Προς το περιεχόμενο

Παράνομες κρίνει Σουηδικό δικαστήριο τις ιστοσελίδες παροχής υποτίτλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακάρι να σας έρθουν χίλια ραβασάκια στο σπίτι και να κλαιτε στα φόρουμ, τσαμπατζηδες πονηριδιδες.

Κάνατε την κλεψια και την απάτη περηφάνεια, αν είναι δυνατόν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι να σας έρθουν χίλια ραβασάκια στο σπίτι και να κλαιτε στα φόρουμ, τσαμπατζηδες πονηριδιδες.

Κάνατε την κλεψια και την απάτη περηφάνεια, αν είναι δυνατόν.

Για πες μου λίγο νομοταγη πολίτη. Εγώ που πληρώνω συνδρομή στο Netflix αλλά επειδή δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους χρησιμοποιώ site είμαι και εγώ τζαμπατζης πονηριδης?

Τι παπαριές για πνευματικά δικαιώματα λένε μωρέ ? αν εγω θέλω να φτιάξω και να βάλω με το PC μου υπότιτλους,σε μια ταινία η σειρά,που την κατέχω νόμιμα και δεν έχει υπότιτλους στήν γλώσσα μου,(δεν λέμε για το πως την απέκτησε ο καθένας αυτό είναι άλλο θέμα)γιατί θέλω να καταλαβαίνω εγω η κάποιος δικός μου,που δεν κατανοεί την γλώσσα και θέλει να δει μια ταινία,τι λένε,γιατί δεν μπορεί αυτό να είναι δικαίωμα μου ? και που παραβιάζει αυτή η προσθήκη,τα πνευματικά δικαιώματα (ηχο,εικόνα) της ταινίας ?

Εκτός αυτού υπάρχουν και άτομα που δεν ακούνε ξέρετε και γιατί αυτοί που έχουν αποκτήσει μια ταινία νόμιμα η θέλουν να δούν μια σειρά,να στερηθούν να την δούν.όταν δεν έχει υπότιτλους ???

• Like 1

Η Σουηδία μετατρέπεται από μια κοινωνία-χώρα πρότυπο σε σκουπιδοτενεκέ-τρελοκομείο. Απίστευτα αυτοκαταστροφικά συμπλέγματα και παράνοια την διαλύουν. Βέβαια τα ίδια έχουμε και εδώ αλλά εδώ τι είχαμε τι χάσαμε οίκος ανοχής ήταν και πριν.

Και που εισαι ακομα, η Σουηδια (αν συνεχισει ετσι) σε κανα δυο δεκαετιες δεν θα υπαρχει ετσι οπως την ξερουμε.

• Like 1

Για πες μου λίγο νομοταγη πολίτη. Εγώ που πληρώνω συνδρομή στο Netflix αλλά επειδή δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους χρησιμοποιώ site είμαι και εγώ τζαμπατζης πονηριδης?

Απο πότε έχεις να μπεις στο Netflix; Τους τελευταίους μήνες το υλικό χωρίς ελληνικούς υπότιτλους είναι δραματικά χαμηλό.

• Like 1

Τι παπαριές για πνευματικά δικαιώματα λένε μωρέ ? αν εγω θέλω να φτιάξω και να βάλω με το PC μου υπότιτλους,σε μια ταινία η σειρά,που την κατέχω νόμιμα και δεν έχει υπότιτλους στήν γλώσσα μου,(δεν λέμε για το πως την απέκτησε ο καθένας αυτό είναι άλλο θέμα)γιατί θέλω να καταλαβαίνω εγω η κάποιος δικός μου,που δεν κατανοεί την γλώσσα και θέλει να δει μια ταινία,τι λένε,γιατί δεν μπορεί αυτό να είναι δικαίωμα μου ? και που παραβιάζει αυτή η προσθήκη,τα πνευματικά δικαιώματα (ηχο,εικόνα) της ταινίας ?

Εκτός αυτού υπάρχουν και άτομα που δεν ακούνε ξέρετε και γιατί αυτοί που έχουν αποκτήσει μια ταινία νόμιμα η θέλουν να δούν μια σειρά,να στερηθούν να την δούν.όταν δεν έχει υπότιτλους ???

Κανείς δεν σου λεει να μην το κανεις αυτο. Αλλο ομως το να χρησιμοποιεις υποτιτλους που εσυ εφτιαξες για παρτυ σου αλλο να το ανεβαζεις σε site και να βγαζεις λεφτα απο αυτο. Ειναι το ιδιο με τα rip. Αν εχεις μια ταινια σε blue ray και την κανεις rip στο PC σου δεν εχεις θεμα. Αν την ανεβασεις σε torrent εχεις.

ΥΓ. Αυτα τα θεματα με κανουν να γελάω. Θα δεις σχολια οπως "μα εχουμε κριση" λες και πριν το 2009 δεν ειχαμε πειρατεια. Θα δεις σχολια οπως "αμα δεν υπαρχει στην χωρα μου τι θα κανω"; λες και πχ το game of thrones που παιζει ταυχτοχρονα με ΗΠΑ στη Νοβα την πληρωνεις.... Ελληναρες. 

Η απάντηση των "νομοταγών" - όπως και των εταιριών άλλωστε- είναι νοσηρή:

"αν δεν έχει κυκλοφορήσει στη χώρα σου επίσημα από εμάς και δεν αποφασίσουμε εμείς να διανείμουμε υπότιτλους, δεν δικαιούσαι να ζητάς να τη δεις με υπότιτλους της γλώσσας σου."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...