volos27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ε για να λεω για τους κυνοδοντες κατι ξερω,εχω περασει πολυ χρονο μεσα σε οδοντιατρεια,ενας κυνοδοντας μπορει να χρειστει εως κ 6 μηνες αλλαγες μεχρι να ειναι ετοιμος για σφραγισμα 1
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μου αρέσει που καθόμαστε και συζητάμε πόσο πήρε ο ένας οδοντίατρος και πόσο πήρε ο άλλος Εδώ λάδια και φίλτρα μπορεί να αλλάξεις στο αμάξι και ο ένας μάστορας θα σου πει 80 και ο άλλος 150, καθόμαστε και αναλύουμε αμοιβές γιατρών...
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μου αρέσει που καθόμαστε και συζητάμε πόσο πήρε ο ένας οδοντίατρος και πόσο πήρε ο άλλος Εδώ λάδια και φίλτρα μπορεί να αλλάξεις στο αμάξι και ο ένας μάστορας θα σου πει 80 και ο άλλος 150, καθόμαστε και αναλύουμε αμοιβές γιατρών... Νταξει κακό είναι;
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Νταξει κακό είναι; Κακό δεν είναι, άσκοπο είναι Θέλω να σου πω ότι εδώ χρεώνουν εντελώς διαφορετικά άλλες και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών, είναι λίγο άτοπο να προσπαθείς να βγάλεις άκρη με γιατρό
fylatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ε για να λεω για τους κυνοδοντες κατι ξερω,εχω περασει πολυ χρονο μεσα σε οδοντιατρεια,ενας κυνοδοντας μπορει να χρειστει εως κ 6 μηνες αλλαγες μεχρι να ειναι ετοιμος για σφραγισμα Αυτό δε το καθιστά πιο δύσκολο απλά πιο χρονοβόρο.
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κακό δεν είναι, άσκοπο είναι Θέλω να σου πω ότι εδώ χρεώνουν εντελώς διαφορετικά άλλες και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών, είναι λίγο άτοπο να προσπαθείς να βγάλεις άκρη με γιατρό Ναι απλά έτσι μαθαίνουμε πόσο παίρνουν στον μέσο όρο.
fylatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι αποτελεί κάτι ιατρική πράξη δεν παύει να σημαίνει ότι ο οδοντίατρος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Κανονικά έπρεπε να έχει και τιμοκατάλογο υπηρεσιών και πριν να ξεκινήσει οτιδήποτε να σας βάζει να υπογράφετε φόρμα ενήμερης συναίνεσης όπου θα έλεγε το κόστος, τι εργασίες θα γίνουν και τις πιθανές επιπλοκές αφού τις εξηγήσει. Το κάνει το 0.5% χαχαχα. 1
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι απλά έτσι μαθαίνουμε πόσο παίρνουν στον μέσο όρο. Νομίζω ειδικά το θέμα με τον οδοντίατρο είναι να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να είσαι εν γένει ικανοποιημένος από τη δουλειά του Από εκεί και πέρα το θέμα τιμών φαντάζομαι είναι γενικό Δύσκολο π.χ. να σου παίρνει 30 € το καθάρισμα και 60 € το σφράγισμα Η λογική λέει ότι είτε θα είναι γενικά "λογικές" οι τιμές του, είτε θα είναι γενικά "τσιμπημένες" Σπάνιο να είναι χαμηλές οι τιμές σε μία δουλειά και ανακόλουθα υψηλές σε κάποια άλλη 1
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ειδικά το θέμα με τον οδοντίατρο είναι να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να είσαι εν γένει ικανοποιημένος από τη δουλειά του Από εκεί και πέρα το θέμα τιμών φαντάζομαι είναι γενικό Δύσκολο π.χ. να σου παίρνει 30 € το καθάρισμα και 60 € το σφράγισμα Η λογική λέει ότι είτε θα είναι γενικά "λογικές" οι τιμές του, είτε θα είναι γενικά "τσιμπημένες" Σπάνιο να είναι χαμηλές οι τιμές σε μία δουλειά και ανακόλουθα υψηλές σε κάποια άλλη Εμένα μου πήρε μια μικρή 60 καθαρισμό και τον φίλο μου δυτικά της πόλης 25..τι να λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα