Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανώς το θεμα να μην είνια για αυτή τη συζήτηση, αλλά δεν ξέρω που πάει
Θέλω να μεταφέρω ένα desktop από Θράκη σε Κρήτη. Μπορώ να το πάω με:
>μεταφορική(μετακομίζω)
>courier
>να το πάρω μαζί μου στο λεωφορείο

ποιο από τα 3 θα είναι πιο ασφαλές;(θεωρώ απίθανο το λεωφορείο)έχει νόημα να το λύσω από κάποια βασικά (πχ gpu, ψύκτρα, που προεξέχουν πολύ από την μητρική); ποια είναι η εμπειρία σας;

Δημοσ.

Επειδη θα εισαι κι εσυ εκει και στην ουσια θα "επιβλεπεις" το καλυτερο ειναι το λεωφορειο! Απλα θα του βαλεις μπολικα αφρολεξ κτλ στο κουτι για τους κραδασμους! Βγαλε καρτα γραφικων και μηχανικο δισκο και παρε τα μαζι σου σε μια τσαντουλα μεσα στο λεωφορειο..Επισης αν εχεις καμια ψυκτρα μεγαλη, καλυτερα βγαλε και αυτην.. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως δεν αφηνουν να τα παρεις μεσα τα μεγαλα αλλα τι να σου πω, αν δεν εχει κοσμο και το βαλεις στο διπλανο καθισμα η΄ αν εχει καμια καλη άπλα στα τελευταια καθισματα για να ειναι εστω και στα ποδια σου τοτε εννοειται καλυτερα μεσα και τους λες κιολας οτι κανει 1000 ευρω κτλ κτλ κτλ κι αν παθει κατι αμα το βαλω στις αποσκευες σας γ@μησα και τετοια Ελληνικα ομορφα... :-D

Απλα εγω σου ειπα για το πιο πιθανο που γινεται στο λεωφορειο... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ταξί :P

Άμα έχεις κάνα cosmos 2 θα είναι κομμάτι δύσκολο να το στριμώξεις στη γραμμή Γαλάτσι-Νέα Ελβετία.

Πέρα απ΄την πλάκα, αφού κάνεις μετακόμιση άρα ήδη έχεις πληρώσει ένα καράβι λεφτά,

εξέτασε αν σε συμφέρει να πάρεις ταξί για να βάλεις μέσα την τηλεόρασή σου, το monitor του υπολογιστή,

τον υπολογιστή, το laptop, τα καλά σου ηχεία, τα προικώα κρύσταλλα βοημίας κλπ...

Όσο πιο κοντινή η διαδρομή και όσα περισσότερα τα ''ευαίσθητα'' αντικείμενα

ενισχύουν τη λύση του ταξί.

edit: υποθέτω ότι θα μετακομίσεις στην ίδια πόλη, αν με λεοφωρείο εννοείς ΚΤΕΛ

μπορείς να αγνοήσεις ότι γράφω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως δεν αφηνουν να τα παρεις μεσα τα μεγαλα αλλα τι να σου πω, αν δεν εχει κοσμο και το βαλεις στο διπλανο καθισμα η΄ αν εχει καμια καλη άπλα στα τελευταια καθισματα για να ειναι εστω και στα ποδια σου τοτε εννοειται καλυτερα μεσα και τους λες κιολας οτι κανει 1000 ευρω κτλ κτλ κτλ κι αν παθει κατι αμα το βαλω στις αποσκευες σας γ@μησα και τετοια Ελληνικα ομορφα... :-D

Απλα εγω σου ειπα για το πιο πιθανο που γινεται στο λεωφορειο... :-)

Ρε μαν, για πλάκα το είπα.
Δημοσ.

Οχι ρε μην αγχωνεσαι! Γινονται κανονικα αυτα!

Το ξέρω. Εχω πάρει full tower case με e-atx μητρική και 6 δίσκους μεσα σε βαλίτσα σε πτήση για Λονδίνο. Έχω πάρει χειραποσκευη 2 τεράστιες κάρτες Protools HD core και μια Nvidia Quadro. Έχω κάνει ολόκληρη μετακόμιση με Geo Metro. Δεν υπήρχε ντροπή τότε. Ευτυχώς ούτε και φωτογραφίες πουθενά (ελπίζω).
Δημοσ.

Κλαίω

Εγω με τα κρυσταλλα Βοημιας! 

Αν εκαναν εμετο  συχνα ξερεις πως θα λεγονταν?

Κρυσταλλα βουλιμιας! Χαχαχαχαχα!

Οτ΄να΄ ναι! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν εκαναν εμετο  συχνα ξερεις πως θα λεγονταν?

Κρυσταλλα βουλιμιας! Χαχαχαχαχα!

Σε λατρεύω.-

υγ. ήταν και προικώα, έφτιαξα και love story ε?

Δημοσ.

βγάλε οτιδηποτε κουμπώνει πάνω στη μητρική και ειναι βαρύ, δλδ κάρτα γραφικών, ψύκτρα επεξεργαστή κλπ

7 δολλαρια στοιχημα οτι με το που διαβασες τον τιτλο κατευθειαν εγραψες χωρις να διαβασεις τιποτε αλλο! :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...