Shai-Hulud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πιθανώς το θεμα να μην είνια για αυτή τη συζήτηση, αλλά δεν ξέρω που πάειΘέλω να μεταφέρω ένα desktop από Θράκη σε Κρήτη. Μπορώ να το πάω με:>μεταφορική(μετακομίζω)>courier>να το πάρω μαζί μου στο λεωφορείο ποιο από τα 3 θα είναι πιο ασφαλές;(θεωρώ απίθανο το λεωφορείο)έχει νόημα να το λύσω από κάποια βασικά (πχ gpu, ψύκτρα, που προεξέχουν πολύ από την μητρική); ποια είναι η εμπειρία σας;
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη θα εισαι κι εσυ εκει και στην ουσια θα "επιβλεπεις" το καλυτερο ειναι το λεωφορειο! Απλα θα του βαλεις μπολικα αφρολεξ κτλ στο κουτι για τους κραδασμους! Βγαλε καρτα γραφικων και μηχανικο δισκο και παρε τα μαζι σου σε μια τσαντουλα μεσα στο λεωφορειο..Επισης αν εχεις καμια ψυκτρα μεγαλη, καλυτερα βγαλε και αυτην.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Λεωφορείο. Βάλτο και μέσα αν μπορείς.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συνηθως δεν αφηνουν να τα παρεις μεσα τα μεγαλα αλλα τι να σου πω, αν δεν εχει κοσμο και το βαλεις στο διπλανο καθισμα η΄ αν εχει καμια καλη άπλα στα τελευταια καθισματα για να ειναι εστω και στα ποδια σου τοτε εννοειται καλυτερα μεσα και τους λες κιολας οτι κανει 1000 ευρω κτλ κτλ κτλ κι αν παθει κατι αμα το βαλω στις αποσκευες σας γ@μησα και τετοια Ελληνικα ομορφα... Απλα εγω σου ειπα για το πιο πιθανο που γινεται στο λεωφορειο... 1
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ταξί Άμα έχεις κάνα cosmos 2 θα είναι κομμάτι δύσκολο να το στριμώξεις στη γραμμή Γαλάτσι-Νέα Ελβετία. Πέρα απ΄την πλάκα, αφού κάνεις μετακόμιση άρα ήδη έχεις πληρώσει ένα καράβι λεφτά, εξέτασε αν σε συμφέρει να πάρεις ταξί για να βάλεις μέσα την τηλεόρασή σου, το monitor του υπολογιστή, τον υπολογιστή, το laptop, τα καλά σου ηχεία, τα προικώα κρύσταλλα βοημίας κλπ... Όσο πιο κοντινή η διαδρομή και όσα περισσότερα τα ''ευαίσθητα'' αντικείμενα ενισχύουν τη λύση του ταξί. edit: υποθέτω ότι θα μετακομίσεις στην ίδια πόλη, αν με λεοφωρείο εννοείς ΚΤΕΛ μπορείς να αγνοήσεις ότι γράφω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συνηθως δεν αφηνουν να τα παρεις μεσα τα μεγαλα αλλα τι να σου πω, αν δεν εχει κοσμο και το βαλεις στο διπλανο καθισμα η΄ αν εχει καμια καλη άπλα στα τελευταια καθισματα για να ειναι εστω και στα ποδια σου τοτε εννοειται καλυτερα μεσα και τους λες κιολας οτι κανει 1000 ευρω κτλ κτλ κτλ κι αν παθει κατι αμα το βαλω στις αποσκευες σας γ@μησα και τετοια Ελληνικα ομορφα... Απλα εγω σου ειπα για το πιο πιθανο που γινεται στο λεωφορειο... Ρε μαν, για πλάκα το είπα.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μαν, για πλάκα το είπα. Οχι ρε μην αγχωνεσαι! Γινονται κανονικα αυτα!
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι ρε μην αγχωνεσαι! Γινονται κανονικα αυτα! Κλαίω
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι ρε μην αγχωνεσαι! Γινονται κανονικα αυτα!Το ξέρω. Εχω πάρει full tower case με e-atx μητρική και 6 δίσκους μεσα σε βαλίτσα σε πτήση για Λονδίνο. Έχω πάρει χειραποσκευη 2 τεράστιες κάρτες Protools HD core και μια Nvidia Quadro. Έχω κάνει ολόκληρη μετακόμιση με Geo Metro. Δεν υπήρχε ντροπή τότε. Ευτυχώς ούτε και φωτογραφίες πουθενά (ελπίζω).
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαίω Εγω με τα κρυσταλλα Βοημιας! Αν εκαναν εμετο συχνα ξερεις πως θα λεγονταν? Κρυσταλλα βουλιμιας! Χαχαχαχαχα! Οτ΄να΄ ναι! 1
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εκαναν εμετο συχνα ξερεις πως θα λεγονταν? Κρυσταλλα βουλιμιας! Χαχαχαχαχα! Σε λατρεύω.- υγ. ήταν και προικώα, έφτιαξα και love story ε?
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι κι εγω εσενα !Εμ να μην εισαι γκομενα! 1
Shai-Hulud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μαλλον ναι θα το πάω με λεωφορείο
EddieObscurant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 βγάλε οτιδηποτε κουμπώνει πάνω στη μητρική και ειναι βαρύ, δλδ κάρτα γραφικών, ψύκτρα επεξεργαστή κλπ
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 βγάλε οτιδηποτε κουμπώνει πάνω στη μητρική και ειναι βαρύ, δλδ κάρτα γραφικών, ψύκτρα επεξεργαστή κλπ 7 δολλαρια στοιχημα οτι με το που διαβασες τον τιτλο κατευθειαν εγραψες χωρις να διαβασεις τιποτε αλλο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα