Προς το περιεχόμενο

Vkworld Z3310 Quad Band, Gearbest, €10,20 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί σύμφωνα με τα Ελληνική δεδομένα των 35€ τα 16 εξακολουθούν να είναι μια πολύ καλη τιμή σε περίπτωση που το κινητό μπορεί να είναι όντως λειτουργικό.

Είναι πολύ "ψεύτικο" και θα το σκεφτόσουνα για 6€ παραπάνω?

Δεν είναι καθόλου ψεύτικο. Τα πλαστικά του είναι από καλό γυαλιστερό πλαστικό που δεν είναι μαγνήτης δαχτυλιών και νομίζω καλύτερης ποιότητας από το αντίστοιχο nokia. Η οθόνη αρκετά καλή, αλλά σε γωνίες στον κατακόρυφο άξονα δεν φαίνεται καλά, στο οριζόντιο όμως άξονα είναι μια χαρά. Μπαταρία και ηχείο σου είπα. Πιστεύω για όλα αυτά που σου προσφέρει αξίζει τα λεφτά του.

Προσοχή όμως για να είναι πλήρως λειτουργικό πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις μια micro sd αφού δεν έχει καθόλου μνήμη rom και να εγκαταστήσεις το αρχείο με την ελληνική γλώσσα.

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι ότι "δεν τα κάνει" τα λεφτά του. Είναι ότι πλέον στα ίδια ή λίγο περισσότερα παίρνεις κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Βαλε λινκ μανο

Με ιδια η περισσοτερα τι παιρνουμε;

Δωσε μας μια ιδεα :)

Δεν νομιζω ειναι το μερος για κατι τετοιο.

Αν ψαχνεις κατι μπορεις να γραψεις στο "Ψαχνω για"

Δημοσ.

Δεν νομιζω ειναι το μερος για κατι τετοιο.

Αν ψαχνεις κατι μπορεις να γραψεις στο "Ψαχνω για"

Οταν καποιος φιλε μου σε ενα τοπικ συγκεκριμενο λεει μπορεις καλυτερο να παρεις με τα ιδια χρηματα περιμενουμε την αντιπροταση να δουμε τι καλυτερο παιρνουμε.

Δεν ψαχνω κατι απλα μου κεντρισε το ενδιαφερον τι καλυτερο παιρνεις σε θεμα κινητου με 10 και 15 €.

• Like 8
Δημοσ.

Σας έχει έρθει?Εμένα ακόμα οχι με απλό ταχυδρομείο το έστειλαν πριν 1 μήνα!Ενα άλλο δέμα μετά από 10 μέρες που έφυγε απο το άλλο μου ήρθε σήμερα!!Σε αναζήτηση που έκανα σε κάποιο σαιτ γράφει οτι εχει έρθει στην Ελλάδα από 29/10

Δημοσ.

Απλό ταχυδρομείο, 29/10 ... δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς, απλά πλύσου και ετοιμάσου για απεριτίφ :)

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα τη συγκεκριμένη συσκευή. Δεν την πήρα από την προσφορά του Gearbest αλλά από το Banggood. Η τιμή μαζί με τα μεταφορικά (priority air mail) πήγε σχεδόν 20€ και ήρθε σε 17 μέρες (φυσικά χωρίς "παρατράγουδα"). Πέρασα και Ελληνικά σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει και το βίντεο που έδωσε ένας φίλος πιο πάνω. Τώρα περιμένει τον καινούριο κάτοχο.

Η πρώτη εντύπωση είναι αρκετά θετική. Καλή ποιότητα πλαστικών, μεγάλη μπαταρία, μεγάλη σχετικά οθόνη, φακός, ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά, έχει και κάμερα (που μάλλον ελάχιστους θα ενδιαφέρει) κτλ.

Έχει πραγματικά τρομερό μεγάφωνο. Πολύ δυνατός και καθαρός ήχος. Μπορεί να είναι και το καλύτερο ηχείο που έχω δει. Ακούς ραδιόφωνο και δεν το πιστεύεις ότι έρχεται από το κινητό. Σαν να έρχεται από κανένα καλό μηχάνημα.

Το μόνο κακό που βρήκα είναι αυτό που θα γράψω στο φίλο πιο κάτω.

Παιδιά, πόσο μεγαλη γραμματασειρά μπορεί να έχει? Κάνει για ηλικιωμένο?

Όταν ήρθε που ήταν στα Αγγλικά (δεν είχε Ελληνικά) η γραμματοσειρά ήταν μέτρια. Δεν ήταν σίγουρα μεγάλη αλλά μπορούσες να την πεις ανεκτή. Αφού αλλάξεις πακέτο γλώσσας για να έχει Ελληνικά, η γραμματοσειρά αλλάζει και γίνετε πολύ μικρή. Όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά πια η γραμματοσειρά είναι πολύ μικρή. Δεν κάνει σίγουρα για μεγάλους ανθρώπους. Μόνο αν μάθουν να το δουλεύουν τυφλοσούρτη.

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα πως να μπορείς να μεγαλώσεις την γραμματοσειρά. Αν κάποιος βρει τρόπο να μεγαλώσουμε τη γραμματοσειρά να μας την πει γιατί τέτοια τηλέφωνα κακά τα ψέματα είναι κυρίως για μεγάλους ανθρώπους και με αυτή τη γραμματοσειρά δεν κάνουν για αυτούς. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου ψεύτικο. Τα πλαστικά του είναι από καλό γυαλιστερό πλαστικό που δεν είναι μαγνήτης δαχτυλιών και νομίζω καλύτερης ποιότητας από το αντίστοιχο nokia. Η οθόνη αρκετά καλή, αλλά σε γωνίες στον κατακόρυφο άξονα δεν φαίνεται καλά, στο οριζόντιο όμως άξονα είναι μια χαρά. Μπαταρία και ηχείο σου είπα. Πιστεύω για όλα αυτά που σου προσφέρει αξίζει τα λεφτά του.

Προσοχή όμως για να είναι πλήρως λειτουργικό πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις μια micro sd αφού δεν έχει καθόλου μνήμη rom και να εγκαταστήσεις το αρχείο με την ελληνική γλώσσα.

Δηλαδή εαν δεν βάλεις micro sd δεν μπορείς να βάλεις ελληνικά?

Δεν έχει ουτε λίγο ελεύθερο χώρο για να περάσεις τα ελληνικά?

Δημοσ.

ΔΕΝ χρειάζεται sd για να περάσεις Ελληνικά.

Τα πακέτα γλωσσών και το πρόγραμμα - εργαλείο τα αποθηκεύεις στον υπολογιστή και όχι στο τηλέφωνο. Με το πρόγραμμα - εργαλείο αντικαθιστάς το πακέτο γλώσσας που έχει ήδη με άλλο πακέτο που έχει Ελληνικά. Δεν προστίθενται τα πακέτα για να χρειαστεί περισσότερο χώρο.

Προσοχή σε αυτό που γράφω πιο πάνω. Το πακέτο γλώσσας που έχει Ελληνικά έχει μικρότερη γραμματοσειρά.

Κάρτα sd χρειάζεται όμως για την φωτογραφική πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν θα κάνεις την εγκατάσταση των ελληνικών θα περαστούν πάνω στο λειτουργικό αντικαθιστώντας το. Η micro sd χρειάζεται για να αποθηκεύσεις ήχους κλήσης, φωτο ή ακόμα και για να το χρησιμοποιήσεις σαν audio-video Player, sound recorder αφού η μπαταρία κρατάει πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Σας έχει έρθει?Εμένα ακόμα οχι με απλό ταχυδρομείο το έστειλαν πριν 1 μήνα!Ενα άλλο δέμα μετά από 10 μέρες που έφυγε απο το άλλο μου ήρθε σήμερα!!Σε αναζήτηση που έκανα σε κάποιο σαιτ γράφει οτι εχει έρθει στην Ελλάδα από 29/10

Σήμερα μου ήρθε ενώ στο tracking έλεγε ότι είναι στο αεροδρόμιο της Ελλάδας από 28/9. Επαρχία είμαι, χωρίς να πληρώσω κάτι εξτρά σε ΕΛΤΑ ή τελωνείο.

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις...

• Είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα φθηνά nokia του 20ευρου που κυκλοφορούν.
  • Οθόνη καλή. Σχετικά μεγάλη και φωτεινή.
  • Κουμπιά αρκετά καλά.
  • Σκόπευα να το αφήσω με τα αγγλικά που έχει, αλλά οι επαφές στη SIM μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και έβγαιναν σε κουτάκια. Επίσης όταν δοκίμασα να λάβω ένα sms με ελληνικούς χαρακτήρες δεν τους εμφάνιζε όλους σωστά (πχ το Λ/λ έβγαινε σαν κουτάκι). Οπότε αναγκαστικά έβαλα το πακέτο με τα ελληνικά και έστρωσε.
  • Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω για την γραμματοσειρά που γίνεται μικρότερη ισχύει.
  • Η θύρα για τα ακουστικά δεν κάνει καλή επαφή, τουλάχιστον στο δικό μου. Δοκίμασα τρία διαφορετικά ακουστικά και δεν εφαρμόζει καλά. Ακούγεται μόνο το ένα ακουστικό και θέλει να το πιέσεις λίγο για να ακουστεί και το άλλο. Δεν κάθεται όμως εκεί και προφανώς αν πχ περπατάς δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς.
  • Τα bluetooth ακουστικά δουλεύουν, όχι όμως και τα κουμπιά του όπως στα android για play/pause κτλ.
  • Ο audio player "θυμάται" το σημείο που σταμάτησες και επίσης μπορείς να δημιουργήσεις playlists. Απαραίτητα για όποιον θέλει να ακούει audiobooks.
  • To ηχείο είναι πάρα πολύ δυνατό και σχετικά καλό για τα δεδομένα του. Το κακό είναι ότι ακόμα και στην ελάχιστη ένταση είναι αρκετά δυνατό.
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, για 10 ευρώ που το πληρώσαμε εξαιρετικό. Επιβεβαιώνω και εγώ τα όσα έχουν γραφεί παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...