arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα όλοι έτσι που πήγα να ανοίξω την TV το πρωί, δεν είχε εικόνα. Τα κανάλια αλλάζουν κανονικά με το κοντρόλ, ακούω τη φωνή, αλλά εικόνα γιόκ. Τι λέτε ότι έχει γίνει;;; και τι κάνω τώρα;;; Ευχαριστώ.
Panos_G2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει αποκωδικοποιητης στην tv; Θα προτεινα μια αναζητηση καναλιων ξανα μηπως και δουλεψει. Ισως να επαθε κατι η κεραια και να ειναι ασθενες το σημα. 2
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει αποκωδικοποιητης στην tv; Θα προτεινα μια αναζητηση καναλιων ξανα μηπως και δουλεψει. Ισως να επαθε κατι η κεραια και να ειναι ασθενες το σημα. Δεν έχω αποκωδικοποιητή... και αναζήτηση καναλιών δεν μπορώ να κάνω, επειδή δεν εμφανίζεται ούτε το μενού στην οθόνη.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως εχουν προβλημα οι λαμπες που φωτιζουν το πανελ.Παρε ενα φακο και ριξε το φως στο πανελ να δεις αν φαινονται φιγουρες. 2
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως εχουν προβλημα οι λαμπες που φωτιζουν το πανελ.Παρε ενα φακο και ριξε το φως στο πανελ να δεις αν φαινονται φιγουρες. Θα το κάνω όταν γυρίσω σπίτι. Αν υποθέσουμε ότι βλέπω φιγούρες, μπορούν να αντικατασταθούν οι λάμπες;;;
Mr_Terror Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να γινει ελεγχος απο τεχνικο.Οι λαμπες αναβουν απο ενα κυκλωμα.μπορει το κυκλωμα να εχει προβλημα και οχι οι λαμπες. Παντως ειναι ζημια που επισκευαζεται. 1
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Σκοπεύω να την πάω αύριο στο service της LG. Δεν ξέρω αν είναι προτιμότερο να την πάω σε ανεξάρτητο τεχνικό, μιας και είναι εκτός εγγύησης. Για 3 μήνες ρε γμτ.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συνηθως οι αντιπροσωπειες βαρανε.Και αν το ανταλλακτικο παιρνει επισκευη δεν θα κατσουν να το φτιαξουν θα αλλαξουν ολη την πλακετα.Τι προτεινω.Κανε την ιδια ερωτηση στο avclub.gr.Πιστευω θα σε βοηθησουν τα παιδια και σιγουρα θα σου προτεινουν καλο και οικονομικο τεχνικο. 1
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι μου θύμισες...Ήμουν μία μέρα εκτός εγγύησης, αλλά τελικά η αντιπροσωπεία με βοήθησε. Το έβαλε ότι έγινε πιο πριν το συμβάν και μου την έφτιαξαν δωρεάν. http://www.insomnia.gr/topic/357107-samsung-40m86-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5/
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συνηθως οι αντιπροσωπειες βαρανε.Και αν το ανταλλακτικο παιρνει επισκευη δεν θα κατσουν να το φτιαξουν θα αλλαξουν ολη την πλακετα.Τι προτεινω.Κανε την ιδια ερωτηση στο avclub.gr.Πιστευω θα σε βοηθησουν τα παιδια και σιγουρα θα σου προτεινουν καλο και οικονομικο τεχνικο. Οκ...ευχαριστώ!
Panos_G2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 backlight inverter πρεπει να εχει παθει (αν την λεω σωστα την βλαβη). Το ειχα παθει και εγω σε ενα λαπτοπ παλιοτερα.
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 backlight inverter πρεπει να εχει παθει (αν την λεω σωστα την βλαβη). Το ειχα παθει και εγω σε ενα λαπτοπ παλιοτερα. Συνήθως τα εξουσιοδοτημένα βαράνε. Έτσι είναι; Είναι προτιμότερο να την πάω σε κάποιο μαγαζί γειτονιάς;;; Πόσο περίπου να υπολογίζω εαν είναι backlight inverter;;;
pier88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιος πυκνωτής έχει φουσκώσει και θέλει αλλαγή.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οτι και να σου πουμε δεν εχει σημασια.Ο τεχνικος θα σου πει την βλαβη και το κοστος.Εχω ακουσει για επισκευη backlight inverter 200 ευρω.Τοσο πηγαινε το ανταλλακτικο.Τα εξουσιοδοτημενα βαρανε γιατι δεν καθονται να επισκευασουν το προβληματικο εξαρτημα το αλλαζουν με καινουργιο και λογικο το κοστος να ανεβαινει. 1
arcadian61 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Θα την πάω αύριο πρωί στο service της LG, να μου κάνουν την διάγνωση ( δωρεάν είναι ), να μου πουν το κόστος επισκευής και θα ρωτήσω και κάποιον στη γειτονιά και βλέπουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα