Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 μηνες πηγαινω σε ενα καζινο και καθε φορα σχεδον βγαζω λεφτα πανω απο 50ευρω 

ενω ολοι οι φιλοι μου χανουν  :P  και με κραζουν τυχαιο ειναι? η απλα με ταιζουν για να αρμεξουν μετα? :P

εχω χασει βεβαια αλλα ελαχιστα 10-20ευρω το πολυ και αλλες φορες στα λεφτα μου ξερεις κανεις τι παιζει η ολη φαση με το καζινο?

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω και 2 μηνες πηγαινω σε ενα καζινο και καθε φορα σχεδον βγαζω λεφτα πανω απο 50ευρω 

ενω ολοι οι φιλοι μου χανουν  :P  και με κραζουν τυχαιο ειναι? η απλα με ταιζουν για να αρμεξουν μετα? :P

εχω χασει βεβαια αλλα ελαχιστα 10-20ευρω το πολυ και αλλες φορες στα λεφτα μου ξερεις κανεις τι παιζει η ολη φαση με το καζινο?

Πρόσεξε μη σου απαγορεύσουν την είσοδο με τόσα που κερδίζεις κάθε φορά..

Αρχηγέ στο καζίνο παίζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...τι για 50 ευρώ μας λες.. 

Δημοσ.

Μην κάνεις υπερπολυτελή ζωή κι έχεις τρεχάματε με την εφορία μόνο πρόσεξε

Ηλεκτρονική μονοευρη κόκκινο-μαύρο να φανταστώ; :P

• Like 2
Δημοσ.

Κέρδη έχει μόνο το καζίνο κανείς άλλος.

Κέρδη έχεις μόνο αν περάσεις μια βόλτα από το μέντιουμ της γειτονιάς. Θα σου πει αριθμούς τζόκερ, λόττο και οτι άλλο θες με 100% ακρίβεια πρόβλεψης.

Κόστος επίσκεψης, τα λεφτά που έχουν προκυρηχθεί από τον ΟΠΑΠ στην 1η κατηγορία καθώς ένα κοκαλάκι νυχτερίδας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κέρδη έχεις μόνο αν περάσεις μια βόλτα από το μέντιουμ της γειτονιάς. Θα σου πει αριθμούς τζόκερ, λόττο και οτι άλλο θες με 100% ακρίβεια πρόβλεψης.

Αν παει σε μεντιουμ πρεπει να της παει κ ενα πεπονι Επεξ/σία από Hellaslover
  • Like 1
Δημοσ.

Χαμένοι είναι όλοι από τον τζόγο, βρες μου 10 άτομα που κέρδισαν και έγιναν πλούσιοι,δεν υπάρχουν φυσικά...

• Like 1
Δημοσ.

Χαμένοι είναι όλοι από τον τζόγο, βρες μου 10 άτομα που κέρδισαν και έγιναν πλούσιοι,δεν υπάρχουν φυσικά...

Υπάρχει ένας γενικός άγραφος κανόνας, αν τα λεφτά που έχεις δεν τα έχεις βγάλει από κόπο και δουλειά δεν τα εκτιμάς. Αρκετοί που κέρδισαν τα έφαγαν. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που είτε δεν τα έφαγαν είτε τα αξιοποίησαν για κάποιον επιχειρηματικό σκοπό, αλλά αυτοί είναι ισχνές μειοψηφίες.

• Like 6
Δημοσ.

Υπάρχει ένας γενικός άγραφος κανόνας, αν τα λεφτά που έχεις δεν τα έχεις βγάλει από κόπο και δουλειά δεν τα εκτιμάς. Αρκετοί που κέρδισαν τα έφαγαν. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που είτε δεν τα έφαγαν είτε τα αξιοποίησαν για κάποιον επιχειρηματικό σκοπό, αλλά αυτοί είναι ισχνές μειοψηφίες.

Από καζίνο δνε ξέρω κανέναν που να έχει κερδίσει... Από Τζόκερ κερδίσαμε εμείς δύο φορές 5αρι με δραχμές και φίλος 4 φορες λαχείο δεκαετία του 80.

Δημοσ.

Κανεις δεν κερδιζει την γκανιοτα.

ΠΟΤΕ!

ΚΑΝΕΙΣ!

ολοι σε βαθος χρονου χαμενοι ειναι.

Κανεις δεν εφιαξε ενα παιχνιδι ωστε να σε κανει πλουσιο εσενα ;)

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή ήμουν στην θέση του τς πρόσφατα, μιας και κάνα 6μηνο πριν το καλοκαίρι πήγαινα αρκετά συχνά , ένιωθα ακριβώς το ίδιο. Ξεκινούσα με 10€ το πολύ συν τα χρήματα της εισόδου και έφευγα πολλές φορές με 300€, 200€ , 50€ ενω χαμένος ήμουν ελάχιστες φορές. Οι φίλοι μ 9/10 φορές ήταν χαμένοι ενώ Εγώ το αντίθετο.Μετά σταμάτησαν να θέλουν να πηγαίνουν αλλά εγώ το αποζητουσα Γιατί πίστευα στο ευκολο χρήμα και στο ποσο τυχερός ήμουν. Αμ έλα που μετά καμμία δεκαριά φορές που πήγα και έχασα και τις δέκα;

"Μικροποσα" βέβαια έως 40€ Αλλά σχεδόν ότι πήρα τα έδωσα πίσω. Εκ τότε δεν ξαναπατησα και το ίδιο θα κάνω και στο μέλλον. Δεν κερδίζει ποτέ και κανένας εκεί μέσα , εκτός αν μια φορά κερδίσεις ένα σεβαστό ποσό και δεν ξαναπατήσεις. Εγώ έπαιζα μόνο ρουλέτα.

Μια από τις τελευταίες μ φορές ήταν ένας τύπος αρκετά μεγαλύτερος μ και καθώς παίζαμε δίπλα δίπλα και γνωριστήκαμε και μιλούσαμε , μου είπε πως έχει αρρωστήσει με τον τζόγο . Πώς είναι άρρωστος πραγματικά και πως χρειάζεται γιατρό. Το ήξερε και ο ίδιος αλλά δεν μπορούσε να ξεκολλήσει. Από εκείνη την μέρα φοβήθηκα όπως τον έβλεπα πως έχει "καταντήσει" και δεν ξαναπατησα.

Ίσως το μόνο παιχνίδι που αξίζει είναι το ποκερ και αυτό Γτ δεν έχεις αντίπαλο το καζίνο αλλά ανθρώπους . Βέβαια και έχει έχει γκανιοτα. Στα υπόλοιπα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα χάσεις με την πάροδο του χρόνου.Έχω δει με τα μάτια μου να φεύγουν σαν αέρας χιλιάρικα,πολλά χιλιάρικα!!!

Ειλικρινά όταν ακούω κάποιον να μ λέει για καζίνο πάντα μ έρχεται στο νου εκείνος ο τύπος και προσπαθώ να δώσω τα φώτα μου σε όποιον ρωτάει. Μακρυά και αγαπημένοι λοιπόν , κανένας δεν βγήκε κερδισμένος από αυτό.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...