Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Μόλις εχθές παρατήρησα ότι το νούμερο 1 στην πάνω σειρά των αριθμών δεν εμφανίζεται .

Στο numpad δουλεύει κανονικά , ακόμα παρατήρησα ότι αν με το που ανοίξει το pc  το πατήσω δουλεύει για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει... 

Στην αρχή νόμιζα ότι το πληκτρολόγιο  τα έπαιξε άλλα όταν το δοκίμασα σε άλλο Pc έπαιζε κανονικότατα.

Λέω ας κάνω δοκιμή με το onscreen πληκτρολόγιο , αμ δε , λες και κάποιος αφαίρεσε  το 1 από την επάνω σειρά των αριθμών.

Να προσθέσω ότι αν πατήσω shift και το 1 μου βγάζει κανονικά το ! ,οπότε το κομμάτι hardware το έχω αποκλείσει .

έχω κάνει τα εξής 

-uninstall /install το Logitech gaming software(τα ιδια κανει ακομα και αν δεν το εγκαταστησω καθολου)

-uninstall τους drivers των win για το πληκτρολογιο (εκανε install ξανα  με την εκκινηση)

-δοκιμη  σε διάφορες  θυρες usb 

-σε αλλο pc με winxp δουλευει αψογα το πληκτρολογιο 

-δοκιμασα να κανω win update μπας και αλλα τιποτα 

για πείτε βρε παιδια καμια ιδεα ...  

Επεξ/σία από Eliaskat
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω, εγώ κάποια στιγμή δεν μπορούσα να βάλω τόνους ή μου τους έβγαζε διπλούς (πχ. ΄΄η μου τους ΄΄εβγαζε διπλο΄΄υς) και τα παιδιά εδώ είπαν πως έχω keylogger.

Έκανα φορματ και άλλαξα κωδικούς στα πάντα, προφανώς.

Πέρασες τίποτα περίεργο τελευταία;

Δημοσ.

έχω κανει scan με το malwarebytes και ολα ήταν εντάξει..

οχι δεν εκανα καμια εγκατάσταση ..

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι καποια βλακεια των win 10...

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα για key mapping ή κάτι τέτοιο; Μπορείς να δοκιμάσεις ένα άλλο πληκτρολόγιο; Στο κάνει και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...