα πιο δικαια μαζι με ρουλετα. Το θεμα ειναι το εξης με το μπλακτζακ. Η "μανα" παιζει ουσιαστικα αυτοματα. Ειναι υποχρεωμενη να τραβαει φυλλα μεχρι το 17 και πανω ενω επισης ειναι υποχρεωμενη να σταματαει οταν φτασει 17-20. Οποτε αν ενας παικτης ακολουθησει τον ιδιο τροπο παιξιματος θεωρητικα οι πιθανοτητες ειναι 50 50. Ελα ομως που το καζινο ειναι μαγκας και παιζει πρωτα παντα ο παικτης! Οποτε οταν "καιγεσαι" χανεις και η μανα δεν παιζει. Αυτοματα οι πιθανοτητες γερνουν προς τη μανα. Παρ ολα αυτα αυτο αντισταθμιζεται εν μερη απο το γεγονος οτι η μανα δεν μπορει να τραβηξει αλλο φυλλο περα απο το 17. Οποτε εσυ αν εχεις 20 και η μανα 17 δεν μπορει να τραβηξει αλλο για να σε φτασει. Επισης αν κανεις blackjack πληρωνεσαι επι 1,5 και οχι επι 1. Οποτε οπως βλεπεις ειναι αρκετα ισορροπημενο. Με 6άρια στο 15 και 5άρια στο 16 που τραβάνε συνήθως δε θα το λεγα και ιδιαίτερα fair... Επιμένω ότι αυτό το κουτί που έχουν εκεί δε μου αρέσει καθόλου Τι να πω, ίσως μην έχω παίξει αρκετές φορές, πάντως δεν έχω κερδίσει ποτέ (εν αντιθέσει με την ρουλέτα που βλέπω η στατιστική να επιβεβαιώνεται σχετικά συχνά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα