Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω σπάσει e55 amg του αφεντικού, όχι total loss αλλά αρκετά πίπα και με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει πως είναι το χέρι μου γιατί είχα ραγίσει το τελευταίο κόκκαλο στον καρπό. Πριν τη κρίση... Αν συνέβαινε αυτό σήμερα λες να έκανε το ίδιο?
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα δεν έχει e55. Τότε το είχε πάρει για μούρη, δεν μας χρειαζόταν στη δουλειά. Τώρα κάνει πάλι τη δουλειά του χωρίς περιττή μούρη.
Sheogorath Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα δεν έχει e55. Τότε το είχε πάρει για μούρη, δεν μας χρειαζόταν στη δουλειά. Τώρα κάνει πάλι τη δουλειά του χωρίς περιττή μούρη. Wait, του έσπασες το αμαξι, και σε πήρε να σε ρωτήσει πως ήταν το χέρι σου που χάλασες ΠΑΝΩ στο αμαξι του; Ο τύπος είναι ή Άγιος, ή στην φυλάει. Πρόσεχε τον. 3
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Λες να μου τη φυλάει ? Τα κάλυψε όλα η ασφάλεια, δεν ''έφταιγα'' άλλος έσκασε από πίσω μου, αλλά έφταιγα επειδή δεν έπρεπε να είμαι εκεί και να κάνω αυτό που έκανα...
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 όχι ντυμένος ήμουν! εννοώ έπρεπε να το είχα γυρίσει πίσω και σίγουρα δεν έπρεπε να δοκιμάζω ποιος από το e55, τη carrera s, το busa ή το καγκουροgolf (οι λοιποί εμπλεκόμενοι) είναι πιο γρήγορος μαλάκας. 3
HotShot84 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω στην θεση σου θα αλλαζα τροφοδοτικο και θα τσεκαρα θερμοκρασιες
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 αυτός ο καημένος έσπασε την πλάτη του... Το busa μέχρι τα 160 ήταν μπροστά μετά άρχισε να παίρνει κεφάλι η carrera κι εγώ του έπαιζα τα φώτα, adding insult to injury που λένε... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Έχουν εξαφανιστεί όλα τα ωραία αυτοκίνητα, που είναι η M3 E46, τα S3, το Evo, τα Sti. Εχω βαρεθεί να βλέπω Corsa και Yaris.
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πείνα και των γονέων που λένε. Παλιά κυκλοφοράγανε τα cayenne σαν αδέσποτα. Μέχρι και ανταλλάξιμο είδος είχαν γίνει. Πόσες φορές συνέβαινε, ''Ναι μωρέ μου χρώσταγε κάτι λεφτά, μου έδωσε ένα X5 του '7 κι είμαστε εντάξει.'' Μετά Καστελόριζο και φακόρυζο. Μου θέλατε και μπρι με σατομπριάν ιθαγενείς νοτίων σκοπίων. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από Whitefanged 2
EddieObscurant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το τροφοδοτικό δοκίμασέ το σε ένα pc, κατέβασε το hardware monitor kai τσέκαρε τιμές volt, να είναι πάνω από της αναγραφόμενες (πχ η 12v να μην είναι 11.9 αλλά τουλάχιστον καθαρό 12) καθώς και αν τα vcore και vin είναι σύμφωνα με τα αναγραφόμενα Δεν έχει διαφορά αν είναι πάνω ή κατω απο το 12v, δλδ αν είναι 11,8v ή 12,2v όσο ειναι μέσα στο +-5% . Σκοπος ειναι να ειναι σταθερο και να μην ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με το load Bεβαια και το hardware monitor δεν ειναι απολυτο καθώς μπορει να δειχνει ότι να ναι και γενικα καλύτερα θα τανε να τα μετρήσει με ένα πολύμετρο. Απο κει και περα η λογική λέει οτι παρ'ολο που ειναι καλό, μάλλον το τροφοδοτικό είναι υπεύθυνο, ειδικά αν το χει πάνω απο 5ετια, ας έχει πάντως το νου του και στις θερμοκρασίες
Sakiz105 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχει διαφορά αν είναι πάνω ή κατω απο το 12v, δλδ αν είναι 11,8v ή 12,2v όσο ειναι μέσα στο +-5% . Σκοπος ειναι να ειναι σταθερο και να μην ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με το load Bεβαια και το hardware monitor δεν ειναι απολυτο καθώς μπορει να δειχνει ότι να ναι και γενικα καλύτερα θα τανε να τα μετρήσει με ένα πολύμετρο. Απο κει και περα η λογική λέει οτι παρ'ολο που ειναι καλό, μάλλον το τροφοδοτικό είναι υπεύθυνο, ειδικά αν το χει πάνω απο 5ετια, ας έχει πάντως το νου του και στις θερμοκρασίες huh, δεν το ήξερα. Στο παλιό τροφοδοτικό πάντως ήξερα ότι έρχεται η ώρα του επειδή στα 5v ήταν σταθερά κάτω απο 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα