Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα όλοι

έτσι που πήγα να ανοίξω την TV το πρωί, δεν είχε εικόνα.

Τα κανάλια αλλάζουν κανονικά με το κοντρόλ, ακούω τη φωνή,

αλλά εικόνα γιόκ.

Τι λέτε ότι έχει γίνει;;;

και τι κάνω τώρα;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Υπαρχει αποκωδικοποιητης στην tv; Θα προτεινα μια αναζητηση καναλιων ξανα μηπως και δουλεψει. Ισως να επαθε κατι η κεραια και να ειναι ασθενες το σημα.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει αποκωδικοποιητης στην tv; Θα προτεινα μια αναζητηση καναλιων ξανα μηπως και δουλεψει. Ισως να επαθε κατι η κεραια και να ειναι ασθενες το σημα.

Δεν έχω αποκωδικοποιητή...

και αναζήτηση καναλιών δεν μπορώ να κάνω, επειδή δεν εμφανίζεται ούτε το μενού στην οθόνη.

Δημοσ.

μηπως εχουν προβλημα οι λαμπες που φωτιζουν το πανελ.Παρε ενα φακο και ριξε το φως στο πανελ να δεις αν φαινονται φιγουρες.

Θα το κάνω όταν γυρίσω σπίτι.

Αν υποθέσουμε ότι βλέπω φιγούρες, μπορούν να αντικατασταθούν οι λάμπες;;;

Δημοσ.

Πρεπει να γινει ελεγχος απο τεχνικο.Οι λαμπες αναβουν απο ενα κυκλωμα.μπορει το κυκλωμα να εχει προβλημα και οχι οι λαμπες.

Παντως ειναι ζημια που επισκευαζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Σκοπεύω να την πάω αύριο στο service της LG.

Δεν ξέρω αν είναι προτιμότερο να την πάω σε ανεξάρτητο τεχνικό, μιας και είναι εκτός εγγύησης.

Για 3 μήνες ρε γμτ.

Δημοσ.

Συνηθως οι αντιπροσωπειες βαρανε.Και αν το ανταλλακτικο παιρνει επισκευη δεν θα κατσουν να το φτιαξουν θα αλλαξουν ολη την πλακετα.Τι προτεινω.Κανε την ιδια ερωτηση στο avclub.gr.Πιστευω θα σε βοηθησουν τα παιδια και σιγουρα θα σου προτεινουν καλο και οικονομικο τεχνικο.

• Like 1
Δημοσ.

Τι μου θύμισες...
Ήμουν μία μέρα εκτός εγγύησης, αλλά τελικά η αντιπροσωπεία με βοήθησε. Το έβαλε ότι έγινε πιο πριν το συμβάν και μου την έφτιαξαν δωρεάν. 

http://www.insomnia.gr/topic/357107-samsung-40m86-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5/

Δημοσ.

Συνηθως οι αντιπροσωπειες βαρανε.Και αν το ανταλλακτικο παιρνει επισκευη δεν θα κατσουν να το φτιαξουν θα αλλαξουν ολη την πλακετα.Τι προτεινω.Κανε την ιδια ερωτηση στο avclub.gr.Πιστευω θα σε βοηθησουν τα παιδια και σιγουρα θα σου προτεινουν καλο και οικονομικο τεχνικο.

Οκ...ευχαριστώ!

Δημοσ.

backlight inverter πρεπει να εχει παθει (αν την λεω σωστα την βλαβη). Το ειχα παθει και εγω σε ενα λαπτοπ παλιοτερα.

Δημοσ.

backlight inverter πρεπει να εχει παθει (αν την λεω σωστα την βλαβη). Το ειχα παθει και εγω σε ενα λαπτοπ παλιοτερα.

Συνήθως τα εξουσιοδοτημένα βαράνε. Έτσι είναι;

Είναι προτιμότερο να την πάω σε κάποιο μαγαζί γειτονιάς;;;

Πόσο περίπου να υπολογίζω εαν είναι backlight inverter;;;

Δημοσ.

Οτι και να σου πουμε δεν εχει σημασια.Ο τεχνικος θα σου πει την βλαβη και το κοστος.Εχω ακουσει για επισκευη backlight inverter  200 ευρω.Τοσο πηγαινε το ανταλλακτικο.Τα εξουσιοδοτημενα βαρανε γιατι  δεν καθονται να επισκευασουν το προβληματικο εξαρτημα το αλλαζουν με καινουργιο και λογικο το κοστος να ανεβαινει.

• Like 1
Δημοσ.

Θα την πάω αύριο πρωί στο service  της LG, να μου κάνουν την διάγνωση ( δωρεάν είναι ),

να μου πουν το κόστος επισκευής και θα ρωτήσω και κάποιον στη γειτονιά και βλέπουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...