Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαβλος κυκλος ειναι. Θα βγαλει 10κ τωρα , σε 6 μηνες θα εχουμε νεα android θα βγαλουν σχεδον 10. Μετα θα βγει νεο i phone θα παει στα 12 κτλ. Αυτα ειναι βλακειες απο επεξεργαστικη ισχυ φτανει και περισσευει , την μεγαλη αναβαθμιση η apple την εκανε με την amoled και οχι με το chip

Προσωπικά και μόνο θα σου πω ότι διαφωνώ.

Έχω καεί απ τις oled και τα failure τους στο παρελθόν.

Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός γίνονται και πιο αξιόπιστες αλλά για μένα μια χαρά είναι και οι LCD που έβαζε.

Δεν είμαι και pixel junkie αφού δε τα βλέπεις έτσι Κ αλλιώς με το μάτι σου αλλά και έχουν αρνητική επίδραση και στη μπαταρία αλλά και στις επιδόσεις.

Έχω πει ήδη ότι θα πάω στο 8 plus για φέτος αφού σε επιδόσεις δεν υπολειπεται. Να δούμε πως θα τα πάει το 10 με τόσες αλλαγές και του χρόνου πάλι να μαστε καλά..

Δημοσ.

για το λουτσο το 8 .. το χ ωραιο φαινεται 

ενα 6 απλο και εχεις το ιδιο πραγμα ακριβως με λιγο χειροτερη καμερα ..η οποια και στο 8 σε χαμηλο φωτισμο μετρια τη βλεπω βαση προδιαγραφων παντα 

οσο για τη μπαταρια 

εγω το iphone 6 το εδωσα σε ενα μηνα εξαιτιας της μπαταριας του .. απλα αστειο και κουραστικο 

το plus ειναι αισθητα καλυτερο αλλα και πιο ασχημο (παντοφλα)

Δημοσ.
Πωωω τολμησε να βαλει 120 ΟΛΟΚΛΗΡΑ mΑh   λιγοτερα  ενω κανει καλυτερη διαχειρηση ενεργειας με τον βιονικο Α11 ?

Δεν θα το παρω παιδια το αποφασισα, λυπαμαι πολυ .

Ευτυχως που εχουμε και εσας τους κατοχους κινεζικων τηλ και μας ανοιξατε τα ματια .θΑ παρω χο τσι μινχ που ειναι vfm  και τα υπολοιπα ενα παπι.

Έχεις σιγπυρα καταλαβει οτι λεγεται απλα bionic και δεν εχει κατι το "βιονικο", ετσι; Σε εχω δει να το αναφερεις σε καθε θεμα και δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανεις. Είναι σα να λεω το snapdragon αστραποδρακο...δεν εχει καποια αξια/βαρυτητα.

• Like 2
Δημοσ.

μάλλον δεν έχεις δει πότε πως ειναι. Μια πολύ λεπτή φλούδα από μεταλο κολλημένη στην πλάτη. Μιλάμε για κλάσμα ρου χιλιοστου.

Κλάσμα χιλιοστού? Η μπαταρία? Καλό! Αν δεν γνωρίζετε μη γράφετε, υπάρχουν κ ανθρώπου τα διαβάζουν και τους βγαίνουν τα μάτια. No offense 

Δημοσ.

Κλάσμα χιλιοστού? Η μπαταρία? Καλό! Αν δεν γνωρίζετε μη γράφετε, υπάρχουν κ ανθρώπου τα διαβάζουν και τους βγαίνουν τα μάτια. No offense 

Μιλαει για το κυκλωμα ασυρματης φορτισης το οποιο οντως ειναι μια λεπτη φλουδα ανω απο την μπαταρια!

Source.png Πηγή:

• Like 1
Δημοσ.

Mου είχε πει ένας που εχει iphone οτι η μπαταρία του μετα απο έναν χρόνο είχε την ίδια απόδοση, αληθεύει ;

Στα samsung πάντως μετα το εξάμηνο αρχίζει ο κατήφορος.

Δημοσ.

Mου είχε πει ένας που εχει iphone οτι η μπαταρία του μετα απο έναν χρόνο είχε την ίδια απόδοση, αληθεύει ;

To πρωτο μου iphone (6s plus) που το ειχα αγορασει απο φιλο εδω στο Ιnsomnia πριν ενα χρονο ακομα εχει την ιδια αποδοση στην μπαταρια. Τωρα νομιζω εχει να κανει και με το πως το μεταχειριζεσαι.

Δημοσ.

Στα samsung πάντως μετα το εξάμηνο αρχίζει ο κατήφορος.

Ίδιες μπαταρίες χρησιμοποιούν και οι δύο εταιρείες, δεν έχει καμιά κάτι εξωγήινο. Το σενάριο που λες παίζει, αλλά εξαρτάται πολύ από τη χρήση που έχει γίνει στα δύο κινητά. Θα μπορούσε εξίσου εύκολα να 'χει πέσει πολύ η απόδοση της μπαταρίας του iPhone και στο Sammy να 'ταν σαν καινούρια.

Δημοσ.

Μιλάς για μια σοβαρή εταιρεία όπως η Huawei που δίνει 3 χρόνια εγγύηση με μια που δίνει 1. Τι σύγκριση να κάνεις.

Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι την apple αλλα όχι και να φέρνουμε παράδειγμα την huawei ειδικά μετά το φιάσκο με το 6P για το οποίο όσοι δεν το πήραμε απευθείας από την google έχουμε μείνει με ένα άχρηστο βαρίδι.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι την apple αλλα όχι και να φέρνουμε παράδειγμα την huawei ειδικά μετά το φιάσκο με το 6P για το οποίο όσοι δεν το πήραμε απευθείας από την google έχουμε μείνει με ένα άχρηστο βαρίδι.

Τι έχει το 6p φίλε μου μια χαρά κινηταρα είναι και θα αναβαθμιστεί και σε Android oreo

http://m.gsmarena.com/huawei_nexus_6p-7588.php

Την Huawei όπως και την xiaomi τις εκτιμώ ιδιαιτέρως είναι από τις λίγες εταιρείες που σέβονται τους πελάτες τους. Παλιότερα ήταν και η samsung όχι πια. Η Apple μια ζωή κατακλεβε τους πελάτες της δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Δημοσ.

Εντάξει η αλήθεια ειναι ότι παρα πολλά 6p/5p brickarane λόγω μιας ψυχρης κολησης σε ένα κύκλωμα και οι χρήστες δυστυχώς πήραν τον μπουλο.

Δημοσ.

Τι έχει το 6p φίλε μου μια χαρά κινηταρα είναι και θα αναβαθμιστεί και σε Android oreo

http://m.gsmarena.com/huawei_nexus_6p-7588.php

Την Huawei όπως και την xiaomi τις εκτιμώ ιδιαιτέρως είναι από τις λίγες εταιρείες που σέβονται τους πελάτες τους. Παλιότερα ήταν και η samsung όχι πια. Η Apple μια ζωή κατακλεβε τους πελάτες της δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Όχι και κινητάρα το 6Ρ. Το έχω να κάθεται στο συρτάρι "νεκρό" μετα απο το λεγόμενο bootloop of death το οποίο έχει πλήξει πολλές συσκευες λόγω ελλατωματικής motherboard. Το αλουμινιο λυγίζει για πλάκα, σε πολλούς έσβηνε με 40 και 50% μπαταρία. Η google πλέον τα αλλάζει με πιξελ γιατι είναι εντελώς αναξιόπιστα τα 6Ρ. Δεν είναι τυχαίο οτι υπάρχει μαζική μήνυση εναντιων της google για το συγκεκριμένο κινητο. Οταν το πρωτοπήρα την ίδια αποψη με σένα είχα αλλά στην πορεία έβγαλε πολλά προβλήματα και η Huawei στην κυριολεξία κάνει τον κινέζο. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι και κινητάρα το 6Ρ. Το έχω να κάθεται στο συρτάρι "νεκρό" μετα απο το λεγόμενο bootloop of death το οποίο έχει πλήξει πολλές συσκευες λόγω ελλατωματικής motherboard. Το αλουμινιο λυγίζει για πλάκα, σε πολλούς έσβηνε με 40 και 50% μπαταρία. Η google πλέον τα αλλάζει με πιξελ γιατι είναι εντελώς αναξιόπιστα τα 6Ρ. Δεν είναι τυχαίο οτι υπάρχει μαζική μήνυση εναντιων της google για το συγκεκριμένο κινητο. Οταν το πρωτοπήρα την ίδια αποψη με σένα είχα αλλά στην πορεία έβγαλε πολλά προβλήματα και η Huawei στην κυριολεξία κάνει τον κινέζο.

Δεν γνώριζα για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση των 3 χρόνων επιβάλλεται να στο αλλάξει.

Δημοσ.

το σθενος με το οποιο υπερασπιζονται καποιοι μηλοφωνακηδες την apple φτανει στα ορια της παρανοιας. δε μιλαμε για "μετοχες" απλα, αλλα για παθολογικη σχεση με το brand. τι σου ειναι το μαρκετινγκ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...