mouchlas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Βρηκα σε προσφορα τον αποκωδικοποιητη Sagem 2 με πιατο 80 cm lnb και βαση 150 ευρω(πακετο alpha digital).Μου ειπαν οτι μπορω να βλεπω ελευθερα δορυφορικα καναλια και αν θελω να βαλω nova πρεπει να παρω τηλεφωνο τον αλφα να μου τον ξεκλειδωσουν.Αξιζει η προσφορα;Στα ελευθερα θα μπορω να βλεπω euroleague nba ;Απο ταινιες αξιζουν καθολου;Θα μπορω να λαμβανω τα καναλια μεσω της Pinnacle PCTV και στον υπολογιστη;Μηπως τελικα να προτιμησω τη λυση της skystar 1 που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasole Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Το δεύτερο.Με software στην skystar γλιτώνεις μοντούλες και άλλα. Για νόβα θα χρειαστείς όμος μοντούλα η κάποιον programer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouchlas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Ευχαριστω για την απαντηση.Με ανησυχει στην skystar το προβλημα θερμοκρασιας καθως και οτι θα πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτος ο υπολογιστης.Απο την αλλη μερια θα μπορω να κανω capture στο σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 εχω skystar1 και skystar2 σε δύο pc.. ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τη θερμοκρασία, μάλιστα το ένα pc είναι σε ειδικά φτιαγμένο μικρό σασί γιατί το έχω βάλει στο έπιπλο της τηλεόρασης. Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ η θερμοκρασία, βάλε τους ένα ανεμιστηράκι και τελείωσε το θέμα. Φυσικά αξίζει να προτιμήσεις τη skystar1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.