Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα τη συμβουλή όποιου ομοιοπαθή ή γνώστη νομοθεσίας γιατι οσο έψαξα στο νετ δεν βρήκα κάτι για την περιπτωσή μου.
4/16 αγοράζω μητρικη Z170N(ITX) GIGABYTE στήνω mini pc και το παίρνω μαζι μου σε ταξίδι 
8/16 η μητρική κάνει συνεχώς επανεκινηση με ολα τα αλλα εξαρτηματα τσεκαρισμενα οτι λειτουργουν.
9/16 στελνετε για επισκευη και επιστρεφει...τελη 1/17 θεωρητικα με καινουργια μητρικη σφραγισμενη
Η ''καινουργια'' μητρικη λειτουργει εως 7/17 οπου τσαφφφ και τιποτα αλλο ουτε αναβει ουτε λαλαει,
ξανα σερβις στη γερμανια και 9/17 επιστρέφει η ίδια επισκευασμένη δουλευει 1 εβδομαδα και μαντεψτε...τσαφφφ τα ιδια.
Αντιπροσωπεια Ελλαδα δεν υπάρχει μόνο service center Γερμανία,ο προμηθευτής είναι Γερμανία,
η καταπληκτικη GIGABYTE δεν κανει αντικατασταση με καινουργιο προιον αλλα με refurbished(πολλά forum το αναφέρουν.)
Συνοπτικά 1,5 χρονο μητρικη την εχω στα χερια μου και να δουλευει ουτε 8 με το καταστημα να μου κανει ''χαρη''την gigabyte να μου στελνει παλι προβληματικο προιον και να μην με ενημερωνει το λογο των βλαβων και να μην μπορω να μιλήσω παρα μόνο σε μεσάζοντες.
Όποιος γνωρίζει αν έχω δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή καποια άλλη λύση ας μου πεί.

Με συγχωρείτε αν σας κούρασα.

Δημοσ.

Δώσε λεπτομέρειες του συστήματος αναλυτικά.

Δημοσ.

Bασικα μηπως να τσεκαρεις και λιγο τα ηλεκτρολογικα στο χωρο σου γιατι εινα πολυ λιγες οι πιθανοτητες να εχεις 3 φορες ελατωματικο προιον. Οσον αφορα το προκειμενο η gigabyte μονο σε περιπτωσεις doa δινει καινουργιο προιον. Ολα τα αλλα εντος εγγυησης ειναι refurbished. Η νομοθεσια δεν μπορει να κανει κατι εκει απλα κανεις φασαρια στο καταστημα μηπως σου κοψει καποιο πιστωτικο.

ΥΓ: Εμπιστευομαι την gigabyte σε μητρικες εδω και 18 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω εκει θα ψαχνομουν γι αρχη... Δηλαδη θα σιγουρευα 1ον τα ρευματα του σπιτιου πριζας κτλ και 2ον το ιδιο το τροφοδοτικο του υπολογιστη...

• Like 2
Δημοσ.

Ολες οι εταιριες μπορει να στειλουν refurbished,δεν ειναι υποχρεωμενες να στειλουν ολοκαινουργια,αρκει να ειναι το διο μοντελο και να λειτουργει σωστα. Εν τω μεταξυ οι πιθανοτητες να σου εστελναν συνεχως κακη μητρικη ειναι λιγοτερο απο 1/100,αρα κατι συμβαινει οπως ειπωθηκε με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου σου η με το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου,που καλο θα ηταν να μας πει ποιο ειναι και γενικα αναλυτικα το συστημα σου. :)

Δημοσ.

cpu i3 6100,stock cooler,
ram fury 16gb,
psu silverstone 450w sfx,
gpu gigabyte gtx 960 g1
case sharkoon qb one
To psu ειναι ελεγμενο και οι υπολοιποι μετασχηματιστες(οθονης,ηχειων κτλ) τσεκαρισμενοι οτι δεν εχουν διαρροη-απωλεια.

Οσο για την GIGABYTE 15 χρονια επεμενα και εγω και ας ειναι πιο ''λιγη'' σε σχεση με ανταγωνιστες σε κάποιους τομείς.Αγόραζα απο μητρικές/λάπτοπ έως ποντίκι λόγω φίρμας δεν ειχα χρειαστει ομως ποτε RMA ή γενικα υποστηριξη.
Υποστήριξη δεν υπάρχει και στην περίπτωση μου δεν ισχύει ούτε το ULTRA DURABLE που χρόοοοονια πλασάρει.
Το ερώτημα μου είναι:μετά απο όλη την ταλαιπωρία και το περίμενε για πληρομένο προιόν τεχνολογίας που μέχρι να το χαρώ βγήκε νέα γενία(z 270) ΝΟΜΙΚΑ πως μπορώ να ξεμπλέξω???να κλαίω τα λευτα μου??αντικατάσταση με refurb προιον δεν θελω πλήρωσα όλο το ποσο θέλω όλο το προιόν...Αν καποιος γνωρίζει συγκεκριμένα διαδικασίες ή που να απευθυνθώ ας μου πεί
Ευχαριστώ.

Επίσης απο την πρίζα έως τη μητρική υπάρχει σταθεροποιητής τάσης με φίλτρο και το τροφοδοτικό που είναι silverstone 85+ που ναι μεν είναι απο την κίνα αλλα τλχν έχει κάποια ποιότητα.
Απο o/c ή θερμοκρασία δεν είχα επίσης θεμα.

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες εισαι καλειμμενος απο παντου.. Αφου ειναι και ελεγμενα ολα... και με σταθεροποιητη τασης! Τον ειχες απο την αρχη η΄ μετα το πρωτο καψιμο τον εβαλες?

Μετα πρεπει να αναρωτηθεις αν τελικα πηγαινε ποτε στην gigabyte η μητρικη  η΄ αν κανανε καμια επισκευη στο μαγαζι της κακιας ωρας και στην ξανα δινανε!

Δημοσ.

Νομικα η εταιρια ωφειλει να σου ανταλλαξει αμεσως την μητρικη με ιδια καινουργια μονο οταν σου ερθει doa.Αν λειτουργησει ,ας πουμε,λιγες ημερες και μετα παθει βλαβη,δεν υποχρεουται δια νομου να σου στειλει καινουργια,μπορει φυσικα αν θελει,αλλα δεν την υποχρεωνει ο νομος. Αυτο που ειναι αναγκασμενη να κανει ,ειναι να σου κανει αντικατασταση με λειτουργικο προιον,ειτε καινουργιο ειτιε επιδιορθωμενο.

Το ξερω και το εχω ψαξει,επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια και περα απο τα δικα μου συστηματα,φιταχνω για χομπι,επειδη μου αρεσει, και γνωστων ,συγγενων και φιλων και μου εχει τυχει παρομοιο γεγονος με intel μητρικη,και μου ειχαν στειλει refurbished απο Ιρλανδια.Ειχα μιλησει μαλιστα και με εκπροσωπο στο τηλεφωνο.

Δημοσ.

Όταν το ίδιο προϊόν πάει για σέρβις τριτη φορά, δεν δικαιούται αντικατάσταση με άλλο νομικά; Με λαπτοπ τουλάχιστον αυτό έχω διαβασει να γίνεται.

Δημοσ.

Εμένα με βάζει σε σκέψεις ότι είναι πολύ μικρό κουτί και πέρασε καλοκαίρι.

Επίσης είχε μέσα και 'αληθινή' κάρτα γραφικών. Δεν αποκλείεται να ψήνεται εκεί μέσα το m/b.

Μπορεί ας πούμε να υπάρχουν τυφλά σημεία που 'κάθεται΄ η ζέστη, ενώ γενικά υπάρχει ροή αέρα.

Το ενστικτό μου λέει ότι 3 στα 3 δεν έτυχε, πέτυχε!

• Like 2
Δημοσ.

Lemon Law, υπάρχει στην Αμερική, επέστρεψε το αφεντικό μου BMW X5 που μόλις είχε πρωτοβγει γιατί χάλασε τρεις φορές τον πρώτο μήνα.

Δημοσ.

Ολες οι εταιριες μπορει να στειλουν refurbished,δεν ειναι υποχρεωμενες να στειλουν ολοκαινουργια,αρκει να ειναι το διο μοντελο και να λειτουργει σωστα. Εν τω μεταξυ οι πιθανοτητες να σου εστελναν συνεχως κακη μητρικη ειναι λιγοτερο απο 1/100,αρα κατι συμβαινει οπως ειπωθηκε με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου σου η με το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου,που καλο θα ηταν να μας πει ποιο ειναι και γενικα αναλυτικα το συστημα σου. :)

Πριν μια 8ετία είχα αλλάξει 4 φορές την ίδια μνήμη ocz επειδή ήταν 4 καινούργιες καμένες :P

Πολλά μπορούν να κάψουν την μητρική και κυρίως στατικός ηλεκτρισμός (πχ, πόσο καλό είνα ιτο κουτί?)

Το τροφοδοτικό δοκίμασέ το σε ένα pc, κατέβασε το hardware monitor kai τσέκαρε τιμές volt, να είναι πάνω από της αναγραφόμενες (πχ η 12v να μην είναι 11.9 αλλά τουλάχιστον καθαρό 12) καθώς και αν τα vcore και vin είναι σύμφωνα με τα αναγραφόμενα

Επίσης, έκανες disable c6/c7 states? Το τροφοδοτικό δεν το υποστηρίζει και όταν θα πάει ο επεξεργαστής να μπει σε χαμηλή λειτουργία ίσως γίνεται το κακό

Δημοσ.

Lemon Law, υπάρχει στην Αμερική, επέστρεψε το αφεντικό μου BMW X5 που μόλις είχε πρωτοβγει γιατί χάλασε τρεις φορές τον πρώτο μήνα.

Ελα πες αληθεια τωρα.. Εσυ την χαλαγες επιτηδες γιατι δεν σε πληρωνε και τρελαινοσουν που την εβλεπες την μπεμπα να σουλατσαρει ενω ηξερες οτι την εχεις πληρωσει κι εσυ..! :P :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Ελα πες αληθεια τωρα.. Εσυ την χαλαγες επιτηδες γιατι δεν σε πληρωνε και τρελαινοσουν που την εβλεπες την μπεμπα να σουλατσαρει ενω ηξερες οτι την εχεις πληρωσει κι εσυ..! :P :P :P

Όχι ρε, ήταν πολύ καλός τύπος. Την τελευταία φορά που χάλασε πήγα και τον πήρα εγώ με το κατσαρόλι που είχα. Τουλάχιστον το δικό μου τσουλαγε.
Δημοσ.

Έχω σπάσει e55 amg του αφεντικού, όχι total loss αλλά αρκετά πίπα

και με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει πως είναι το χέρι μου γιατί είχα ραγίσει

το τελευταίο κόκκαλο στον καρπό.

Πριν τη κρίση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...