Mr_Terror Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα θες ενημερωσε μας τι σου ειπαν. 2
Mr_Terror Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 συγνωμη για το διπλο ποστ.Δεν δοκιμασαμε το πιο απλο.βγαλε την τβ απο το ρευμα για κανα δεκαλεπτο και μετα αναψε την. 1
arcadian61 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τελευταία ενημέρωση. Πήγα την συσκευή σήμερα στο service. Μόλις την είδαν, πριν προλάβω να πω το παραμικρό, μου είπε ο τεχνικός: " Έχει ήχο αλλά δεν έχεις εικόνα "...bingo...το πέτυχε χωρίς δεύτερη κουβέντα!!! " Έχουν καεί οι λάμπες οπίσθιου φωτισμού..." και μου έδειξε μια σειρά από λάμπες που είχε πίσω στο εργαστήριο. " 40 ευρώ έχουν οι λάμπες, οπότε υπολόγισε κανένα κατοστάρικο συνολικά ! Κοστίζει κάπως η επισκευή, αλλά θα έχουν 2 χρόνια εγγύηση" Την Δευτέρα θα με ενημερώσουν επίσημα και θα αποφασίσω αν θα την επισκευάσω εκεί ή θα την πάω σε κάποιο τεχνίτη στη γειτονιά, για πιο οικονομικά... Τι λέτε;;;
spyros007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως εχουν προβλημα οι λαμπες που φωτιζουν το πανελ.Παρε ενα φακο και ριξε το φως στο πανελ να δεις αν φαινονται φιγουρες. πριν απο τον τεχνικο..........Ωστοσο περιμενε την επίσημη απαντηση με το κόστος πριν αποφασίσεις 1
Mr_Terror Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα που ξερεις το προβλημα ρωτα και αλλου να σου δωσουν μια τιμη επισκευης. 1
pdim16 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 ενημερωσε σε παρακαλω αν βρηκες κανα φτηνοτερο μαστορα ετσι για να εχω εικονα.μενω επαρχια αλλα να δω αν αξιζει να μπω στον κοπο γιατι την ιδια ακριβως μερα την πατησαμε κ μεις ετσι με τη funai που εχουμε σπιτι.4 ετων τηλεοραση...δεν παιζειεικονα μονο ηχος....... 1
arcadian61 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 ενημερωσε σε παρακαλω αν βρηκες κανα φτηνοτερο μαστορα ετσι για να εχω εικονα.μενω επαρχια αλλα να δω αν αξιζει να μπω στον κοπο γιατι την ιδια ακριβως μερα την πατησαμε κ μεις ετσι με τη funai που εχουμε σπιτι.4 ετων τηλεοραση...δεν παιζειεικονα μονο ηχος....... Περιμένω αύριο αναλυτική ενημέρωση για την βλάβη, κόστος αντααλλαντικών, κόστος εργασίας για να πάρω και δεύτερη και τρίτη προσφορά από τεχνικούς της περιοχής μου. Ρόλο θα παίξει και η εγγύηση που δίνει ο καθένας. Ο εξουσιοδοτημένος μου είπε για 2 χρονια.
pdim16 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 η δικη μας ειναι μια funai hd ready 32αρα οποτε δεν την κλαιμε αλλα κ 4 χρονια ειναι λιγα.. αν ειναι κατι οικονομικο θα τη φτιαξουμε για κανα δωματιο αλλιως παμε για το φτηνοτερο μοντελο της lg 4k http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/4k-tileorasi-43-lg-43uj630v-smart-led-ultra-hd/prod8640156pp/ ευχαριστω για την ενημερωση παντως
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Έχουν καεί οι λάμπες οπίσθιου φωτισμού... Τι TV είναι; Έχει Backlit LED ή είναι κανονική; Στην πρώτη περίπτωση μου κάνει εντύπωση να χάλασε κάτι. Απ' όσο γνωρίζω οι LED οπίσθιος φωτισμός δεν έχει Invernter, αντίθετα οι συμβατικές έχουν. Αν φωτίσεις με φακό την TV την ώρα που παίζει και είναι μαύρη, θα βλέπεις εικόνα. 1
arcadian61 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τι TV είναι; Έχει Backlit LED ή είναι κανονική; Στην πρώτη περίπτωση μου κάνει εντύπωση να χάλασε κάτι. Απ' όσο γνωρίζω οι LED οπίσθιος φωτισμός δεν έχει Invernter, αντίθετα οι συμβατικές έχουν. Αν φωτίσεις με φακό την TV την ώρα που παίζει και είναι μαύρη, θα βλέπεις εικόνα. Όταν την πήγα μου έδειξαν κάτι τέτοιο https://postimg.org/image/tzhfkukb9/ και μου είπαν ότι έχουν καεί αυτές οι λάμπες Τελικά μου κοστολόγησαν την βλάβη στα 100 ευρώ. Αντικατάσταση λαμπτήρων led (έτσι μου είπαν), εργασία και ΦΠΑ. και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Μετά πήρα ένα μαγαζί στην περιοχή και μου ζήτησε 120 ευρώ. Μα του λέω, τόσα πολλά;;; Μου λέει: "Εκτός από τα ανταλλακτικά που είναι στα 80 ευρώ περίπου, είναι και η εργασία που θέλει μεγάλη προσοχή γιατί όταν την ανοίγεις μπορεί να σπάσει το γυαλί.."..κόκκαλο εγώ.
arcadian61 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα την TV επισκευασμένη. Μετά από διαπραγμάτευση με τον υπεύθυνο (...26 μηνών τηλεόραση, πολλά τα λεφτά, μπλα...μπλα) με χρέωσαν 80 ευρώ και μου έδωσαν 2 χρονια εγγύηση για ίδια βλάβη. Μαζί παρέλαβα και τις χαλασμένες λάμπες led...τεσσερις ράβδοι. Κάπως έτσι είναι: https://postimg.org/image/59hkt0ij9/
mwv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 τι μαρκα είναι η τβ;για να την αποφυγω ποσο την ειχες παρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα