nas91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα,γλυκοκοιταζω το s7 edge λογω design κυριως,ομως βλεπω και το ζ5 σα σεναριο δευτερης επιλογης λογω καμερας.. Ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη καμερα? Ειχα το ζ3 και την ημερα ειχε καμερα που δεν εχω δει σε αλλο τηλεφωνο(σε χαμηλο φωτισμο δεν ηταν καλη). Η επιλογη θα γινει καθαρα με μοναδικο κριτηριο τη καμερα,οποτε αν εχετε εμπειρια και απο τα 2 και μπορειτε να βοηθησετε,εχει καλως.. Ευχαριστω!
samsunglife Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εμπειρία από το Sony δεν έχω αλλά η κάμερα του s7 edge είναι κορυφαία! Και τη μέρα αλλά (κυρίως) τη νύχτα 1
vargas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 S7 νομίζω έχει ότι καλύτερο σε κάμερα κινητού .
ziaba Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 S7 νομίζω έχει ότι καλύτερο σε κάμερα κινητού . Νομιζεις Καλησπερα,γλυκοκοιταζω το s7 edge λογω design κυριως,ομως βλεπω και το ζ5 σα σεναριο δευτερης επιλογης λογω καμερας.. Ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη καμερα? Ειχα το ζ3 και την ημερα ειχε καμερα που δεν εχω δει σε αλλο τηλεφωνο(σε χαμηλο φωτισμο δεν ηταν καλη). Η επιλογη θα γινει καθαρα με μοναδικο κριτηριο τη καμερα,οποτε αν εχετε εμπειρια και απο τα 2 και μπορειτε να βοηθησετε,εχει καλως.. Ευχαριστω! Εννοειται s7 δεν υπάρχει σύγκριση
vargas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο έχει καλύτερη κάμερα φιλος αν όχι τo s7 ; 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 S7 με χιλια. Ορμα χωρις δευτερη σκεψη.
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 S7 νομίζω έχει ότι καλύτερο σε κάμερα κινητού .Το V30
nas91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω την αληθεια,αυτο ηθελα να ακουσω,οποτε βαζω πλωρη για s7 edge.. Eυχαριστω πολυ! 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κ καλα θ κανεις. Η καλυτερη επιλογη. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το s7 edge ρε παιδιά συγκρίνεται με το xz που κολλάει το z5 κινητό του 2015? Επίσης καταλαβαίνω ότι αρκετοί έχουν πάρει το s7 edge αλλά γιατί τόση διαφήμιση εδώ μέσα? Ούτε ένας δεν πρότεινε sony xperia xz και htc 10 που έχουν κορυφαία επίσης κάμερα ? Αυτό το να προτείνουν σε κάθε θέμα ορισμένοι μόνο galaxy δεν το καταλαβαίνω . Δεν το καταλαβαίνετε ότι έτσι δεν βοηθάτε τον άλλο με το να προτείνετε μόνο την αγορά σας? Προφανώς ο ενδιαφερόμενος δεν γνωρίζει κάποιες λιγότερο δημοφιλέστερες μάρκες όπως η htc και βέβαια οι κάμερες των galaxy είναι πολύ καλές,αλλά υπάρχουν επιλογές/εναλλακτικές .... 1
ziaba Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το s7 edge ρε παιδιά συγκρίνεται με το xz που κολλάει το z5 κινητό του 2015? Επίσης καταλαβαίνω ότι αρκετοί έχουν πάρει το s7 edge αλλά γιατί τόση διαφήμιση εδώ μέσα? Ούτε ένας δεν πρότεινε sony xperia xz και htc 10 που έχουν κορυφαία επίσης κάμερα ? Αυτό το να προτείνουν σε κάθε θέμα ορισμένοι μόνο galaxy δεν το καταλαβαίνω . Δεν το καταλαβαίνετε ότι έτσι δεν βοηθάτε τον άλλο με το να προτείνετε μόνο την αγορά σας? Προφανώς ο ενδιαφερόμενος δεν γνωρίζει κάποιες λιγότερο δημοφιλέστερες μάρκες όπως η htc και βέβαια οι κάμερες των galaxy είναι πολύ καλές,αλλά υπάρχουν επιλογές/εναλλακτικές .... +1 σε όλα άλλα ο ts έθεσε ερώτημά ποιο απ τα 2 να πάρει, δε νομίζω του προτείναμε άδικα το edge το οποίο είναι σαφώς καλύτερο ... προσωπικά δεν άντεξα ούτε μια βδομάδα με το σάμσουνγκ λόγω κυρτής οθόνης 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το s7 edge ρε παιδιά συγκρίνεται με το xz που κολλάει το z5 κινητό του 2015? Επίσης καταλαβαίνω ότι αρκετοί έχουν πάρει το s7 edge αλλά γιατί τόση διαφήμιση εδώ μέσα? Ούτε ένας δεν πρότεινε sony xperia xz και htc 10 που έχουν κορυφαία επίσης κάμερα ? Αυτό το να προτείνουν σε κάθε θέμα ορισμένοι μόνο galaxy δεν το καταλαβαίνω . Δεν το καταλαβαίνετε ότι έτσι δεν βοηθάτε τον άλλο με το να προτείνετε μόνο την αγορά σας? Προφανώς ο ενδιαφερόμενος δεν γνωρίζει κάποιες λιγότερο δημοφιλέστερες μάρκες όπως η htc και βέβαια οι κάμερες των galaxy είναι πολύ καλές,αλλά υπάρχουν επιλογές/εναλλακτικές .... Συμφωνω σ αυτα π λες αλλα δεν υποστηριζουμε την αγορα μας. Απλα ζητησε αναμεσα στα δυο κ αναμεσα σ αυτα τ δυο του προτειναμε σαφως το s7 edge που ειναι ανωτερο. Αν ελεγε ποιο ν παρω γενικα τοτε θ επεφταν κ αλλες προτασεις στο τραπεζι. 2
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ρε Στέλιο αλλά γιατί ένας δεν βρέθηκε να τον διορθώσει ότι το z5 είναι το παλιό μοντέλο και το xz το ποιο νέο? Επίσης είναι λογικό αρκετός κόσμος να μην γνωρίζει για google pixel,htc10 και πάει λέγοντας γιατί στην χώρα μας δεν έχουν καθόλου προβολή/διαφήμιση άρα που να τα ξέρει? Δεν λέω ότι το s7 δεν είναι άριστο στο θέμα της φωτογραφίας αλλά το ποιο σωστό είναι να αναφέρουμε όλες τις προτάσεις της αγοράς και ο κάθε ενδιαφερόμενος να κρίνει το θα προτιμήσει .
thanasis00 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ρε Στέλιο αλλά γιατί ένας δεν βρέθηκε να τον διορθώσει ότι το z5 είναι το παλιό μοντέλο και το xz το ποιο νέο? Επίσης είναι λογικό αρκετός κόσμος να μην γνωρίζει για google pixel,htc10 και πάει λέγοντας γιατί στην χώρα μας δεν έχουν καθόλου προβολή/διαφήμιση άρα που να τα ξέρει? Δεν λέω ότι το s7 δεν είναι άριστο στο θέμα της φωτογραφίας αλλά το ποιο σωστό είναι να αναφέρουμε όλες τις προτάσεις της αγοράς και ο κάθε ενδιαφερόμενος να κρίνει το θα προτιμήσει . Είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα... Συνήθως η απάντηση που δίνεις είναι η απάντηση που σε βόλεψε εσένα προσωπικά. Πχ, εγώ δε θα ανέφερα το HTC 10 γιατί προσωπικά αν εξαιρέσεις το dac, κατά τα άλλα δε μου άρεσε σαν κινητό. Το Google Pixel προσωπικά δεν αξίζει πάλι καν για αναφορά, Sony είχα παλιότερα και δε μου άφησε θετική εντύπωση, οπότε και εγώ στο S7 Edge θα κατέληγα. Δηλαδή μη θεωρείς ότι όποιος πρότεινε το Χ κινητό δε σκέφτηκε καν τα υπόλοιπα, απλά ίσως να θεώρησε ότι δεν αξίζουν αναφορά σε σχέση με το S7 Edge.
ziaba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα... Συνήθως η απάντηση που δίνεις είναι η απάντηση που σε βόλεψε εσένα προσωπικά. Πχ, εγώ δε θα ανέφερα το HTC 10 γιατί προσωπικά αν εξαιρέσεις το dac, κατά τα άλλα δε μου άρεσε σαν κινητό. Το Google Pixel προσωπικά δεν αξίζει πάλι καν για αναφορά, Sony είχα παλιότερα και δε μου άφησε θετική εντύπωση, οπότε και εγώ στο S7 Edge θα κατέληγα. Δηλαδή μη θεωρείς ότι όποιος πρότεινε το Χ κινητό δε σκέφτηκε καν τα υπόλοιπα, απλά ίσως να θεώρησε ότι δεν αξίζουν αναφορά σε σχέση με το S7 Edge. δηλ τι δεν σου άρεσε στο 10άρι ... για μένα η συσκευή είναι άριστη έκτος που ζεσταίνετε (καλά όλα που αναφέρθηκαν ζεσταίνονται) και η μπαταρία του είναι για κλάματα (και δω καμία συσκευή που αναφέρθηκε δεν έχει καλή μπαταρία) ίσως όλα αυτά λόγω του δυνατού SoC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα