lykeiarhis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μου συμβαίνει πολύ συχνά. Η ιστοσελίδα (οποιαδήποτε) ανεβοκατεβαίνει ανεξέλεκτα, χωρίς να ακουμπάω καθόλου το ποντίκι. Σε σημείο να μην μπορώ να εστιάσω σε κάποιο σημείο με τον κένσορα ή να πατήσω κάποιο link. Δεν το κάνει συνέχεια, αλλά κάποιες φορές μέσα στην ημέρα "τρελλένεται" και δεν σταματάει με τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πως να το ψάξω; Να δω drivres της οθόνης;; Είναι ένα thinkpad Lenovo και το έχω από τον Γενάρη του 2016. Δεν το κάνει τις τελευταίες μέρες, αλλά καιρό τώρα. Απλώς το είχα συνηθίσει και έκανα υπομονή. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ή εχει φαει κολλημα το touchpad,ή να τρεξεις ενα malwarebytes.. Δεν μου ερχεται κατι αλλο στον νου.. 1
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ή εχει φαει κολλημα το touchpad,ή να τρεξεις ενα malwarebytes.. Δεν μου ερχεται κατι αλλο στον νου.. Έβαλα να τρέξει το malwarebytes Το touchpad δεν το χρησιμοποιώ
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι δεν το χρησιμοποιεις,δεν σημαινει και οτι δεν εχει φαει κολλημα. Παντως πιστευω οτι με το malwarebytes θα καθαρισεις
lykeiarhis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μου βγάζει αυτό: https://postimg.org/image/nexxevuj9/ έχουν γίνει quarantine χρειάζεται να τα διαγράψω οριστικά.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο αυτα τα 4 βρηκε;;;. Οπως και να εχει,ασε την καραντινα και σβηστα... Γραψε αν διορθωσε...
lykeiarhis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο αυτα τα 4 βρηκε;;;. Οπως και να εχει,ασε την καραντινα και σβηστα... Γραψε αν διορθωσε... ok τα έσβησα. για την ώρα, δεν μου κάνει νούμερα. Να δούμε όμως και τις επόμενες ώρες και μέρες. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ!
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν θα σου κανει... Δες εδω https://www.google.gr/amp/s/blog.malwarebytes.com/detections/pup-optional-mindspark/amp/ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από SPANK 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα