Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα... Συνήθως η απάντηση που δίνεις είναι η απάντηση που σε βόλεψε εσένα προσωπικά. Πχ, εγώ δε θα ανέφερα το HTC 10 γιατί προσωπικά αν εξαιρέσεις το dac, κατά τα άλλα δε μου άρεσε σαν κινητό. Το Google Pixel προσωπικά δεν αξίζει πάλι καν για αναφορά, Sony είχα παλιότερα και δε μου άφησε θετική εντύπωση, οπότε και εγώ στο S7 Edge θα κατέληγα. Δηλαδή μη θεωρείς ότι όποιος πρότεινε το Χ κινητό δε σκέφτηκε καν τα υπόλοιπα, απλά ίσως να θεώρησε ότι δεν αξίζουν αναφορά σε σχέση με το S7 Edge. Ο άνθρωπος ζήτησε κινητό με κριτήριο την κάμερα. Το αν σαρεσουν εσένα ή όχι ένα κινητό είναι άσχετο με το θέμα,δεν αγοραζεις εσύ κινητό άρα ο ts. Και το htc 10 από μετρήσεις βγήκε στα ίδια με το s7 edge. Το pixel που είχε πέρυσι την καλύτερη κάμερα δεν είναι άξιο αναφοράς ε.... Αυτό δεν λέγεται υποκειμενισμός αγαπητέ....
thanasis00 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ο άνθρωπος ζήτησε κινητό με κριτήριο την κάμερα. Το αν σαρεσουν εσένα ή όχι ένα κινητό είναι άσχετο με το θέμα,δεν αγοραζεις εσύ κινητό άρα ο ts. Και το htc 10 από μετρήσεις βγήκε στα ίδια με το s7 edge. Το pixel που είχε πέρυσι την καλύτερη κάμερα δεν είναι άξιο αναφοράς ε.... Αυτό δεν λέγεται υποκειμενισμός αγαπητέ.... Για το pixel το εννούσα λόγω τιμής, είναι πολύ μακριά από τα υπόλοιπα... Τεσπα, έχεις δίκιο, θα έπρεπε να είναι πιο αντικειμενικές οι απαντήσεις.
nas91 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οι παραπανω φιλοι εχουν δικαιο,καθως εθεσα επιλογη ΜΟΝΟ αναμεσα σε αυτα τα 2,οποτε αναλογη και η απαντηση τους. Ευχαριστω πολυ,και ηδη ψαχνομαι για s7 edge...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα