fylatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Και μου τον έπιασε και μου έκανε χάλια θεραπεία.. Οπότε μακριά της όλοι..Χαχα έλα είναι συχνό στο επάγγελμα το κωλοπιασιμο και η κακή δουλειά. Δυστυχώς. Υγ. Το ότι το "νεύρο είναι νεκρό" δε σημαίνει ότι είναι οκ η θεραπεία. 1
dollyyy19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ειναι νεκρο το νευρο,δεν υπαρχει πλεον νευρο.πλεον κοστιζει 80+30 το σφραγισμα.εχουν πεσει οι τιμες,και λογω σκοπιων και βουλγαριας,στην σαλονικα.προ κρισης ανετα επιανε το 200αρι και ανεβαινε για πλακα.....το φθηνοτερο σφραγισμα ηταν στο 50αρικο,με τα φθηνοτερα υλικα.... 1
fylatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ειναι νεκρο το νευρο,δεν υπαρχει πλεον νευρο. Αυτό στην όλη φάση είναι το λιγότερο. Επίσης για την τιμή μέσες άκρες έτσι όπως τα λες είναι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό στην όλη φάση είναι το λιγότερο. Επίσης για την τιμή μέσες άκρες έτσι όπως τα λες είναι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά. Δηλαδη μπορεις να βρεις Ιατρο σοβαρο στη θεσσαλονικη και να στο κανει κατω απο 80 ευρω ;
fylatos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι θέμα τιμής το αν είναι ο άλλος σοβαρός. Είναι εύκολο δόντι το συγκεκριμένο ακόμα και αν έχει σοβαρό πρόβλημα. 1
Big Boss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 έχω είχα δώσει 150 πριν 2 χρόνια με απόδειξη για πλαινό δόντι(οχι μπροστά) 1
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 έχω είχα δώσει 150 πριν 2 χρόνια με απόδειξη για πλαινό δόντι(οχι μπροστά) Εγώ 200 για πλάι προς το μπροστά.. Όχι δηλαδή τα θηρία που έχουμε μπροστά από τα θηρία, δεν έχω ιδέα πως λέγονται σορρυ. Σε πόσες επισκέψεις στο έκανε ;
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 150 κι εγώ για πλαϊνό. 2 επισκέψεις. Με πιάσανε για τα καλά εμένα.. 1 επίσκεψη και έδωσα 200
kokkigodynia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, μου έβγαλε ένα πιστολάκι μαλλιών και το στέγνωνε η κάτι δεν ξέρω. Φυσικά το δόντι αντέχει έπειτα από 10 χρόνια αλλά νομίζω μου είχε πάρει πολλά.. Την ξέρεις; είναι η γυναίκα του πρώην προέδρου του Παοκ. Λογικά λες Αθήνα... Τσάμπα τιμή, τυχερός είσαι. δλδ απο περιεργεια κιολας σορυ, 10 χρονια μετα σου ηρθε ο προβληματισμος αν σου πηρε πολλα πες μου τουλαχιστον οτι θες να κανεις παλι το ιδιο και αναρωτιεσαι αν πρεπει να πας στην ιδια 1
bapel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 το 2013 στη πόλη που σπούδαζα στην πρώτη οδοντίατρο που βρήκα γιατί δεν την πάλευα από το πόνο πήρε 280 για 6 επισκέψεις και δεν μου έκανε καλή δουλειά,μου δημιουργήθηκε απόστημα.Για την συγκεκριμένη ταιριάζει αυτό που λένε οι γιατροί για τους οδοντίατρους. Πέρυσι στον οδοντίατρο που με παρακολουθεί χρόνια και καλός γιατρός,150 ευρώ και χρειάστηκε και άξονας για το σφράγισμα.
Big Boss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ 200 για πλάι προς το μπροστά.. Όχι δηλαδή τα θηρία που έχουμε μπροστά από τα θηρία, δεν έχω ιδέα πως λέγονται σορρυ. Σε πόσες επισκέψεις στο έκανε ; πήγα αρκετές φορές,Τουλάχιστον 5-6,μπορεί και παραπάνω Δε με έπιανε και η αναισθησία και ταλαιπωρήθηκα αρκετά στο τέλος. Μου έβαλε και άξονα. 1
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 δλδ απο περιεργεια κιολας σορυ, 10 χρονια μετα σου ηρθε ο προβληματισμος αν σου πηρε πολλα πες μου τουλαχιστον οτι θες να κανεις παλι το ιδιο και αναρωτιεσαι αν πρεπει να πας στην ιδια Καμια σχεση... Ρωτάω γιατί για τον μικρό μας πήρε άλλος ιατρός, σφράγισμα συν απονεύρωση δύο δόντια δηλαδή σύνολο 120. το 2013 στη πόλη που σπούδαζα στην πρώτη οδοντίατρο που βρήκα γιατί δεν την πάλευα από το πόνο πήρε 280 για 6 επισκέψεις και δεν μου έκανε καλή δουλειά,μου δημιουργήθηκε απόστημα.Για την συγκεκριμένη ταιριάζει αυτό που λένε οι γιατροί για τους οδοντίατρους. Πέρυσι στον οδοντίατρο που με παρακολουθεί χρόνια και καλός γιατρός,150 ευρώ και χρειάστηκε και άξονας για το σφράγισμα. Άξονας; τι είναι; 1
volos27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 επειδη εχω ολα τα δοντια απονευρωμενα εχω αρκετη πειρα καθε δοντι ειναι διαφορετικο ,οι κυνοδοντες ειναι τα πιο δυσκολα για απονευρωση απο εκει κ περα οι τιμες παιζουν αν χρειαστεις αξονα παει κανα 30αρι πανω,σε μερικους γιατρους παιζει ρολο κ ποσα καναλια εχει το δοντι,συνηθως χωρια αξονα κανα 150αρι με αξονα 180-190
fylatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω από ποιά σκοπιά το λες αλλά οι κυνόδοντες αν το δούμε από την πλευρά του οδοντιάτρου με λίγη προσοχή για πιθανές ανατομικές παραλλαγές είναι εύκολα δόντια. Δύσκολα είναι τα πίσω πάνω, ειδικά σε ασθενείς που δεν ανοίγει πολύ το στόμα. Επίσης δύσκολες είναι οι επαναλήψεις σε περίπτωση που χρειαστεί επανάληψη της θεραπείας που έκανε άλλος γιατρός πολλές φορές μετά από χρόνια. Καμια σχεση... Ρωτάω γιατί για τον μικρό μας πήρε άλλος ιατρός, σφράγισμα συν απονεύρωση δύο δόντια δηλαδή σύνολο 120. Άξονας; τι είναι; Η απονεύρωση σε παιδιά σε νεογιλα δόντια δεν είναι ακριβώς το ίδιο σαν διαδικασία με τα μόνιμα. Ως εκ τούτου έχει μικρότερο κόστος και σαν κλινική πράξη μικρότερη δυσκολία σε ένα συνεργάσιμο παιδί από ένα παιδοδοντίατρο. Δε μπορείς να συγκρίνεις τιμές δλδ. Άξονας είναι ένα μικρό κάθετο υποστηρικτικό υλικό συνήθως πλέον από υαλονηματα που μπαίνει πριν μπει το σφράγισμα για λόγους μηχανικής υποστήριξης. Για να μπορείς δλδ να κάνεις μεγάλο σφράγισμα χωρίς να σπάσει. Βέβαια θέλουν κι αυτοί προσοχή στο που και πως χρησιμοποιούνται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα