zoiskarl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα.Έγινε παραγγελία του κουτιού https://www.skroutz.gr/s/12065290/Cooltek-TG-01-Red.html μιας και από βίντεο άρεσε στο άτομο που θέλει το pc.Θα επιστρέψω λογικά όταν θα έρθουν και τα υπόλοιπα κομμάτια και χτιστεί το pc μαζί με φωτογραφίες εκτός και αν συμβεί τίποτα απρόοπτο.
mindtrapper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Απ ότι έχω δει αυτό το κουτί έχει θέμα με το πάνω φαν, ουσιαστικά δεν χωράει κανονικού πάχους φαν. Δεν θυμάμαι που το είδα αλλά έλεγε ένας ότι δεν έχει καθόλου χώρο πάνω.
zoiskarl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Απ ότι έχω δει αυτό το κουτί έχει θέμα με το πάνω φαν, ουσιαστικά δεν χωράει κανονικού πάχους φαν. Δεν θυμάμαι που το είδα αλλά έλεγε ένας ότι δεν έχει καθόλου χώρο πάνω. ναι το ξέρω μιας και είδα αρκετά βιντεάκια.Αλλά μιας και το κουτί έχει 3 φανάκια μπροστά και ένα πίσω δεν νομίζω να χρειαστώ το πάνω.Στην τελική απλά βάζω καλύτερο φανάκι πίσω ή ψάχνω κάποιο λεπτό φαν για να βάλω πάνω αν χωράει.Δεν νομίζω ότι πάνω από 4 φανάκια χρειάζονται σε ένα κουτί.Και όλα αυτά με psu shroud οπότε ούτε πολλά καλώδια θα υπάρχουν να σταματάνε την ροή αέρα.
mindtrapper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει, αλλά δες και τα αλλα κουτιά της Cooltek, το nc-01 και nc-02. Tempered glass και αυτά στο πλαϊνό, χωράνε fans πάνω, έχουν rubber grommets και psu shroud. "Μόνο" δύο fans μπροστά βεβαια.
zoiskarl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το pc χτίστηκε μετά από κόπο με την ψύκτρα της amd..Προτειμώ χίλιες φορές το άγχος με intel cpu και mobo όταν τον κλείνεις παρά amd με την ψύκτρα της.Idle temps sta 35-40.Το speccy μου έβγαλε για τα πάντα θερμοκρασίες και είναι όλα μια χαρά όπως και το a-tuning της asrock.H μητρική πρέπει να ήρθε με τα τελευταία bios γιατί αναγνώρισε τις ram με την μία στα 2667.Μεγάλη πατάτα της gigabyte gpu (και νομίζω όχι μόνο αυτή) που έχει στοκ ρύθμιση να ξεκινά τα φανς όταν πιάνει τους 60 βαθμούς,και ψαχνόμουν κανά μισάωρο.Το ρύθμισα στο 20% πάντα και να αυξάνει από τους 50 και πάνω. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από zoiskarl
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ..Προτειμώ χίλιες φορές το άγχος με intel cpu και mobo όταν τον κλείνεις παρά amd με την ψύκτρα της.Idle temps sta 35-40. Τι εννοείς εγώ πάντα πιο πολύ δυσκολεύομαι στις stock ψήκτρες της intel να μην στραβώσουν τα πλαστικά clips, παρά σε αυτήν του am4 που μπαίνει πολύ εύκολα βιδωτή καρφί στο backplate. Εκτός αν εννοείς το πρώτο post που στάνταρ σε amd κάνει περισσότερα cycles από ότι σε intel Στην gigabyte g1 gaming 1080 τα fans ξεκινάν στους 52.
zoiskarl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοείς εγώ πάντα πιο πολύ δυσκολεύομαι στις stock ψήκτρες της intel να μην στραβώσουν τα πλαστικά clips, παρά σε αυτήν του am4 που μπαίνει πολύ εύκολα βιδωτή καρφί στο backplate. Εκτός αν εννοείς το πρώτο post που στάνταρ σε amd κάνει περισσότερα cycles από ότι σε intel Στην gigabyte g1 gaming 1080 τα fans ξεκινάν στους 52. Εννοώ ότι μου φάνηκε ποιο επίφοβο το να τοποθετήσεις την φύκτρα σε amd που βιδώνει με το ελατήριο από το κλείσιμο του intel επεξεργαστή στην μητρική που κάνει ένα ορατό bend η μητρική.Από προσωπική άποψη πάντα.Η στοκ ψύκτρα σε ίντελ κομπλέ θυμάμαι την είχα βάλει. Για το πρώτο ποστ για περισσότερα cycles εννοείς πόση ώρα κάνει να ανοίξει για πρώτη φορά το pc?Σε ryzen κατευθείαν άνοιξε σχεδόν γιατί το περίμενα λίγο να αργήσει αλλά δεν, ενώ σε intel τελευταίας γενιάς που έφτιαξα κανά μήνα πριν με φίλο περιμέναμε κανά δίλεπτο. Ναι για το stock setting μιλάω.Μου φάνηκε περίεργο να ξεκινάν από στοκ στους 60..Και όμως ήταν έτσι
ilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τα ελατήρια τα έχει το stock ΑΜ4 cooler για να διατηρει μια standar πίεση στο socket κατά το βίδωμα. Όπως και να το κάνεις είναι πιο εύκολο να στήνεις μεταλλικούς retention μηχανισμούς (backplate+βίδες) από τους πλαστικούς (pull-push clips). Τα clips τσακίζουν και κόβονται πολύ εύκολα αν είσαι απρόσεκτος. 1
dimoskoutr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ τον q6600 μου στο παλιό εδώ και ένα χρόνο τον έχω με την μαμά ψυκτρα να πατάει σε τρία ποδαράκια από τα 4... Μεντέψτε το 4ο;;; Έσπασε το ριμάδι σε απρόσεκτη τοποθέτηση μου όταν άλλαξα πάστα.
ioakim100 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοείς εγώ πάντα πιο πολύ δυσκολεύομαι στις stock ψήκτρες της intel να μην στραβώσουν τα πλαστικά clips, παρά σε αυτήν του am4 που μπαίνει πολύ εύκολα βιδωτή καρφί στο backplate. Εκτός αν εννοείς το πρώτο post που στάνταρ σε amd κάνει περισσότερα cycles από ότι σε intel Στην gigabyte g1 gaming 1080 τα fans ξεκινάν στους 52. Εμενα που εχω την ιδια ακριβως(για τη 1080 μιλαω) γιατι ανοιγει γυρω στους 44 ? Και μου εχει κανει και εντυπωση
ilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Η stock ρύθμιση έχει να κάνει γενικά με το gpu boost 3.0, το power delivery (450W τροφοδοτικό είναι λίγο ειδικά αν είναι από τη πρώτη παρτίδα των CX), τον driver και φυσικά πάνω από όλα το card bios. Η δικιά μου έχει το 86.04.17.40.38 (που είναι και το τελευταίο). Τα αρχικά Bios είχαν ένα θέμα με το απότομο σταμάτημα στους ανεμιστήρες και ακουγόταν πολύ ενοχλητικό. Όπως και να έχει μπορείς να αλλάξεις το fan curve με το msi afterburner όπως το επιθυμείς.
ioakim100 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/8570625/Corsair-CX-Series-450M.html Αυτο ειναι το τροφοδοτικο ... Το ξερω οτι θελω καινουργιο αλλα αφου αντεχει ακομα θα το κρατησω για λιγο. Πως βλεπεις το card bios ? Μονο το προγραμμα οδηγησεις μπορω να δω που ειναι το 387.92(δεν ειναι το τελευταιο)
ilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Από το gpu-z. https://www.techpowerup.com/gpuz/
petranthe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τι αναβάθμιση να κάνεις; Τον τελευταίο driver έχεις, δεν χρειάζεσαι κάτι εκτός από τροφοδοτικό φυσικά που πρέπει να το αλλάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα