Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλα εφοσον οπως ο ιδιος λες δεν ξερεις πως λειτουργουν δεν θα μπορεις να καταλαβεις γιατι η κατα ποσο ισχυουν αυτα. Λογικο.

για το πως δουλεύει το btc αν θες εξήγησε μου με δικά σου λόγια. εγώ κοιτάω το πώς χρησιμοποιείται.

Δημοσ.

Η ανάθεση της παραγωγής χρήματος σε ιδιωτικές εταιρίες αντί του κράτους, όσο προβληματική και αν είναι ενίοτε, αποτελεί λύση γιατί το κράτος ιστορικά και συστηματικά ληστευε τους πολίτες του χωρίς τιμωρία.

"Προβληματική ενίοτε;"  Από την εποχή που τα χρήματα που είχε κάποιος αντιστοιχούσαν σε κάτι απτό, περάσαμε στην εποχή που το χρήμα δημιουργείται από το τίποτα αυξάνοντας την οικονομική ανισότητα.  

Σύμφωνα με αναφορά της Oxfam η οποία δημοσιεύτηκε φέτος στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, οι 8 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν τον ίδιο πλούτο με αυτόν που κατέχει το φτωχότερο 50% του παγκόσμιου πληθυσμού.  Αυτό δεν ονομάζεται "ενίοτε προβληματικό".

• Like 2
Δημοσ.

ετσι δεν βγαινει και το bitcoin?  :huh:

Οχι, δεν "βγαινει" ετσι και το Bitcoin... Για να "βγει" το Bitcoin εχει σημαντικο κοστος σε υπολογιστικη ισχυ (υλικο και ενεργεια) και φυσικά έχει συγκεκριμενο αριθμο νομισματων σε ορισμενο βαθος χρονου το οποιο ειναι εξ'αρχης γνωστο! Πες μου τωρα, τι κοστιζει η παραγωγη δολλαριου, οταν μαλιστα η "εταιρια" που το τυπωνει το δανειζει με τοκο στο κρατος

Δημοσ.

Σε λιγο καιρο που με bitcoins θα πληρωνονται μονο οι παρανομοι π.χ εμποροι ναρκωτικων, εκτελεστες, κτλ.

Θα μπαναρουν οι κυβερνησεις καθε νομιμο σιτε μεσα του οποιου μπορεις να αγορασεις αγαθα με bitcoin και μαγκες θα μεινεται με το πουλι στο χερι.

Γιατι πλεον θα εχεις μεν bitcoin αλλα δεν θα μπορεις να αγορασεις τιποτα.

Εαν πληρωνονται οι παρανομοι τοτε ειμαστε οκ!! Το BC θα εχει πραγματική αξια!! 

Αυτή η καραμέλα με την παρανομία οσο γλυκια και αν ειναι μου φερνει εμετο!! Σε λιγο θα μας πουν οτι το ξεπλυμα, η διαφθορα και γενικοτερα το εγκλημα, εμφανιστηκαν στην Γη το 2009...!!

Πιπιλαμε την Λεξη Δημοκρατια αλλα αφηνουμε να την επισκιασει η λεξη κυβερνηση...λες και εχουμε αποδεχθει μια δικτατορια. Οτι αποφασισει ο Λαος! Ετσι δεν μας λενε? Αξια εχει αυτο που ο κοσμος πιστευει οτι εχει αξια...αρκει να το πιστευει. 

Ευχομαι οι παρανομοι να πιστεψουν στην αξια του Bitcoin...ειναι οι μονοι που μπορουν να επιβαλλουν στους "νομιμους" συνεργατες τους, να πληρωνονται σε αυτο το νομισμα για τις "υπηρεσιες" τους...

• Like 1
Δημοσ.

"Προβληματική ενίοτε;" Από την εποχή που τα χρήματα που είχε κάποιος αντιστοιχούσαν σε κάτι απτό, περάσαμε στην εποχή που το χρήμα δημιουργείται από το τίποτα αυξάνοντας την οικονομική ανισότητα.

Σύμφωνα με αναφορά της Oxfam η οποία δημοσιεύτηκε φέτος στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, οι 8 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν τον ίδιο πλούτο με αυτόν που κατέχει το φτωχότερο 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό δεν ονομάζεται "ενίοτε προβληματικό".

Η κύρια νομισματική στρέβλωση προέρχεται απο τη διαχρονική απροθυμία των κυβερνήσεων να περιοριστούν στα φορολογικά τους έσοδα για την άσκηση πολιτικής. Απαιτούν μονίμως περισσότερο χρήμα, με αποτέλεσμα όσοι το παράγουν/διαχειριζονται/λαμβάνουν ως first receivers (central banks, financial sector, governments, corporations αντίστοιχα) να ωφελούνται δυσανάλογα. Η έντονη απέχθεια των παραπάνω για χρυσό/συντηρητική νομισματική πολιτική/νομισματική αποκέντρωση είναι αναμενόμενη. Τώρα τι λένε τα ορφανά του σοσιαλισμου που απαρτίζουν το Oxfam δεν με πολυενδιαφέρει, η λύση τους σε όλα είναι πιο πολλοί φόροι, πιο πολύ κράτος.
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι φούσκα απλά κάποια στιγμή το Bitcoin θα πάρει μια τιμητική θέση και τιμή και θα υπάρχει για μένα θα έπρεπε να καταργηθούν όλα τα νομίσματα που βασίζονται σε proof of work θυμίζοντας εποχές εξορύξεων και χρυσοθηρίας και να έχουμε νομίσματα που βασίζονται σε proof of stake (όπως θα γίνει σε κάνα χρόνο το etherium) για μένα δεν είναι μόνο η χρησιμότητα (smart contracts κλπ) είναι και το μέλλον όπου τα DAO (decentralized Autonomous Organizations ) θα κυριαρχουν και όχι μόνο βρισκόμαστε στις παρυφές μιας τεχνολογικής-οικονομικοτεχνικής επανάστασης και όσοι δεν το βλέπουν μάλλον εθελοτυφλούν .το θέμα είναι ότι για να γίνει αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε το τέρας που λέγεται τραπεζικό σύστημα αλλά ήδη η τεχνολογία block chain που αναμένεται να υιοθετήσουν αναγκαστικά οι τράπεζες δεν γνωρίζουν ότι θα είναι η αρχή του τέλους τους ....

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δε μπορώ να αγοράσω bitcoin με prepaid Πειραιώς; Επίσης γίνεται με κάποιο τρόπο αγορα με PayPal balance στο blockchain.info?

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δε μπορώ να αγοράσω bitcoin με prepaid Πειραιώς; Επίσης γίνεται με κάποιο τρόπο αγορα με PayPal balance στο blockchain.info?

Γιατί μάλλον δεν είναι 3D Secured

Δημοσ.

Οχι οτι ιδρωνει το αυτι του, αλλα καλο ειναι οτι καποιοι δεν το αφηνουν απλα να περασει ετσι

https://www.rt.com/business/404216-jamie-dimon-bitcoin-market-manipulation/

Δεν συμφωνω με την τελευταια φραση ομως οτι δεν καταλαβαινει. Μια χαρα καταλαβαινει. Μαλλον κατι σαν το παρακατω ειναι πολυ πιο σωστη αναλυση

https://www.youtube.com/watch?v=0xNcGmfxHdM

• Like 1
Δημοσ.

Όταν βλέπω εδώ το πόσο "εύκολα" μπορεί να χακαριστεί το bitcoin τότε φυσικά και ανησυχώ.

https://www.youtube.com/watch?v=mLh1Nmqa6OM

track-cellphone.png

Και επίσης όταν διαβάζω το πόσο εύκολα μπορεί υποκλαπεί το κινητό μου με τη χρήση wifi, ανησυχώ ακόμη πιο πολύ.

https://thehackernews.com/2016/11/imsi-track-cellphone.html

Δημοσ.

Αν διάβαζες και το άρθρο θα καταλάβαινες ότι δεν έχει καμία σχέση με το Bitcoin αλλά είναι μια επίθεση που υποκλέπτει τα SMS για να αποκτήσει πρόσβαση στο email (με απαραίτητη προϋπόθεση να τα γνωρίζει ο hacker) και φυσικά δεν αφορά τα κανονικά wallets. Α και φυσικά πιάνει και το παραδοσιακό e-banking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...