Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όλοι εσείς που υπερασπίζεστε το bitcoin μη σας δω μετά, όταν σκάσει η φούσκα να ωρύεστε που οι κυβερνήσεις δεν κάνουν κάτι για να προστατεύσουν τον κοσμάκι που χάνει την περιουσία του.

Τι ακριβώς να κάνουν οι κυβερνήσεις? Bail-out τους επενδυτές με λεφτά των φορολογουμενων?
Δημοσ.

Και μετά ξύπνησε. Εγώ ξέρω ότι έχω βγάλει 300 ευρώ τον τελευταίο μήνα από κάτι λίγα που έβαλα όλα τα άλλα είναι απλά για εκφοβιση του κόσμου. Οι χαζοβιολιδες που το θεωρούν απάτη υπάρχει και το ξυδακι.

Έχεις βγάλει 300€ από τι ακριβώς; Από το πάμε στοίχημα;

Παρήγαγες κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή απλά περίμενες να βρεθεί κάποιος για να του πασάρεις τα δικά σου bitcoins(αγορασμένα ή παραγμένα) ακριβότερα; Αυτό λέγεται μεταφορά πλούτου. Όχι παραγωγή πλούτου. Είναι το ίδιο πράγμα με τον τζόγο στα παράγωγα.

Έχεις καταλάβει ότι η φούσκα είναι αυτό ακριβώς το πράγμα; Να βγαίνει κέρδος από κάποιους σε βάρος άλλων, οι οποίοι αγοράζουν πιστεύοντας ότι θα βρουν και αυτοί το κορόιδό τους. Μέχρι που το τελευταίο "στρώμα" δεν βρίσκει άλλα κορόιδα.

Για να έχει ισχύ ένα νόμισμα, έστω και κρυπτονόμισμα, πρέπει μια ανώτερη εξουσία να το επιβάλλει στους πολίτες(π.χ. αναγκάζοντάς τους να πληρώνουν φόρους μόνο σε αυτό.). Διαφορετικά, θα έχεις το φαινόμενο των δεκάδων νέων κρυπτονομισμάτων, τα οποία δήθεν εγγυώνται τη σπανιότητα μέσω των μαθηματικών.

Εγώ ξέρω ότι ο χρυσός είναι μόνο ένας. Δεν υπάρχει bitχρυσός, litχρυσός κλπ. Αν υπήρχε η δυνατότητα δημιουργίας άπειρων "χρυσών" τότε ο χρυσός θα έχανε το μοναδικό προνόμιο της σπανιότητας. Το ίδιο γίνεται αυτό τη στιγμή με τα κρυπτονομίσματα. Σπάνια είναι το καθένα. Αλλά όλα μαζί γίνονται αμέτρητα.

• Like 9
Δημοσ.

Για 2-3-5 χιλ δεν ασχολείσαι με cc. Όσοι πηραν φθηνά εχουν βγάλει χρήμα και με μια πολυ μικρή χασούρα τα κανεις ευρώ ... κάποιοι έβγαλαν 100.000 σε 10 μηννες

Δημοσ.

Και οπως ελεγε ο φιλος μας ο Clint ....

Opinions are like as..... , everybody has one.

Ετσι και αυτος ο τυπος...

Δημοσ.

Γιατι να αγοραζω μπιτκοϊν με τα υπαρκτα ευρω μου; ποιος τα καρπωνεται; και η τιμη ανεβοκατεβαινει σαν το χρηματιστήριο δηλαδη ενα πραγμα μονο που ειναι αϋλο και οχι προιον υπαρκτο οπως χρυσος, καλαμποκι, κλπ κλπ εξαργυρωστε λοιπον οσοι πηρατε μπιτκοϊν με 10 ευρω και τωρα κανει πχ 500 εκει να σας δω. Υπαρχουν κοροϊδα στον πλανητη μιλιουνια.

Δημοσ.

Πραγματικά διαβάζω τα σχόλια και γελάω.

Οι insomniacs σε όλο τους το μεγαλείο.

Από τον άσχετο μέχρι τον "σχετικό", ότι να ναι μάνα μου.

Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι απορούν γιατί αυτή η χώρα δεν πάει καλά....

Γιατί είστε όλοι σχετικοί και σοφοί σε όλα!!! Γι αυτό...

Ότι διαβάζουμε και δεν συμφωνούμε είναι πάντα ο λόγος που η χώρα δεν πάει καλά. Μεθαύριο που θα διαβάσεις κάτι άλλο, θα είναι αυτός ο λόγος που η χώρα καταρρέει. Είσαι το ίδιο σχετικός και σοφός με όλους αυτούς που κατηγορείς.

• Like 11
Δημοσ.

Αυτός που επένδυσε 1000 δολλάρια όταν το bitcoin άξιζε 100$ και τώρα αξίζει 4000$ δεν τον εμποδίζει τίποτα να πουλήσει bitcoins αξίας 100$ να πάρει την αρχική του επένδυση πίσω και να μείνει με τα υπόλοιπα.

Για αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περιθώριο χασούρας μόνο κεριδσμένοι μπορεί να βγουν. Απλά μαθηματικά. και προσωπικά ζηλεύω όποιον του έκοψε να μπει στο παιχνίδι όσο ακόμη ήταν hot.

• Like 5
Δημοσ.

Το ότι θα σκάσει το bitcoin κάποια στιγμή θα σκάσει. Είναι απόλυτα λογικό αυτό, φούσκα είναι θα σκάσει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν να υπάρχουν τα κρυπτονομίσματα. Η τεχνολογία πίσω δεν πάει, μόνο μπροστά και από την στιγμή που μπήκε κόσμος στο παιχνίδι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ όσο και να το πολεμήσουνε. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα διεθνές νομικό πλαίσιο για την λειτουργία τους ώστε να προστατεύεται ο καταναλωτής και να έχει κάποιο πραγματικό αντίκρισμα η αξία του νομίσματος.

Κρυπτονομίσματα μπορούν να υπάρξουν με εγγυητή το κράτος.

Τότε όμως ξεχάστε τη χρηματοδότηση παρανομιών ακόμα και τη σπανιότητα.

Είναι επίσημος στόχος της ΕΚΤ η ύπαρξη πληθωρισμού 2%. Διαβάστε απλά τις ανακοινώσεις έκφρασης ανυσηχίας της εν λόγω τράπεζας κάθε φορά που ο πληθωρισμός κινείται πολύ χαμηλά.

Το νόμισμα ΠΡΕΠΕΙ να χάνει αξία διαχρονικά για να υπάρχει κίνητρο κατανάλωσης και επένδυσης, αλλιώς θα μέναμε και στο χρυσό. Σήμερα όλες οι κεντρικές τράπεζες με αυτή την αρχή λειτουργούν.

• Like 1
Δημοσ.

Φούσκα η μη, το 2010 -11 μπορούσαμε να εξορυξουμε. Η να αγοράσουμε χιλιάδες btc με ελάχιστα €. Τωρα θα πούλαγα και θα χα εκατομμύρια . Και μετά ας έσκαγε . Και στην αρχή έλεγαν ότι είναι απάτη . Και να σκάσει όμως το θέμα είναι να μην έχεις πάνω btc τότε . Γιατι αν εγώ πουλήσω πχ ένα οικόπεδο και πάρω btc γίνεται . Άμα θέλω . Το ζήτημα είναι που τα πουλάς μετά ; Και ποσά τη φορά κλπ . Πχ χθες έπεσε . Σημερα ανέβηκε λίγο . Όχι στα 4500 οκ. Χθες αν αγόραζα θα χα βγάλει 500$ το κομμάτι . Χθες . Όχι το 2010 .

Δημοσ.

Έχεις βγάλει 300€ από τι ακριβώς; Από το πάμε στοίχημα;

Παρήγαγες κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή απλά περίμενες να βρεθεί κάποιος για να του πασάρεις τα δικά σου bitcoins(αγορασμένα ή παραγμένα) ακριβότερα; Αυτό λέγεται μεταφορά πλούτου. Όχι παραγωγή πλούτου. Είναι το ίδιο πράγμα με τον τζόγο στα παράγωγα.

Έχεις καταλάβει ότι η φούσκα είναι αυτό ακριβώς το πράγμα; Να βγαίνει κέρδος από κάποιους σε βάρος άλλων, οι οποίοι αγοράζουν πιστεύοντας ότι θα βρουν και αυτοί το κορόιδό τους. Μέχρι που το τελευταίο "στρώμα" δεν βρίσκει άλλα κορόιδα.

Για να έχει ισχύ ένα νόμισμα, έστω και κρυπτονόμισμα, πρέπει μια ανώτερη εξουσία να το επιβάλλει στους πολίτες(π.χ. αναγκάζοντάς τους να πληρώνουν φόρους μόνο σε αυτό.). Διαφορετικά, θα έχεις το φαινόμενο των δεκάδων νέων κρυπτονομισμάτων, τα οποία δήθεν εγγυώνται τη σπανιότητα μέσω των μαθηματικών.

Εγώ ξέρω ότι ο χρυσός είναι μόνο ένας. Δεν υπάρχει bitχρυσός, litχρυσός κλπ. Αν υπήρχε η δυνατότητα δημιουργίας άπειρων "χρυσών" τότε ο χρυσός θα έχανε το μοναδικό προνόμιο της σπανιότητας. Το ίδιο γίνεται αυτό τη στιγμή με τα κρυπτονομίσματα. Σπάνια είναι το καθένα. Αλλά όλα μαζί γίνονται αμέτρητα.

Το τι είναι legal tender το ορίζει η κυβέρνηση. Αυτό ισχύει για το bitcoin. Ισχύει για το δολάριο. Ισχύει για το χρυσό. Για να μην νομίσει κάνεις οτι αν οι central planners κουρεψουνε cryptocurrencies/πληθωρισουν fiat money θα σε αφήσουν να κρατήσεις το τούβλο.
Δημοσ.

Παιδιά όλοι εσείς που υπερασπίζεστε το bitcoin μη σας δω μετά, όταν σκάσει η φούσκα να ωρύεστε που οι κυβερνήσεις δεν κάνουν κάτι για να προστατεύσουν τον κοσμάκι που χάνει την περιουσία του.

Ορισμένοι απο εμάς την έχουμε πάθει όπως την έπαθα εγω με το Cryptsy. Εγώ όμως το βλέπω αλλιός γιατι δεν κοιτάζω το πόσα λεφτά θα είχα αμα δεν είχε κλέισει το Site αλλά τα πόσα έχασα τα οποία ήταν περίπου 2.3 Bitcoin που αγόρασα και 0.7 απο mining.

Απο περιέργεια μπήκα να δω τι links υπάρχουν και απο τα αυτά που είχα ακόμα δουλεύουν και μόνο το Coinbase δουλέει. Ολα τα άλλα links είτε είναι νεκρά είτε τα έχει κλείσει το DoT http://btc-e.com

Να με θυμηθείτε οτι ο πόλεμος εναντιόν τον Cryptocurrencies δεν έχει καλά καλά αρχίσει.

Ένας μάλιστα Ρώσος είχε συλλυφθεί στην Ελλάδα πριν απο μερικές μέρες.

https://www.theverge.com/2017/7/29/16060344/btce-bitcoin-exchange-takedown-mt-gox-theft-law-enforcement

Η συμβουλή μου είναι ώσοι έχεται Wallets σε Exchanges να μην κρατάτε πολλά χρήματα εκεί παρά μόνο όσα χρειάζεστε για μετατροπή.

Test_1.jpg

Δημοσ.

Μου αρέσει που μερικοί παίρνετε το μέρος του τραπεζίτη, της κατ'εξοχην ληστρικής φιγουρας του 20ου και 21ου αιώνα και τον ευαγγελίζεστε με θέρμη. Κάθε προσπάθεια για ανεξαρτησία από ένα σαθρό σύστημα εμποδίζεται από άτομα που έχουν βολευτει στο υπάρχων (σύστημα), και κάθε προσπάθεια αποτίναξης του προσκρούει στο ότι χαλάει την προσωπική και προσωρινή βολή τους. Κάνετε λες και πριν τα κρυπτονομισματα το παράνομο εμπόριο γίνονταν ανταλλακτικά, πχ 130 αυγά για μισό τζι κοκα και όχι με δολαριακια που ξεπλεναν αυτοί οι ττραπεζιτες.. Ας ανοίξουμε λιγάκι το μυαλό μας, η χρήση είναι στα χέρια μας, ας το δούμε σαν εργαλείο. Αν είμαστε κακοί, κακή θα είναι και η χρήση. Το μέσο δεν φταίει σε τίποτα.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...