Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο Bios έχεις με μένα αδερφέ. Κάτι παίζει με το Power delivery/τtemps σου και ξεκινάν οι fans πιο νωρίς λογικά. Driver έχω πιο παλιό από σένα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8570625/Corsair-CX-Series-450M.html

Αυτο ειναι το τροφοδοτικο ... Το ξερω οτι θελω καινουργιο αλλα αφου αντεχει ακομα θα το κρατησω για λιγο. Πως βλεπεις το card bios ? Μονο το προγραμμα οδηγησεις μπορω να δω που ειναι το 387.92(δεν ειναι το τελευταιο)

Αυτό είναι η καινούργια σειρά με 5 χρόνια εγγύηση και θεωρητικά πάντα σύμφωνα με τα reviews έχουν καλύτερα υλικά. Για να λες ότι θες καινούργιο μάλλον κάποιο παλαιότερο έχεις.

Δημοσ.

Αυτο εχω αλλα απο οτι εχω διαβασει ειναι λιγα τα 450 watt σχετικα οριακα πρεπει να παιζει τωρα

Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα όταν λειτουργεί στο full η gpu; Αν όχι μείνε όπως είσαι, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεσαι άδικα. Το τροφοδοτικό σου μπορεί να υστερεί σε watt αλλά όχι πολύ. Μακροπρόθεσμα μπορεί να γίνει η φθορά λίγο πιο σύντομα από το συνηθισμένο και αντί να τα τινάξει στα 10 χρόνια να γίνει αυτό στα 8...  Γνώμη μου: σκέψου την αλλαγή αφού τελειώσει η εγγύηση.

Δημοσ.

Οχι τιποτα δεν εχω παρατηρησει ολα μια χαρα...  Απλα μου εχουν πει αρκετα ατομα να το αλλαξα... + δεν ξερω αν γινει κατι παιζει να μου καψει καμια gpu ή κατι αλλο ? ή απλα θα σβησει και δεν θα δουλευει ?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σβησίματα/restarts σε stress tests και games το τροφοδοτικό είναι επαρκές. Απλά δε θα έχει την καλύτερη αποδοτικότητα (efficiency) γιατί σε games θα πλησιάζεις τα 250 watt ή και παραπάνω αν έχεις πράγματα overclocked. Συνήθως όταν ένα τροφοδοτικό λέει κάποια ονομαστική ισχύ πχ 450 στην περίπτωσή σου και δεν είναι top κατηγορία ράφι έχει πραγματική ισχύ μικρότερη από αυτή και δε μπορεί να διατηρήσει από ένα σημείο και μετά μεγάλη ισχύ (70+%) συνεχόμενα για μεγάλο διάστημα (υπερθερμαίνεται και είναι τέζα ineffecient). Το πρόβλημα είναι ακόμα χειρότερο το καλοκαίρι ή με το καιρό και την "γήρανση" των πυκνωτών. για αυτό αρκετοί είναι της άποψης να παίρνουν σχετικά overkill τροφοδοτικά (παρόλο που επειδή θα έχουν και αυτά μικρο αναλογικά load θα είναι inneficient) για να είναι safe σε βάθος δεκαετίας αν προσθέσουν συσκευές/κάνουν overclock μετέπειτα κλπ.

Δημοσ.

Οχι δεν μου εχει κανει τιποτα τετοιο δουλευει μια χαρα για την ωρα. Ωραια αφου δεν κινδυνευουν τα υπολοιπα μεροι θα το αφησω ετσι για την ωρα και καποια στιγμη θα το αλλαξω να παρω καποιο καλυτερο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...