papos40 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Aποφασισα να αλλαξω παροχο και επειδη επιστρεφω το ρουτερ σκεφτομαι να επιστρατευσω το παλιο και τιμιο τομσον tg585 v7. Ηγραμμη μου ειναι adsl.Θα εχω θεματα ταχυτητας κλπ η' θαμαι κομπλε? Λεφτα για καινουργιο δεν παιζουν δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 από τα καλύτερα ρουτερ που έδιναν δοκίμασε το μια χαρά θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 δεν μας λες και σε ποιον παροχο πας. Εγω αυτο εχω με Wind και συγχρονίζω πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 καλο ειναι να εχει και το τελευταιο firmware.ειτε το 8.2.7.8 απο forthnet ειτε το 8.2.7.7 generic.εφοσον μιλαμε για το v7.αν εχει Firmware 7.x.x.x. τοτε ειναι αρκετα Must να το αλλαξεις διοτι ειναι πολυ παλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Aποφασισα να αλλαξω παροχο και επειδη επιστρεφω το ρουτερ σκεφτομαι να επιστρατευσω το παλιο και τιμιο τομσον tg585 v7. Ηγραμμη μου ειναι adsl.Θα εχω θεματα ταχυτητας κλπ η' θαμαι κομπλε? Λεφτα για καινουργιο δεν παιζουν δυστυχως. Μου κανει εντυπωση που ο νεος παροχος δεν δινει ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Aμα ειναι φορθνετ καλα κανει . Οι γυφτοι χρεωνουνε και το zyxel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Aμα ειναι φορθνετ καλα κανει . Οι γυφτοι χρεωνουνε και το zyxelzyxel δινει η wind.δωρεαν νομιζω στο vdsl.σε adsl οτι θες το πληρωνεις.η forthnet δινει δωρεαν οσο ξερω και σε adsl και σε vdsl Μου κανει εντυπωση που ο νεος παροχος δεν δινει ρουτερεχει ξεκινησει να γινεται και αυτο για μειωση κοστους.νομιζω η wind το κανε πρωτη.στο vdsl συνηθως δινουν δωρεαν.οπως και οι παροχοι που δινουν adsl router δωρεαν τα περισσοτερα ειναι της πλακας.zte τα πιο πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 καλο ειναι να εχει και το τελευταιο firmware.ειτε το 8.2.7.8 απο forthnet ειτε το 8.2.7.7 generic.εφοσον μιλαμε για το v7.αν εχει Firmware 7.x.x.x. τοτε ειναι αρκετα Must να το αλλαξεις διοτι ειναι πολυ παλιο. To 8.2.7.7 ειναι το τελευταιο generic αυτη τη στιγμη; Εγω εχω το 8.2.6.5 generic. Επισης καπου εχω ενα αδουλευτο v8.AΞιζει να ασχοληθω σε σχεση με το 7; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 To 8.2.7.7 ειναι το τελευταιο generic αυτη τη στιγμη; Εγω εχω το 8.2.6.5 generic. Επισης καπου εχω ενα αδουλευτο v8.AΞιζει να ασχοληθω σε σχεση με το 7; ειχα δοκιμασει το v8 και ειχε ΧΑΛΙΑ εμβελεια το wi-fi προτετινω δοκιμασε και τα 2 και βλεπεις ποιο ειναι το καλυτερο με εμβελεια και το κρατας. κσι οπως σου ειπε o poylinos κανε update to firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει 8.2.7.7 generic, η να βαλω αυτο τις Forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 To 8.2.7.7 ειναι το τελευταιο generic αυτη τη στιγμη; Εγω εχω το 8.2.6.5 generic. Επισης καπου εχω ενα αδουλευτο v8.AΞιζει να ασχοληθω σε σχεση με το 7; για το V7 εχουμε Official 8.2.6.5 custom forthnet 8.2.7.7 για το v8 εχουμε Official 8.2.7.8 custom forthnet 8.2.7.8 μπορεις να το δοκιμασεις.αργει πολυ περισσοτερο να bootarei αλλα ειναι N στο wireless.ισως σου συγχρονισει και καλυτερα. Υπαρχει 8.2.7.7 generic, η να βαλω αυτο τις Forthnet. δες πιο πανω για το καθε version τι υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Έχω ένα THOMSON TG585 v7 με έκδοση firmware 7.4.2.7 Μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το Firmware: 8.2.7.8 που δίνει η forthnet ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 13 hours ago, tinapo said: Έχω ένα THOMSON TG585 v7 με έκδοση firmware 7.4.2.7 Μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το Firmware: 8.2.7.8 που δίνει η forthnet ? Ευχαριστώ ναι κανονικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα