Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πληροφορήθηκες σωστά :P :D

Σωστός, είναι $699.  Πάλι όμως για κάποιον που κάνει αναβάθμιση από iPhone τριετίας/τετραετίας, είναι καλή αναβάθμιση.  Δεν νομίζω ότι αξίζει να το αγοράσει κάποιος αν έχει το προηγούμενης γενιάς.

Το Χ προσωπικά δεν μου αρέσει επειδή έχει μόνο face ID.  Καθαρά προσωπική προτίμηση, touch ID έπρεπε να υπάρχει.

Επίσης αυτοί που λες είναι πλούσιοι συλλέκτες ή πλούσιοι ποζεράκηδες. Οπότε αν θες να πεις πιο σωστά την προηγούμενη φράση σου, για να μην πω εγώ fuck logic, πρέπει να πεις "Υπάρχουν ποζεράκηδες καταναλωτές που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για φιγούρα, επικοινωνία και Ίντερνετ, και δεν χρειάζονται πολύ αποθηκευτικό χώρο για εγγραφή βίντεο."

Είναι πολύ λάθος η λογική σου.  Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.  Δεν είναι όμως όλοι έτσι.  Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτοί είναι συντριπτική μειοψηφία.
Δεν γνωρίζω Ελλάδα τι παίζει γιατί λείπω από το 1999.  Όμως γνωρίζω πολύ κόσμο που σίγουρα δεν είναι μεγιστάνες αλλά τους αρέσει η συσκευή και το οικοσύστημα.  Γιατί λοιπόν να μην το αγοάσουν;  

Εσύ το γρήγορο αυτοκίνητο που το ευχαριστιέσαι όταν επιταχύνεις και όταν στρίβεις λες και είναι τρένο, το κάνεις για να σε βλέπουν οι άλλοι οδηγοί στο δρόμο και να λένε "φορβερός οδηγός, φοβερό αυτοκίνητο" ή επειδή σε ευχαριστεί εσένα να οδηγείς το συγκεκριμένο όχημα;
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχει ξαναειπωθεί (όχι κάτι πρωτότυπο δηλαδή), αλλά φαίνεται ότι μέρος της μελλοντικής κατεύθυνσης της Apple είναι τα accessories και η έμμεση (ή άμεση, όπως το δει κανείς) προώθηση τους. Στην ίδια πλεύση νομίζω και άλλες εταιρείες (είτε τώρα, είτε μελλοντικά), κάτι... με μία "θεωρία" που έλεγε ότι στα 60's έφτιαχναν γερά ψυγεία, γερά αυτοκίνητα κλπ κλπ, πλέον είδαν ότι αύξηση και διατήρηση κερδοφορίας συνεπάγεται συνεχή πώληση προϊόντων, άρα...! Ε, λέω εγώ τώρα, ίσως, μα και πάλι ανοησίες!

• Like 1
Δημοσ.

Γενικοτερα, η αυτονομια τους παντα χαλια ηταν.

(θα ερθει καποιος να κανει quote και να γραψει "εμενα μου κραταει 2μιση μερες.."κτλπ ενω στη πραγματικοτητα το φορτιζει τουλαχιστον 2 -3 φορες μες στη μερα)

Ξερει κανεις τι παιζει με σουπερ γυαλι που δεν σπαει? Γιατι παλια υπηρχαν θεματα..

Και τωρα θα σπαει. 
ζητημα να ειναι 2% πιο σκληρο

Πρώτη φορά τόσο μεγάλη απογοήτευση για το καινούριο μοντέλο iphone , είναι και η πρώτη φορά που διαρρυσενα τα πάντα από πολύ νωρίς χωρίς να προσφέρει κάτι φοβερό και διαβάζεις και κάτι τέτοια με την μπαταρία και τρελαίνεσαι ακόμη παραπάνω ... δηλαδή τους χαλούσε ας πούμε να κρατάει το iphone αυτονομία 10 ώρες χρήσης ;; δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές ποσό βλάκες είναι

αυτοι δεν ειναι βλακες

βλακες θα ειναι αυτοι που θα αγορασουν αυτο το i-Gimmickphone και θα τους κανουν πλουσιοτερους. οποτε γιατι μην βαλουν και μπαταριες 1000 mah? παλι ο κοσμος θα τα αγορασει. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Ωρε έχει να πέσει φάπα μόλις βγουν τα benchmarks των 8αριων... Φαπ, φαπ, φαπ θα ακούγεται μόνο.. Κατι πήρε το αυτί μου για 10000 σε CPU score στο geekbench!!!! Το noteλι 8 βρίσκεται στο 6900..

ε αμα το λενε τα benchmarks ετσι ειναι. 

μπραβο

Αυτό να γίνει pinned για όσους Android users μπαίνουν εδώ μέσα και μας ζαλίζουν τον έρωτα για το privacy που παραβιάζει η Apple με το Face ID και παλιότερα με το fingerprint. 

Η apple έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτές οι πληροφορίες παραμένουν στο κινητό και δεν πάνε σε κάποιο server, εν αντιθέσει με την google.

και κατα 99% δεν εγραψες τα ιδια ομως ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι εδω μεσα για το Kinect η το Windows Hello.

Ολοι σας παραβιαζουνε "και καλα" τα δεδομενα απο καμερες και μικροφωνα και μολις κανει η απλ παρομοια εφαρμογη - δεν λετε κουβεντα.

• Like 1
Δημοσ.

ε αμα το λενε τα benchmarks ετσι ειναι. 

μπραβο

Η πολύ απλά αμφισβητούμε τα πάντα γτ... έτσι... επειδή μπορούμε..

Δημοσ.

Είναι πολύ λάθος η λογική σου.  Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.  Δεν είναι όμως όλοι έτσι.  Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτοί είναι συντριπτική μειοψηφία.
Δεν γνωρίζω Ελλάδα τι παίζει γιατί λείπω από το 1999.  Όμως γνωρίζω πολύ κόσμο που σίγουρα δεν είναι μεγιστάνες αλλά τους αρέσει η συσκευή και το οικοσύστημα.  Γιατί λοιπόν να μην το αγοάσουν;  

Εσύ το γρήγορο αυτοκίνητο που το ευχαριστιέσαι όταν επιταχύνεις και όταν στρίβεις λες και είναι τρένο, το κάνεις για να σε βλέπουν οι άλλοι οδηγοί στο δρόμο και να λένε "φορβερός οδηγός, φοβερό αυτοκίνητο" ή επειδή σε ευχαριστεί εσένα να οδηγείς το συγκεκριμένο όχημα;

Κάνε ένα κόπο και διάβασε ότι έχω γράψει (απλά μπες στο προφίλ μου). Θα καταλάβεις ότι δεν διαφωνουμε σε κάτι, αφού εγώ μιλάω για αυτούς που ενώ δεν χρειάζονται ΤΙΠΟΤΑ από ένα ακριβό τηλ, παίρνουν το iphone για ποζερια. Μόνο γι αυτούς μίλησα. Αλλά ο καθένας, και λογικό είναι, διαβάζει αποσματικά λόγου του μεγάλου όγκου μηνυμάτων. οπότε μπορει να νομίζει ότι εγώ λέω, ότι σε κανέναν δεν είναι χρήσιμο το iphone ή ότι όλοι είναι ποζέρηδες. Καμία σχέση....

Δημοσ.

Ωρε έχει να πέσει φάπα μόλις βγουν τα benchmarks των 8αριων...Φαπ, φαπ, φαπ θα ακούγεται μόνο..Κατι πήρε το αυτί μου για 10000 σε CPU score στο geekbench!!!! Το noteλι 8 βρίσκεται στο 6900..

Το οποίο φοράει επεξεργαστή 7 μηνών παλιότερο μην ξεχνιόμαστε. Ας δούμε τον kyrin 970 και μετά να μιλήσουμε.

Δημοσ.

Πολύ ξεκατίνιασμα έπεσε σε αυτό το θέμα!!!! Τι τρώτε λεμόνια ? Ούτε οι γκομενες δεν κάνουν έτσι !!!!!! Ήμαρτον ποια .

Όλα είναι εικασίες αν δεν βγει έξω να δοκιμαστεί από τους πρώτους beta testers που θα κάθονται 3 μέρες στην ουρά .Άποψη δεν υπάρχει .

Δημοσ.

και κατα 99% δεν εγραψες τα ιδια ομως ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι εδω μεσα για το Kinect η το Windows Hello.

Ολοι σας παραβιαζουνε "και καλα" τα δεδομενα απο καμερες και μικροφωνα και μολις κανει η απλ παρομοια εφαρμογη - δεν λετε κουβεντα.

Πώς ακριβώς παραβιάζονται τα δεδομένα μου όταν η διαδικασία αναγνώρισης γίνεται  από τη συσκευή και μένει στη συσκευή?

Με το Kinect δεν έχω ασχοληθεί, δεν έχω Xbox και γενικότερα κονσόλα, ασχολούμαι αποκλειστικά με PC gaming.

Από την άλλη, το Windows Hello αναγκάστηκα να το γκουγκλάρω για να μάθω τι είναι. ;)

Το οποίο φοράει επεξεργαστή 7 μηνών παλιότερο μην ξεχνιόμαστε. Ας δούμε τον kyrin 970 και μετά να μιλήσουμε.

Κινητό που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες φοράει επεξεργαστή 7 μηνών? Το λες και καινοτομία :lol:

Δημοσ.

Τώρα παρουσιάστηκε και φοράει επεξεργαστή 7 μηνών..

Επιλογή τους...

Εγώ βλέπω τον ανταγωνισμό βάση ημερομηνιών και παρουσιάσεων.

Δε θα το συγκρίνω με το note 9 επειδή εκείνο τότε θα φοράει τον επεξεργαστή που κατασκευάζεται τώρα..

Καταλαβαίνεις τι λέω πιστεύω..

Δημοσ.

Τώρα παρουσιάστηκε και φοράει επεξεργαστή 7 μηνών..Επιλογή τους...Εγώ βλέπω τον ανταγωνισμό βάση ημερομηνιών και παρουσιάσεων.Δε θα το συγκρίνω με το note 9 επειδή εκείνο τότε θα φοράει τον επεξεργαστή που κατασκευάζεται τώρα..Καταλαβαίνεις τι λέω πιστεύω..

Για μένα είναι λάθος που έβαλε τον 835 στο Note 8 που τον φοράει το s8 αρκετούς μήνες το έχω ξανά πει. Λογικό είναι όταν κάτι βγαίνει αργότερα να είναι καλύτερο. Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει το mate 10 η Huawei εκεί θα δούμε πραγματική σύγκριση.

• Like 1
Δημοσ.
Για μένα είναι λάθος που έβαλε τον 835 στο Note 8 που τον φοράει το s8 αρκετούς μήνες το έχω ξανά πει. Λογικό είναι όταν κάτι βγαίνει αργότερα να είναι καλύτερο. Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει το mate 10 η Huawei εκεί θα δούμε πραγματική σύγκριση.

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες αλλά απλά θέλω να σου θυμίσω πως τουλάχιστον στα benchmarks τον A10 τον φτάσανε μόλις στη Δύση του.

Δεν είμαι benchmark hunter αλλά δείχνουν μια εικόνα βάση hardware και λειτουργικού.

Δημοσ.

Ωρε έχει να πέσει φάπα μόλις βγουν τα benchmarks των 8αριων... Φαπ, φαπ, φαπ θα ακούγεται μόνο.. Κατι πήρε το αυτί μου για 10000 σε CPU score στο geekbench!!!! Το noteλι 8 βρίσκεται στο 6900..

φαβλος κυκλος ειναι. Θα βγαλει 10κ τωρα , σε 6 μηνες θα εχουμε νεα android θα βγαλουν σχεδον 10. Μετα θα βγει νεο i phone θα παει στα 12 κτλ. Αυτα ειναι βλακειες απο επεξεργαστικη ισχυ φτανει και περισσευει , την μεγαλη αναβαθμιση η apple την εκανε με την amoled και οχι με το chip

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες αλλά απλά θέλω να σου θυμίσω πως τουλάχιστον στα benchmarks τον A10 τον φτάσανε μόλις στη Δύση του.Δεν είμαι benchmark hunter αλλά δείχνουν μια εικόνα βάση hardware και λειτουργικού.

Στο single score ποτέ δεν το είχε η Qualcomm στο multi score πάντα ήταν παραπάνω απλά τώρα που ανέβασε πυρήνες ανέβηκε και σε multi. Ας περιμένουμε τον kyrin και βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...