Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι θα σκάσει το bitcoin κάποια στιγμή θα σκάσει. Είναι απόλυτα λογικό αυτό, φούσκα είναι θα σκάσει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν να υπάρχουν τα κρυπτονομίσματα. Η τεχνολογία πίσω δεν πάει, μόνο μπροστά και από την στιγμή που μπήκε κόσμος στο παιχνίδι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ όσο και να το πολεμήσουνε. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα διεθνές νομικό πλαίσιο για την λειτουργία τους ώστε να προστατεύεται ο καταναλωτής και να έχει κάποιο πραγματικό αντίκρισμα η αξία του νομίσματος.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά διαβάζω τα σχόλια και γελάω.

Οι insomniacs σε όλο τους το μεγαλείο.

Από τον άσχετο μέχρι τον "σχετικό", ότι να ναι μάνα μου.

Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι απορούν γιατί αυτή η χώρα δεν πάει καλά....

Γιατί είστε όλοι σχετικοί και σοφοί σε όλα!!! Γι αυτό...

Εφόσον γελάς με τις απόψεις μας μπορείς απλά να μην τις διαβάζεις. Τις δικές σου απόψεις όμως δεν μας είπες...

• Like 1
Δημοσ.

Και μετά ξύπνησε. Εγώ ξέρω ότι έχω βγάλει 300 ευρώ τον τελευταίο μήνα από κάτι λίγα που έβαλα όλα τα άλλα είναι απλά για εκφοβιση του κόσμου. Οι χαζοβιολιδες που το θεωρούν απάτη υπάρχει και το ξυδακι.

Το ψάχνω μερικά χρόνια το θέμα και λογικά εσύ μπορείς να μου λύσεις την απορία.

Όταν λες έβγαλες 300 ευρώ τα έχεις ήδη στο χέρι σου ή σε κάποιο λογαριασμό σε ευρώ ή τα έχεις σαν bitcoin ακόμα?

Αν τα έκανες ευρώ μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο και πόσα ευρώ έχασες σε προμήθεια;

Δημοσ.

Το ότι θα σκάσει το bitcoin κάποια στιγμή θα σκάσει. Είναι απόλυτα λογικό αυτό, φούσκα είναι θα σκάσει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν να υπάρχουν τα κρυπτονομίσματα. Η τεχνολογία πίσω δεν πάει, μόνο μπροστά και από την στιγμή που μπήκε κόσμος στο παιχνίδι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ όσο και να το πολεμήσουνε. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα διεθνές νομικό πλαίσιο για την λειτουργία τους ώστε να προστατεύεται ο καταναλωτής και να έχει κάποιο πραγματικό αντίκρισμα η αξία του νομίσματος.

αρκετη προστασια και ασφαλεια εχουμε με τα μνημονια και τα ΚΚ. δε θελουμε αλλη :P

Δημοσ.

Οι απόψεις όλων πρέπει να είναι σεβαστές. Με επιχειρήματα πρέπει να πείσεις τον συνομιλητή ότι πιθανόν δεν είναι σωστή η τοποθέτηση του.

Δημοσ.

Το ψάχνω μερικά χρόνια το θέμα και λογικά εσύ μπορείς να μου λύσεις την απορία.

Όταν λες έβγαλες 300 ευρώ τα έχεις ήδη στο χέρι σου ή σε κάποιο λογαριασμό σε ευρώ ή τα έχεις σαν bitcoin ακόμα?

Αν τα έκανες ευρώ μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο και πόσα ευρώ έχασες σε προμήθεια;

Τα έχω σε κρυπτονομισματα για την ώρα αγόρασα btc και μετά αρκετά νομίσματα βάζοντας κάποια ευρώ στο καθένα. Δεν θα τα πάρω θα τα αφήσω αρκετό καιρό και ότι γίνει. Τα έχω σε wallet κάθε νομίσματος σε usb. Έβαλα χρήματα που δεν έχω θέμα να τα χάσω και βλέπω μακροπροθεσμα πόσο μπορεί να φτάσουν μιας και το μέλλον βρίσκεται εδώ. Αν κάποια στιγμή αξίζουν 2 3 χιλιάρικα αυτά που έχω θα κάνω τα μισά bitcoin μέσω bittrex θα τα στείλω στο blockchain και μετά στην τράπεζα ή θα κάνω κάποια αγορά από ελληνικό κατάστημα που υποστηρίζει bitcoin. Η προμήθεια είναι μικρη μην σε απασχολεί.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όλοι εσείς που υπερασπίζεστε το bitcoin μη σας δω μετά, όταν σκάσει η φούσκα να ωρύεστε που οι κυβερνήσεις δεν κάνουν κάτι για να προστατεύσουν τον κοσμάκι που χάνει την περιουσία του.

• Like 5
Δημοσ.

Εν το μεταξύ κάποιοι έχουν βγάλει τρελά λεφτά με το trading (όχι με το mining, εκεί δεν ξέρω)

Οι χαμένοι θα είναι αυτοί που θα μείνουν με τα bitcoin στο χέρι όταν σκάσει η φούσκα. Οι υπόλοιποι που πέρασαν και έφυγαν είναι οι κερδισμένοι. Όπως και με το χρηματηστήριο...

• Like 9
Δημοσ.

Από τη στιγμή που η JP Morgan έχει ήδη δημιουργήσει blockchain βασισμένη στο Ethereum, είναι λογική κατ'εμε η δήλωση του, προσπαθώντας (ίσως;;;;) να αποτρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου απο το bitcoin προς το ethereum.

Το αν θα το καταφέρει θα το δείξει η ιστορία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...