Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Μας πηγες αλλου για αλλου!  Μπες σε safe mode μια να δεις αν θα σου κανει τιποτα  και μετα κοιτα για drivers γραφικων

Δημοσ.

Μετά από 2 λεπτά μπήκα bios ενώ σαν δίσκο τον βρίσκει

Δεν μου bootarei

Πλέον ανησυχώ και για το bios της μητρικής μιας και εκεί δεν κολλαγε ποτε

πως μπαίνει σε σε safe mode με ssd στα windows 10

post-259423-0-45448900-1505500252_thumb.jpg

Δημοσ.

Οταν εχει ο δισκος προβλημα κολλαει και στο bios και παντου!Επισης μηπως σου μπουταρει αλλα δεν αναβει η οθονη και αν δεις τον δισκο διαβαζει κανονικα?  Στα windows 10 οταν μπεις κανονικα καποια στιγμη, πατα win button και R και εκει πληκτρολογησε msconfig. Θα το δεις μπροστα σου το " εκκινηση σε ασφαλη λειτουργια"

ΥΓ. Στο διπλανο παραθυρο ειναι που λεει "εκκινηση υπολογιστη"

• Like 1
Δημοσ.

Οταν εχει ο δισκος προβλημα κολλαει και στο bios και παντου!Επισης μηπως σου μπουταρει αλλα δεν αναβει η οθονη και αν δεις τον δισκο διαβαζει κανονικα? Στα windows 10 οταν μπεις κανονικα καποια στιγμη, πατα win button και R και εκει πληκτρολογησε msconfig. Θα το δεις μπροστα σου το " εκκινηση σε ασφαλη λειτουργια"

ΥΓ. Στο διπλανο παραθυρο ειναι που λεει "εκκινηση υπολογιστη"

Τώρα δεν ποσταρει κάν

Έχει μείνει στο asus

Και ακόμα μετράει το χρονόμετρο

post-259423-0-24001400-1505501224_thumb.jpg

post-259423-0-81527900-1505501238_thumb.png

Δημοσ.

Για βγαλε τον -τους δισκους που εχεις και κοιτα αν κανει τα κολληματα στο bios που σου εκανε... Επισης για να σιγουρεψεις τον δισκο ετσι οπως παει η δουλεια, καλυτερα να ειχες ενα Live cd κανα ububntu για να εκανες εκκινηση απο κει ωστε αν κατευθειαν ηταν οκ τοτε ειναι σιγουρα ο δισκος σου αλλιως προς μητρικη κτλ..

• Like 1
Δημοσ.

Κολλάει στο asus γιατί ψάχνει να βρει. Βγάλε τον δίσκο τελείως από το ρεύμα. Μπαίνει τότε στο BIOS?

Το ότι κολλάει στο BIOS είναι σίγουρα hardware το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Για βγαλε τον -τους δισκους που εχεις και κοιτα αν κανει τα κολληματα στο bios που σου εκανε... Επισης για να σιγουρεψεις τον δισκο ετσι οπως παει η δουλεια, καλυτερα να ειχες ενα Live cd κανα ububntu για να εκανες εκκινηση απο κει ωστε αν κατευθειαν ηταν οκ τοτε ειναι σιγουρα ο δισκος σου αλλιως προς μητρικη κτλ..

Πριν το γράψεις αυτό σκέφτηκα μέχρι που το έκανα και άφησα μόνο DVD rom και τώρα είμαι στο live CD Ubuntu

Ποσταρει και βουτάτε μέσα σε 3 sec όπως αναφέρει και στο βίος...

Μπορώ κάπως να testarw  τους δίσκους

Γιατί και έναν σκληρός κάνει τα ίδια κόλπα όπως και οs ssd

post-259423-0-36132300-1505501936_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον βρήκε κανονικά αλλά δεν το ανοίγει

Αλλά αυτό είναι λογικό

Μπορώ κάπως να δω υγεία δίσκου από live Ubuntu CD?

post-259423-0-01928500-1505503040_thumb.jpg

Δημοσ.

Ή  αλλιως βαλε καναν αλλο δισκο πανω  η΄ εξωτερικο κτλ , κανα στικακι μηπως κανει εκει εγκατασταση το hdsentinel αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν κανει setup σε live cd..

https://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_linux.php

Αλλιως κανε αυτο που λεει ο blue με hirens boot cd

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα δεν μπαίνει κανονικα

Μπήκα σε safe mode μονο

Έχω να πω ότι δεν κολλάει πουθενά...

Και μια φωτογραφία από το device manager μου

post-259423-0-69568800-1505504558_thumb.jpg

post-259423-0-07326500-1505504686_thumb.jpg

Δημοσ.

Αμα δεν κολλαει τωρα σε safe mode  ισως κατι παιζει με καποιον driver....  Αλλα απ την αλλη δεν θα σου εκανε κολπα και στο bios...

Αλλαξε κανα καλωδιο sata γιατι και το 94 % δεν ειναι για τοσο τραγικες καταστασεις ενω σου λεει για προβληματα επικοινωνιας...Και δοκιμασε και σε αλλη θυρα μητρικης...

Δημοσ.

Αμα δεν κολλαει τωρα σε safe mode  ισως κατι παιζει με καποιον driver....  Αλλα απ την αλλη δεν θα σου εκανε κολπα και στο bios...

Αλλαξε κανα καλωδιο sata γιατι και το 94 % δεν ειναι για τοσο τραγικες καταστασεις ενω σου λεει για προβληματα επικοινωνιας...Και δοκιμασε και σε αλλη θυρα μητρικης...

μολις συνδεω τον σκληρο δισκο...κολλανε τα παντα

εκει μεσα εχω την εργΑΣΙα...

τι μπορω να κανω? μολις τιον ανοιγω καθυστερει πολυ οταν εχω και τον  hdd 

ALLA ΟΤΑΝ μετα απο 10 λετπα ανοιξει μολις παω να ανοιγω τον file explorer κολλανε τα παντα...

ολα αυτα σε safe mode... μπορω καπως να σωσω τα αρχεια και μετα να κανω φορματ στον σκληρο δισκο?

τα καλωδια τα αλλαξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...