voltmod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζοντας τέλος στις φήμες, μέσω ενός tweet, ο Elon Musk αποκάλυψε ότι σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία του στις 26 Οκτωβρίου, στο Hawthorne, θα παρουσιάσει τον τράκτορά της. Πέρυσι, ως μέρος του Master Plan, Part Deux, ο Elon Musk είχε πει ότι ο ηλεκτρικός τράκτορας “θα προσφέρει σημαντική μείωση στο κόστος της μεταφοράς φορτίων, ενώ παράλληλα θα αυξήσει την ασφάλεια και θα κάνει την οδήγηση περισσότερο απολαυστική”. Στο tweet του, ο Musk επισήμανε ότι “αξίζει να δει κάποιος από κοντά το αγρίμι” και ότι είναι “εξωπραγματικό”. Ένα σημείο επίσης που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ένα μήνα μετά από αυτή που είχε προαναγγείλει τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος (τα αποκαλυπτήρια είχε προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο). Εκτός από τον τράκτορα, η εταιρεία ετοιμάζει και ένα ελαφρύ pick-up, το οποίο θα παρουσιάσει ένα, με ενάμιση χρόνο μετά. Site: Engadget
pcos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 η φωτο δειχνει ενα φουλ φορτηγο. μηπως εννοει κατι σαν το ντατσουν?
bill987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι φουλ φορτηγό θα παρουσιάσει!!! 1
koufs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 χαθήκαμε στη μετάφραση του semi-truck https://en.wikipedia.org/wiki/Semi-trailer_truck μάλλον για τράκτορα μιλάμε 10
Hapatingo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Και στις 28 Οκτώβριου να υποθέσω το άρμα μάχης? 4
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Σορυ κιολας ρε παιδια αλλα εγω υποβρυχιο βλεπω! 3
panoskatos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Κ εμένα για τρακτορας μου φαίνεται. Είναι ότι πιο έξυπνο έχω δει όσο αφορά την ηλεκτροκινηση. Σπαταλουνται χιλιάδες λίτρα κάθε μήνα στις μεταφορές Αν έχει μια λογική τιμή θα κάνει πάταγο. Ένας diesel τρακτορας κοστίζει γύρω στα 120.000 ευρώ, φυσικά τα λεφτά του μπορεί να τα βγάλει και σε 6 μήνες. Στο εξωτερικό τους κρατάνε καμιά 5ετια για να μην πληρώνουν μετέπειτα τα όποια προβλήματα βγάλει Ένας τρακτορας χωρίς έξοδα πετρελαίου είναι χρυσός! 1
NiVa013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ημιφορτηγό?? Δηλαδή θα είναι Transformers?!!!! Που είσαι Optimum Prime!!! 1
Psaris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Optimus... ασε ειδα προσφατα την ταινια απο torrent..και θελω τα λεφτα μου πισω.... ποιο μεγαλη πατατα δεν υπαρχει. /offtopic ftw 3
yiannis_volos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι λάθος η μετάφραση. Ημιφορτηγό εμείς εννοούμε το van ή το αγροτικό. Semi-truck είναι ο τράκτορας, η νταλίκα που λέμε κοινώς. Τέτοιο θα παρουσιάσει η Tesla. 2
NiVa013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι λάθος η μετάφραση. Ημιφορτηγό εμείς εννοούμε το van ή το αγροτικό. Semi-truck είναι ο τράκτορας, η νταλίκα που λέμε κοινώς. Τέτοιο θα παρουσιάσει η Tesla. Το γνωρίζουμε, αλλά άσε μας λίγο να χαρούμε σαν παιδιά!!! 2
ashmedai Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον καλα τα λεει παίζει να ειναι το φορτηγό απο την σειρά M.A.S.K. Του 80<> 1
voltmod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 χαθήκαμε στη μετάφραση του semi-truck https://en.wikipedia.org/wiki/Semi-trailer_truck μάλλον για τράκτορα μιλάμε Δυστυχώς. Έγινε η απαραίτητη διόρθωση στον τίτλο και στο κείμενο.
davidcas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σειρά M. A. S. K... Τι είπες τώρα! Αναμνήσεις... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα