Προς το περιεχόμενο

wordpress grid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Εχω καταπιαστει να μαθω wordpress ειμαι αρχαριοσ και δεν ξερω πως μπορω να κανω καποια πραγματα!Η ερωτηση μου ειναι η εξης απο μια home screen απο το μενου παταω στο υπο μενου προιοντα και λυσεις και μου ερχψεται το scrteenshot 1 εκει υπαρχουν κατηγοριεσ που οταν παταω σε καθε καρτελα με οδηγει σε υπομενου (screenshot 2) και απο αυτο το υπομενου παταω σε μια καρτελλα και εμφανιζεται η τελικη καρτελλα με τα προιοντα τησ κατηγοριας!!Πως μπιορω να το φτιαξω αυτο στο wordprees ?Να κανω grid gia tis προτεσ 2 καρτελλες και στην 3 portfolio ή κατι αλλο?Ευχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα ευελπιστω στην βοηθεια σας

post-213722-0-57289700-1505506465_thumb.png

post-213722-0-37070500-1505506486_thumb.png

post-213722-0-84741700-1505506508_thumb.png

Δημοσ.

Γενικά μας δείχνεις μια προβολή κατηγοριών και μια κατηγορία με τα "παιδιά" της. 

Μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους, όλοι σχεδόν στηρίζονται πάνω στο θέμα. 

Διάβασε λίγο την δομή και την ιεραρχία των σελίδων στα θέματα (αν ενδιαφέρεσαι μόνος σου να ψάξεις/πειράξεις/φτιάξεις θέμα), εκεί υπάρχουν κάποιες λύσεις για το πρόβλημά σου (προφανώς για τον τρόπο εμφάνισης θα πρέπει με css να το κάνεις με τον τρόπο που θες).

Εναλλακτικά θα μπορούσες να φτιάξεις άρθρα για τα προϊόντα σου και να φτιάξεις σελίδα με τις κατηγορίες μόνος σου (αυτό όμως ακυρώνει την δυναμικότητα που σου δίνει το wordpress και μακροπρόθεσμα δεν θα σε βολέψει).

Δημοσ.

Αν το theme σου εχει sidebar σε εκεινο το σημειο, μπορεις να ας στο Εμφανιση - Μικροεφαρμογες (μοναδες) και απο εκει θα μπορεις να βαλεις ενα accordion plugin που να φτιαχνει αυτο που δειχνεις. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι συνδεδεμενο με το μενου που εχεις και επανω, αλλα αυτο που θελεις θα γινει. Θα πρεπει δηλαδη να γραψεις με το χερι HTML για το καθε μια κατηγορια και να της δωσεις και λινκ.

Μπορει να μην ειναι ετοιμο το widget και να χρειαστει να το περασεις σαν shortcode. 

Δημοσ.

Αν το theme σου εχει sidebar σε εκεινο το σημειο, μπορεις να ας στο Εμφανιση - Μικροεφαρμογες (μοναδες) και απο εκει θα μπορεις να βαλεις ενα accordion plugin που να φτιαχνει αυτο που δειχνεις. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι συνδεδεμενο με το μενου που εχεις και επανω, αλλα αυτο που θελεις θα γινει. Θα πρεπει δηλαδη να γραψεις με το χερι HTML για το καθε μια κατηγορια και να της δωσεις και λινκ.

Μπορει να μην ειναι ετοιμο το widget και να χρειαστει να το περασεις σαν shortcode. 

Εχω αγορασει to the7 theme εχει πολλα plugin ktl.....το 1ο grid το φτιαχνω μετα πωσ θα κανω με το κλικ σε καθε εικονα-κατηγορια να με παει αντιστοιχα στην υποσελιδα που θα ορισω?

Δημοσ.

πωσ θα κανω με το κλικ σε καθε εικονα-κατηγορια να με παει αντιστοιχα στην υποσελιδα που θα ορισω?

Η εικονα-κατηγορια θα εχει link στην υποσελιδα που θελεις.

Αν γνωριζεις HTML δες αυτο:

https://codepen.io/dominotrix/pen/KvrpXX

Δεν ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις στις εικονες, αλλα κατι παραπλησιο. Δυστηχως αν δεν γνωριζεις εστω τα βασικα, αυτο που θελεις να φτιαξεις θα σε δυσκολεψει. Ειναι ευκολο μεν, αλλα θελει να ψαξεις online να βρεις τον κωδικα ετοιμο και να τον φερεις στα μετρα σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...