Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μoυ πει για 4ωρη εργασία ποιος είναι ο μισθός και τα ένσημα που δικαιούσαι; για εργασία συγκεκριμένα σε public και vodafone.

Δημοσ.

Στο 6ωρο παίρνεις ολοκληρο ένσημο?

Νομίζω πως ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος...Για 4ωρο έψαξα και στο google αλλά βρίσκω παλιά άρθρα και θέλω να μάθω τι παίζει τώρα...

Δημοσ.

κάποτε είχα μιλήσει με Public και τους έρηξα άκυρο. για τεχνικός σπαστό ωράριο μου είχανε πει εδώ σε επαρχιακό κατάστημα, ποσό 490 φουλ ωράριο. άνω τον 25. άμα είσαι κάτω τον 25 πάει 430. τώρα για 4ωρο τρομάζω να σκεφτώ πόσα δίνουν...

Δημοσ.

κάποτε είχα μιλήσει με Public και τους έρηξα άκυρο. για τεχνικός σπαστό ωράριο μου είχανε πει εδώ σε επαρχιακό κατάστημα, ποσό 490 φουλ ωράριο. άνω τον 25. άμα είσαι κάτω τον 25 πάει 430. τώρα για 4ωρο τρομάζω να σκεφτώ πόσα δίνουν...

Για τεχνικός public τωρα αυτη την στιγμή είναι 568 ή 598 κατώτατος 8ωρο  πληρης κανονικα...Ναι πάλι σπαστο ειναι για  4 ωρες πρωι ή απογευμα απλά από θεμα μισθου και ενσυμα δεν γνωριζω

Δημοσ.

4ωρο προφανώς παίρνεις ακριβώς τα μισά από το 8ωρο , για φουλ ένσημο πρέπει να περνάς τα 11.06 μεικτά την ημέρα που με 4 ώρες τα περνάς ο,τι ηλικία και να είσαι 

το 4ωρο δεν είναι σπαστό είναι μερική απασχόληση, δε γίνεται να κάνεις σπαστό στο 4ωρο (σπαστό είναι να δουλεύεις την ίδια μέρα όχι συνεχόμενο ωράριο πχ 4 ώρες, διακοπή να πας σπίτι σου ή να κόψεις το λαιμό σου για 2-3 ώρες και άλλες 4 ώρες μετά για να συμπληρώσεις το 8ωρο.. ) 

στο 4ωρο με τον βασικό είσαι στα 240κατι χέρι (άνω των 25) 

• Like 3
Δημοσ.

4ωρο προφανώς παίρνεις ακριβώς τα μισά από το 8ωρο , για φουλ ένσημο πρέπει να περνάς τα 11.06 μεικτά την ημέρα που με 4 ώρες τα περνάς ο,τι ηλικία και να είσαι 

το 4ωρο δεν είναι σπαστό είναι μερική απασχόληση, δε γίνεται να κάνεις σπαστό στο 4ωρο (σπαστό είναι να δουλεύεις την ίδια μέρα όχι συνεχόμενο ωράριο πχ 4 ώρες, διακοπή να πας σπίτι σου ή να κόψεις το λαιμό σου για 2-3 ώρες και άλλες 4 ώρες μετά για να συμπληρώσεις το 8ωρο.. ) 

στο 4ωρο με τον βασικό είσαι στα 240κατι χέρι (άνω των 25) 

Ναι δεν ειναι σπαστο απλα ενοουσα οτι στην συγκεκριμένη δουλεια πας 4 ωρες μονο το πρωι εκεινη την μερα πχ. για μια εβδομαδα και την αλλή εβδομαδα το απογευμα για 4 ωρες......

240 ε ουτε 300..από ένσυμα όποτε φουλ οκ

Δημοσ.

ε κάνε το 492.31 που είναι ο βασικός (τα 586 μεικτά ) δια 2.. και εννοείται ότι μιλάμε για πενθήμερη εργασία (20 ώρες εβδομαδιαίως)

για λιγότερες μέρες είναι ακόμα πιο κάτω.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια και απο μενα!! και γω σημερα εστειλα βιογραφικο στα public και στη vodafone. θα ηθελα πληρης απασχοληση και ειμαι ανω των 25, ποσα θα παιρνω στο χερι? σας ευχαριστω πολυ!!

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paraske είπε

καλημερα παιδια και απο μενα!! και γω σημερα εστειλα βιογραφικο στα public και στη vodafone. θα ηθελα πληρης απασχοληση και ειμαι ανω των 25, ποσα θα παιρνω στο χερι? σας ευχαριστω πολυ!!

495.25€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, paraske είπε

Καλά κάτσε να σε πάρουν πρώρα και μετά άρχισε και κάνε σχέδια με τον τεράστιο μισθό που θα παίρνεις.

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Καλά κάτσε να σε πάρουν πρώρα και μετά άρχισε και κάνε σχέδια με τον τεράστιο μισθό που θα παίρνεις.

για το ελλαδισταν μιλαμε χρυσο μου,  δεν περιμενω να παρω και τα εκατομυρια χαχαχα 

Δημοσ.

Να ρωτήσω είμαι 35.Έπιασα σε μια εταιρεία πρωινό 6ήμερο 4ωρο σε εταιρεία σεκιιυριτυ γιατι τις άλλες ώρες δεν με βολευει λογω του παιδιού.Τα ένσημα πως πάνε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...