Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mου είχε πει ένας που εχει iphone οτι η μπαταρία του μετα απο έναν χρόνο είχε την ίδια απόδοση, αληθεύει ;

Στα samsung πάντως μετα το εξάμηνο αρχίζει ο κατήφορος.

18 μήνες μετά και η μπαταρία στο 6S Plus έχει την ίδια απόδοση με την πρώτη μέρα. Φουλ χρήση όλη μέρα και φόρτιση πριν κοιμηθώ, κοινώς δεν με έχει αφήσει ποτέ στο δρόμο. ;)
  • Like 1
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το 6P μόλις είδα τυχαία αυτό το tweet από έναν τύπο των Hardware Canucks. Πρώτη φορά τα ακούω αυτά, που το ανέφερε ο @Anakha

Δημοσ.

το σθενος με το οποιο υπερασπιζονται καποιοι μηλοφωνακηδες την apple φτανει στα ορια της παρανοιας. δε μιλαμε για "μετοχες" απλα, αλλα για παθολογικη σχεση με το brand. τι σου ειναι το μαρκετινγκ...

Κοίτα, το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Η μανία με την οποία πολεμούνε την Apple κάποιοι Androidάκηδες φτάνει επίσης στα όρια της παράνοιας λες και έχουν ποσοστά στην Google. Μήπως να τους θυμήσει κάποιος ότι το Android που έχουν στα χέρια τους το οφείλουν στην Apple?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος απογοητευμένος από την αυτονομία της μπαταρίας στα plus μοντέλα της Apple.

Άλλο το ότι δεν χωράνε άνετα στις περισσότερες τσέπες...

Το fast charging προσωπικά μου λείπει μόνο όταν έχω ξεχάσει να φορτίσω την μπατάρια!

ΥΓ. Φίλος με 6 plus η μπαταρία του είναι λίγο πάνω από το 80% σε χωρητικότητα, και είναι σχεδόν 3ετίας συσκευή. Ακόμη δεν έχει κανένα πρόβλημα να του βγάλει την ημέρα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος απογοητευμένος από την αυτονομία της μπαταρίας στα plus μοντέλα της Apple.

Άλλο το ότι δεν χωράνε άνετα στις περισσότερες τσέπες...

Το fast charging προσωπικά μου λείπει μόνο όταν έχω ξεχάσει να φορτίσω την μπατάρια!

ΥΓ. Φίλος με 6 plus η μπαταρία του είναι λίγο πάνω από το 80% σε χωρητικότητα, και είναι σχεδόν 3ετίας συσκευή. Ακόμη δεν έχει κανένα πρόβλημα να του βγάλει την ημέρα.

Η αλήθεια είναι πως το Plus είναι σε εξαιρετικό επίπεδο σε αυτονομία. Από αυτά που έχω ακούσει όμως, το απλό πάσχει σημαντικά.

Δημοσ.

Κοίτα, το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Η μανία με την οποία πολεμούνε την Apple κάποιοι Androidάκηδες φτάνει επίσης στα όρια της παράνοιας λες και έχουν ποσοστά στην Google. Μήπως να τους θυμήσει κάποιος ότι το Android που έχουν στα χέρια τους το οφείλουν στην Apple?

Και ο λόγος που υπάρχει η apple το οφείλουμε στον Χριστόφορο Κολόμβο.

• Like 2
Δημοσ.

Ο τίτλος λέει ότι η apple ξαναριχνει την μπαταρία στα 8 και 8 plus για άγνωστο λόγο όπως έκανε και στα 6s και 6s plus.

Η μάλλον δεν είναι άγνωστος ο λόγος αλλά για να διαφημίζουν την μπαταρία στα επόμενα μοντέλα.

Και εγώ αναγκαστικά πήγα σε 7 plus λόγω αξιοπρεπέστατη μπαταρίας μιας και τα μικρότερα iphone μια ζωή απογοητευτική μπαταρία ειχαν,αλλά δυστηχως με τα bezel του ήταν αρκετά δύσκολο και άβολο στην χρήση ειδικά με θήκη που του δίνει έξτρα όγκο. Από επιδόσεις βέβαια πέταγε.

Τι να το κάνουμε το φοβερό Α11 chip όταν το κινητό δεν βγάζει μια μερα στα μικρότερα μοντέλα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης με εξυπηρετεί σε προσπεράσεις, και για να τραβήξω τροχόσπιτο με άνεση (τα κάνω και τα 2).

Αν και η ευχαρίστηση από την χρησιμοποίηση του προϊοντος είναι στην ουσία χρηστικότητα, γιατί πχ ή χρήση ενός γρήγορου αυτοκινήτου είναι ΚΑΙ να χρησιμοποιείς για ψυχαγωγία μέσω της επιτάγχυνσης και της στριψιμότητας. Ή όπως ένας γρήγορος υπολογιστής σου προσφέρει περισσότερα fps. Προφανώς δεν σου χρησιμεύει να τελειώσεις κάποια δουλειά νωρίτερα, αλλά σου χρησιμεύει να το απολάυσεις περισσότερο.  Η ευχαρίστηση από την ΕΠΙΔΕΙΞΗ του προϊόντος δεν είναι. Δεν ξέρω να φτιάχνεται ένα προϊον που να λέγεται χρηστικό επειδή το επιδεικνύεις.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι η απόλαυση του τηλεφωνήματος και του browsing αυξάνει εκθετικά στο iphone όπως και η τιμή του.

Τι το θες το γρηγορο αυτοκινητο αφου δεν πηγαινεις καθε μερα στην πιστα; Τι χρηστικοτητα εχει ενα γρηγορο αυτοκινητο στην καθημερινοτητα, οταν εισαι πρωτη-δευτερα-τριτη μεσα στην πολη; Τη μολυνση του περιβαλλοντος δε τη σκεφτεσαι; 

Μηπως τελικα το πηρες μονο για να κανεις επιδειξη στους υπολοιπους με τα σαξοραλα και δεν το χρειαζεσαι πραγματικα; 

Μηπως πιαστηκες κοροιδο γιατι ο γειτονας πηγαινει στη δουλεια του πολυ πιο οικονομικα με τα ΜΜΜ; 

Φυσικα ολα αυτα στα λεω τελειως στα πλαισια της πλακας, απλα για να σου δειξω οτι ο καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια.

Ο αλλος μπορει να θελει να στελνει μονο μηνυματα και του αρεσει η πιο ακριβη ναυαρχιδα.

Τι σε νοιαζει εσενα και εμενα και γιατι πηρε το πιο ακριβο τηλεφωνο μονο για SMS; Απο σενα τα στερησε; Τι μανια ειναι αυτη πια;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...