Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζω games για rgb και λοιπές "καγκουριές " (no offense) :P

Δεν τον ενδιαφερουν λεει οι εφηβικες καγκουριες.

Να  και ενα review,αλλα ειναι στα Γερμανικα, παντως ο reviewer το αποκαλει '' high end keyboard killer''.και κατι πρεπει να ξερει ο τυπος, μιας και τα θεωρουμενα καλυτερα switches ,τα cherry,φτιαχνονται στην Γερμανια. :)

https://www.youtube.com/watch?v=5ZUcqAynui0

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Sharkoon είναι το μόνο που με ψήνει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ίσως και το 401 βέβαια...

Thanks. :)

Τώρα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε brown vs blue.

Κατάλαβα πως τα blue είναι και clicky και θορυβώδη. Τα brown είναι πιο αθόρυβα και με λιγότερο έντονο κλικ. Σωστά;

Δημοσ.

Το Sharkoon είναι το μόνο που με ψήνει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ίσως και το 401 βέβαια...

Κατάλαβα πως τα blue είναι και clicky και θορυβώδη. Τα brown είναι πιο αθόρυβα και με λιγότερο έντονο κλικ. Σωστά;

Σωστα. :) Γενικα τα μηχανικα εχουν θορυβο παντως.

Δημοσ.

Ως κάτοχος του συγκεκριμένου, μπορώ να προτείνω Link.png Site: αυτό (όταν το είχα πάρει δεν είχε φωτισμό). Το έχω εδώ και ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Blue switches, χωρίς numpad (ήταν η βασική μου απαίτηση), πάρα πολύ καλό value for money. Το μόνο σχεδόν ασήμαντο μειονέκτημα μετά από τόσο καιρό είναι ένα ελαφρύ ξεθώριασμα των γραμμάτων στα caps.

Δημοσ.

Τελικα ποιο πηρες?Εισαι ευχαριστημενος?

Δημοσ.

Ακόμη κανένα γιατι καθυστερώ μήπως τελικά οι εργασίες και το βαρύ typing που θέλω να κάνω δεν μπορούν να γίνουν σπίτι και πρέπει να είμαι σε καμιά βιβλιοθήκη ή εργαστήριο με λαπτοπ κτλ. (για μεταπτυχιακό το θέλω για typing).

Θα ενημερώσω όταν με το καλό πάρω κάτι.

Thanks και πάλι ;)

• Like 1
Δημοσ.

Τα tenkeyless έχουν layers με funtion key. Όλα τα βασικά πλήκτρα μπορείς να τα έχεις. Είναι μια επιλογή αν δεν έχεις χώρο ή θέλεις να το μεταφέρεις συχνά (για να το πάρεις στην δουλειά ας πούμε, όπως κάνουν μερικοί).

Οπως υπαρχει και το Sharpkeys! Μπορεις να φτιαξεις συνδιασμους πληκτρων και να προσθεσεις λειτουργιες στο πληκτρολογιο.

Επισης, εγω μπορω να το προτεινω το Ajazz AK40?

Μπορεις να το βρεις σε πολλα καταστηματα  σε αρκετα χαμηλες τιμες.

Εμενα μου πηραν το Drevo 71 με blue για δωρο, και ετσι απο red, αλλαξα σε red. Ηταν και η πρωτη μου επαφη με δεικτες περα του Cherry MX και μπορω να πω οτι δεν μπορω να καταλαβω διαφορα μεταξυ Cherry MX και Outemu που εχει το Drevo.

Αν δεν κανω λαθος, σε agent του Taobao μπορεις να το βρεις και 25 Ευρω το Ajazz (δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια...)

Μετα απο αυτο, μπορεις να δεις το Anne Pro που λενε καλα λογια.

Δημοσ.

Το CK104 για typing είναι αρκετά δύσκολο λόγω των μικρών πλήκτρων. Ειδικά αν έχει και μεγάλα δάκτυλα είναι εντελώς άβολο. Ακόμα και εγώ που δεν έχω μεγάλα χέρια δεν μου άρεσε και αναγκαστικά τα έσκασα για corsair starfe rgb και μου έκατσε κουτί.

• Like 2
Δημοσ.

Το CK104 για typing είναι αρκετά δύσκολο λόγω των μικρών πλήκτρων. Ειδικά αν έχει και μεγάλα δάκτυλα είναι εντελώς άβολο. Ακόμα και εγώ που δεν έχω μεγάλα χέρια δεν μου άρεσε και αναγκαστικά τα έσκασα για corsair starfe rgb και μου έκατσε κουτί.

Ε χαίρω πολύ. 177€ πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Προφανώς και κοστίζουν αλλά και η ποιότητά τους ανώτερη. Και το ξανά γράφω ότι τα πλήκτρα έχουν μεγαλύτερο πλάτος και μπορείς και πληκτρολογείς, Με μικρότερα πλήκτρα δεινοπαθείς. 

• Like 1
Δημοσ.

ε η αληθεια ειναι οτι ck104 και corsair εχουν μια μικρη απολκηση στην τιμη... :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και κοστίζουν αλλά και η ποιότητά τους ανώτερη. Και το ξανά γράφω ότι τα πλήκτρα έχουν μεγαλύτερο πλάτος και μπορείς και πληκτρολογείς, Με μικρότερα πλήκτρα δεινοπαθείς. 

Έχει τετραπλάσια τιμή! Προφανώς!

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε κολλήσει στην τιμή την οποία και δεν ανέφερα. Αυτό που τόνισα είναι την διαφορά στα πλήκτρα. Εκεί είναι η ιστορία. Ένα παράδειγμα προσωπικό ανέφερα που με δυσκόλευε στο typing κάτι το οποίο έχει τονίσει και ο φίλος. Δεν έγραψα να πάρει το corsair. Ας πάρει ένα φθηνότερο με μεγαλύτερα πλήκτρα από το ck104. Θέλει ψάξιμο.

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε κολλήσει στην τιμή την οποία και δεν ανέφερα. Αυτό που τόνισα είναι την διαφορά στα πλήκτρα. Εκεί είναι η ιστορία. Ένα παράδειγμα προσωπικό ανέφερα που με δυσκόλευε στο typing κάτι το οποίο έχει τονίσει και ο φίλος. Δεν έγραψα να πάρει το corsair. Ας πάρει ένα φθηνότερο με μεγαλύτερα πλήκτρα από το ck104. Θέλει ψάξιμο.

αναλογο με το corsair, εχει βγαλει η elephone αν δεν κανω λαθος. Το ειχα δει στο gearbest.

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος

Δημοσ.

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό.

Με 177€, είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι καλύτερο στα πάντα. Από μέγεθος, αίσθηση, ποιότητα, αντοχή, Design, κλπ.
Είναι σαν να λέμε καλό το καινούριο Ford Focus, αλλά το Bentley με βόλεψε περισσότερο σε άνεση και στα πεντάλ.

Το CK 104 δίνει μια δυνατή σφαλιάρα στις μετριότητες της Razer που πουλάει τα πολύ μέτρια προϊόντα της σε ωραία συσκευασία με τρομακτικά υψηλή τιμή.

Εγώ γράφω μια χαρά πάντως στο CK104. Τυφλό σύστημα, χωρίς πολλά λάθη και πολύ γρήγορα. Προφανώς όμως με ένα πληκτρολόγιο τέτοιου βεληνεκούς, όπως το Corsair, θα έγραφα καλύτερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...