ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Μας πηγες αλλου για αλλου! Μπες σε safe mode μια να δεις αν θα σου κανει τιποτα και μετα κοιτα για drivers γραφικων
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά από 2 λεπτά μπήκα bios ενώ σαν δίσκο τον βρίσκει Δεν μου bootarei Πλέον ανησυχώ και για το bios της μητρικής μιας και εκεί δεν κολλαγε ποτε πως μπαίνει σε σε safe mode με ssd στα windows 10
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν εχει ο δισκος προβλημα κολλαει και στο bios και παντου!Επισης μηπως σου μπουταρει αλλα δεν αναβει η οθονη και αν δεις τον δισκο διαβαζει κανονικα? Στα windows 10 οταν μπεις κανονικα καποια στιγμη, πατα win button και R και εκει πληκτρολογησε msconfig. Θα το δεις μπροστα σου το " εκκινηση σε ασφαλη λειτουργια" ΥΓ. Στο διπλανο παραθυρο ειναι που λεει "εκκινηση υπολογιστη" 1
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν εχει ο δισκος προβλημα κολλαει και στο bios και παντου!Επισης μηπως σου μπουταρει αλλα δεν αναβει η οθονη και αν δεις τον δισκο διαβαζει κανονικα? Στα windows 10 οταν μπεις κανονικα καποια στιγμη, πατα win button και R και εκει πληκτρολογησε msconfig. Θα το δεις μπροστα σου το " εκκινηση σε ασφαλη λειτουργια" ΥΓ. Στο διπλανο παραθυρο ειναι που λεει "εκκινηση υπολογιστη" Τώρα δεν ποσταρει κάνΈχει μείνει στο asus Και ακόμα μετράει το χρονόμετρο
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για βγαλε τον -τους δισκους που εχεις και κοιτα αν κανει τα κολληματα στο bios που σου εκανε... Επισης για να σιγουρεψεις τον δισκο ετσι οπως παει η δουλεια, καλυτερα να ειχες ενα Live cd κανα ububntu για να εκανες εκκινηση απο κει ωστε αν κατευθειαν ηταν οκ τοτε ειναι σιγουρα ο δισκος σου αλλιως προς μητρικη κτλ.. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κολλάει στο asus γιατί ψάχνει να βρει. Βγάλε τον δίσκο τελείως από το ρεύμα. Μπαίνει τότε στο BIOS? Το ότι κολλάει στο BIOS είναι σίγουρα hardware το πρόβλημα. 1
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για βγαλε τον -τους δισκους που εχεις και κοιτα αν κανει τα κολληματα στο bios που σου εκανε... Επισης για να σιγουρεψεις τον δισκο ετσι οπως παει η δουλεια, καλυτερα να ειχες ενα Live cd κανα ububntu για να εκανες εκκινηση απο κει ωστε αν κατευθειαν ηταν οκ τοτε ειναι σιγουρα ο δισκος σου αλλιως προς μητρικη κτλ.. Πριν το γράψεις αυτό σκέφτηκα μέχρι που το έκανα και άφησα μόνο DVD rom και τώρα είμαι στο live CD Ubuntu Ποσταρει και βουτάτε μέσα σε 3 sec όπως αναφέρει και στο βίος... Μπορώ κάπως να testarw τους δίσκους Γιατί και έναν σκληρός κάνει τα ίδια κόλπα όπως και οs ssd
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βαλε και τον ssd πανω και κανε παλι boot απο ubuntu και μπες μεσα να δεις τι γινεται
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τον βρήκε κανονικά αλλά δεν το ανοίγει Αλλά αυτό είναι λογικό Μπορώ κάπως να δω υγεία δίσκου από live Ubuntu CD?
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μπούταρε με το Hirens Boot cd την έκδοση 10.6. Έχει free to HD Regenerator έκδοση 1.71. Σκάναρε με αυτό και πες μας αν βγάζει κόκκινα Β.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ή αλλιως βαλε καναν αλλο δισκο πανω η΄ εξωτερικο κτλ , κανα στικακι μηπως κανει εκει εγκατασταση το hdsentinel αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν κανει setup σε live cd.. https://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_linux.php Αλλιως κανε αυτο που λεει ο blue με hirens boot cd
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να κάνω τίποτα δεν μπαίνει κανονικα Μπήκα σε safe mode μονο Έχω να πω ότι δεν κολλάει πουθενά... Και μια φωτογραφία από το device manager μου
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα δεν κολλαει τωρα σε safe mode ισως κατι παιζει με καποιον driver.... Αλλα απ την αλλη δεν θα σου εκανε κολπα και στο bios... Αλλαξε κανα καλωδιο sata γιατι και το 94 % δεν ειναι για τοσο τραγικες καταστασεις ενω σου λεει για προβληματα επικοινωνιας...Και δοκιμασε και σε αλλη θυρα μητρικης...
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα δεν κολλαει τωρα σε safe mode ισως κατι παιζει με καποιον driver.... Αλλα απ την αλλη δεν θα σου εκανε κολπα και στο bios... Αλλαξε κανα καλωδιο sata γιατι και το 94 % δεν ειναι για τοσο τραγικες καταστασεις ενω σου λεει για προβληματα επικοινωνιας...Και δοκιμασε και σε αλλη θυρα μητρικης... μολις συνδεω τον σκληρο δισκο...κολλανε τα παντα εκει μεσα εχω την εργΑΣΙα... τι μπορω να κανω? μολις τιον ανοιγω καθυστερει πολυ οταν εχω και τον hdd ALLA ΟΤΑΝ μετα απο 10 λετπα ανοιξει μολις παω να ανοιγω τον file explorer κολλανε τα παντα... ολα αυτα σε safe mode... μπορω καπως να σωσω τα αρχεια και μετα να κανω φορματ στον σκληρο δισκο? τα καλωδια τα αλλαξα
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξαναγράφω δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και άλλαξε καλώδια σατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα