Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης με εξυπηρετεί σε προσπεράσεις, και για να τραβήξω τροχόσπιτο με άνεση (τα κάνω και τα 2).

Έχω ένα Ford Ranger 4 μηνών. Με εξυπηρετεί και στις προσπεράσεις, για να μην μιλήσω για τροχόσπιτο.

Δεν είναι γρήγορο βέβαια γιατί ΔΕΝ χρειάζομαι κάτι γρήγορο για να προσπερνάω και να τραβάω τροχόσπιτο, αλλά ένα εργαλείο.

Στη θέση σου θα είχα πάρει Dacia Duster. Όπου Duster βάλε το Android phone σου και όπου το αυτοκινητό σου, βάλε το iPhone X.

Ελπίζω να σε έκανα λίγο σοφότερο. 

• Like 1
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κάνω μια σκέψη χωρίς να έχω διαβάσει κάτι;

Λοιπόν το iPhone 7/7+ και το iPhone 8/8+ μπαίνουν ακριβώς στις ίδιες θήκες, άρα έχουν ακριβώς το ίδιο σασί, άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι υπάρχουσες γραμμές παραγωγής για το σασί.

Μετά αντιλαμβάνομαι πως η μητρική, τα chipsets, το component για το wireless charging κλπ πιάνουν διαφορετικό ή έξτρα ή λιγότερο χώρο μέσα στο σασί. Το υπόλοιπο γεμίζει με μπαταρία (είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να τροποποιήσεις τον χώρο που πιάνει). Άρα έχω την αίσθηση πως αυτός είναι και ο λόγος που συμβαίνει όλο αυτό και όχι κάποια σκοτεινή συνομωσία, ηθελημένο σπάσιμο στον κόσμο, ή τσιγκουνιά ξέρω γω.

Τσιγκουνιά και "από τη μύγα ξύγκι" είναι που σου πουλάει ένα χιλιάρικο το iPhone X με 64GB χώρο και να πεις καλά εδωσα 1000 δε θα δωσω άλλα 150 για τον τετραπλάσιο χώρο; Και σε αρμέγει με αυτό τον τρόπο. Αν στο έδινε 128/256 οι 9 στους 10 θα αγόραζαν το 128 και μονο οσοι ειχαν αναγκη τα 256 θα εδιναν τα εξτρα χρήματα. Αυτό ναι είναι τσιγκουνιά στα όρια της π*στιάς αλλά το θέμα με τα 100maH της μπαταρίας σίγουρα δεν είναι.

Καλά η ασύρματη φόρτιση δεν πιάνει και τρομερό χώρο..0,5mm

https://www.amazon.de/Rhidon-Wireless-Empf%C3%A4nger-Ladeger%C3%A4t-induktives-Qi-Empf%C3%A4nger-Gold/dp/B01N5F99VY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1505483792&sr=8-1&keywords=iphone+6s+wireless+charging+empf%C3%A4nger

Δημοσ.

Αλλά είπα για το Like όχι γιατί δεν πήρα αλλά γιατί έχει πλάκα η ομαδούλα σας (fotis, luffy, bildanos). 

Ναι, και η ομαδούλα του "vfm" έχει τρομερή πλάκα. Γελάμε πολύ. Γι αυτό παίρνεις like. Αλλά προφανώς "ντε καταλαβαίνει"...

Δημοσ.

Έχω ένα Ford Ranger 4 μηνών. Με εξυπηρετεί και στις προσπεράσεις, για να μην μιλήσω για τροχόσπιτο.

Δεν είναι γρήγορο βέβαια γιατί ΔΕΝ χρειάζομαι κάτι γρήγορο για να προσπερνάω και να τραβάω τροχόσπιτο, αλλά ένα εργαλείο.

Στη θέση σου θα είχα πάρει Dacia Duster. Όπου Duster βάλε το Android phone σου και όπου το αυτοκινητό σου, βάλε το iPhone X.

Ελπίζω να σε έκανα λίγο σοφότερο. 

Μπαίνει και στην πίστα και κάνει και αναβάσεις; Επίσης κάνει προσπεράσεις σε επαρχιακό δρόμο σε φορτηγό σε ελάχιστη απόσταση; Στρίβει όπως ένα σπορτ hatchback; Φρενάρει όπως ένα σπορτ hatchback; Ελπίζω να σε έκανα λιγότερο ειρωνικό...

Ναι, και η ομαδούλα του "vfm" έχει τρομερή πλάκα. Γελάμε πολύ. Γι αυτό παίρνεις like. Αλλά προφανώς "ντε καταλαβαίνει"...

Μάλλον εσύ ντεν καταλαβαίνει γιατί οι υπόλοιποι ανέφεραν διαφορετικό λόγο. Αλλά μάλλον ντεν καταλαβαίνει ούτε της ομαδούλας του...

Δημοσ.

Μάλλον εσύ ντεν καταλαβαίνει γιατί οι υπόλοιποι ανέφεραν διαφορετικό λόγο. Αλλά μάλλον ντεν καταλαβαίνει ούτε της ομαδούλας του...

Εγώ σου έκανα like επειδή με έκανες να γελάσω. O Bildanos και οι υπόλοιποι προφανώς το έκαναν για να μη σε στεναχωρήσουν.

Όταν λεμε "γελάμε" στον πληθυντικό δεν εννοούμε πάντα μια ομάδα ανθρώπων. Εννοούμε καμιά φορά τον εαυτό μας. Σχήμα λόγου είναι.

Αλλά... ντε καταλαβαίνει... :-)  

Δημοσ.

Και το δούλεμα συνεχίζεται αντε και στις 1000αρες μπαταρίες. Κινητό με τραγικά bezels να μην έχει μια σοβαρή μπαταρία.

Για αυτό και η Apple υποστηρίζει ότι η αυτονομία των νέων της συσκευών είναι “περίπου όμοια” με των προηγούμενων μοντέλων.

Αντί να λένε περίπου όμοια, ας μας δώσουν αριθμούς που να συγκρίνουν την μπαταρία του 8ριού με τα προηγούμενα μοντέλα, δεν είναι μπακάλικο η αγορά να λέμε στο περίπου.

Μπακάλικο είναι η Apple.

50% φορτιση σε 30 λεπτα.... μαλιστα. Τον ιδιο χρονο κανει και το honor 8 που εχει μεγαλυτερη μπαταρια και ειναι περσινη συσκευη.

Μιλάς για μια σοβαρή εταιρεία όπως η Huawei που δίνει 3 χρόνια εγγύηση με μια που δίνει 1. Τι σύγκριση να κάνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Και το δούλεμα συνεχίζεται αντε και στις 1000αρες μπαταρίες. Κινητό με τραγικά bezels να μην έχει μια σοβαρή μπαταρία.

Μπακάλικο είναι η Apple.

Αντε και του χρονου...

Δημοσ.

Εγώ σου έκανα like επειδή με έκανες να γελάσω. O Bildanos και οι υπόλοιποι προφανώς το έκαναν για να μη σε στεναχωρήσουν.

Όταν λεμε "γελάμε" στον πληθυντικό δεν εννοούμε πάντα μια ομάδα ανθρώπων. Εννοούμε καμιά φορά τον εαυτό μας. Σχήμα λόγου είναι.

Αλλά... ντε καταλαβαίνει... :-)  

Όπως και να πας να το μπαλώσεις, θέλει περισσότερη εξυπνάδα για να μπορέσεις να το γυρίσεις. Γιατί το ντε καταλαβαίνει και το λόγο που το είπα, το είπα σε άλλον. Οπότε η απαντησή σου ήταν γιατί το ΚΑΝΕΤΕ και όχι γιατί το κάνεις. Άσε που εκανε μπαμ γιατί το είπες. Και επίσης σχήμα λόγου να μιλάμε στον πλυθηντικό για τον εαυτό μας και όχι για ομάδα δεν υπάρχει. Να το κοιτάξεις όπωσδηποτε.

Αν ντεν καλαβαίνει ρώτα ψυχίατρο...

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά, τι μπαταρία είναι αύτη;

Προπολεμικια. 2650 βάζουν σε 4.5 κινητά όχι σε 5.5 με τέτοια bezels.

Πολύ απλά, αντί να αυξήσει την αυτονομία την αφήνει ίδια ή στο περίπου ίδια οπως λέει για να σπρώξει το παρακάτω στα 120€

Apple-Smart-Battery-Case.jpg

Τι αθλιο πράγμα είναι αυτό ρε συ Neg? Πάρτε καινοτομία έλεος.

Για την ακρίβεια ζητάνε:

29W USB C Power Adapter (59€)

USB C to Llightning Cable (29€)

Σύνολο 88€ άκου εκεί 100€ :P

(Εκτός αν έχει αγοράσει κάποιος USB-C Macbook οπότε θα τον έχει αλλά και πάλι θα χρειαστεί το καλώδιο)

Μην το ψάχνεις, ο Cook δεν ξέρω με τι λογική σκέφτεται.

Τα λες και φθηνά. NOT

Παμε γερα cook θέλω να δω μέχρι που φτάνει η ξεδιαντροπια του μιας και τσίπα ποτέ δεν είχε.

• Like 2
Δημοσ.

Το μαρτύριο της σταγόνας περνάμε εμείς που έχουμε "κολλήσει " με το iOS ...

Κάθε χρόνο δίνει όλο και λιγότερα η εταιρεία στα καινούργια μοντέλα ..

Ευκαιρία να πας σε Android και ας έχεις δώσει ένα σεβαστό πόσο στο Apple store.

• Like 2
Δημοσ.

υπερ αρκετο για να αφαιρεθει ελαχιστη μπαταρια

• Like 1
Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι με ένα 6 plus 16 gb , και συνέχεια στα κόκκινα από θέμα χωρητικότητας λογικά είμαι μονόδρομός για το 8 plus, στο X κάτι με χαλάει και δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι , ίσως το σχήμα της οθόνης ίσως οτι είναι πάρα πολύ glossy η όλη κατασκευή του.. και φυσικά η έλλειψη touch id. Οπότε το αποκλείω.

η αλήθεια έιναι οτι σκέφτομαι και το 7 Plus... θα δω τελικές τιμές και βλέπουμε..

Που τις πας τις αυτουμπες? Μικρότερη οθόνη από την 5.5 του iPhone 8 και αν βάλεις τα αυτιά και τα software buttons παει στις 5.2.

Δεν μπορώ να καταλάβω. Οκ το a11 έχει μικρότερη κατανάλωση , θα ήταν κακό να αφήσουν την ίδια και να κραταει παραπάνω μπαταρία ? Έπρεπε να την ρίξουν και αυτή ?

Βγαίνει αρκετά πιο φθηνή οπότε αν είναι πχ 5 ευρώ πιο κάτω στα εκατομμύρια μοντέλα είναι πάνω από 500 εκατομμύρια κέρδη για την Apple.

Δημοσ.

Όπως και να πας να το μπαλώσεις, θέλει περισσότερη εξυπνάδα για να μπορέσεις να το γυρίσεις. Γιατί το ντε καταλαβαίνει και το λόγο που το είπα, το είπα σε άλλον. Οπότε η απαντησή σου ήταν γιατί το ΚΑΝΕΤΕ και όχι γιατί το κάνεις. Άσε που εκανε μπαμ γιατί το είπες. Και επίσης σχήμα λόγου να μιλάμε στον πλυθηντικό για τον εαυτό μας και όχι για ομάδα δεν υπάρχει. Να το κοιτάξεις όπωσδηποτε.

Αν ντεν καλαβαίνει ρώτα ψυχίατρο...

Δεν έτυχε ποτέ να πεις σε κάποιον πχ "γελάσαμε με αυτό που είπες" ή "άσε μας"... μάλλον θα πρέπει να ρωτήσουμε τον ψυχίατρο...

Το "ντε καταλαβαίνει" το επανέλαβα καθαρά για πείραγμα. Τι σημασία έχει που το είπες σε άλλον??? :huh:

Δημοσ.

Καμία καινοτομία και εδώ, την πρόλαβε η Samsung με τα S8+.

IKQ4aAz.png

SBYBnt8.png

Ήταν λάθος και για τη Samsung η μικρότερη μπαταρία καμία αντίρρηση. Απλά η Apple το τερμάτισε με τη μείωση.

συγχαρητήρια πολύ ωραία κίνηση έχω μείνει έκπληκτος. ειλικρινά ότι την στηρίζετε σε ότι κ να σας δώσει μην στεναχωριεστε όταν σας λένε για στανες κ πρόβατα. κακώς δεν άφησε την ίδια μπαταρία. εσύ π κοροϊδεύεις τα κινέζικα η Hawuei είναι η δεύτερη εταιρία παγκοσμίως. η xiaomi έχει απίστευτες μπαταρίες κ έφτιαξε κ το design.

Μην περιμένεις ένα θύμα να παραδεχτεί ότι είναι θύμα.

Είμαι περίεργος να δώ τον Kyrin 970. Πάντως νομίζω οτι ο Α11 της Apple είναι ποιο γρήγορος απο το 835. Περιμένω να δω Benchmarks

https://www.tomsguide.com/us/huawei-kirin-790-processor-mate-10,news-25774.html

Ο 835 είναι λίγο πιο κάτω. Ο kyrin με τα 5δις τρανζίστορς πιστεύω θα είναι στα ίδια ίσως και ανώτερος. Κοντά είναι η παρουσίαση.

Μου θυμίζεται τα χρυσόψαρα με μνήμη 30 δευτερολέπτων (αν και είναι αστικός μύθος τελικά αυτό, άσχετο :D ). Δεν μίλησα για αυτούς που χρειάζονται αυτά που λες. Φυσικά και αυτοί να πάρουν ακριβό κινητό. Μίλησα για απλό σερφάρισμα και τηλεφωνία, που η smooth εμπειρία υπάρχει ακόμη και σε κινητά των 130 ευρώ, και designata. οκ; Αντε θέλει καλύτερο, έχει και με 300 σουπερ ντουπερ. 800 γιατί; Μόνο για επίδειξη... Εμένα δεν μου έρχεται άλλος λόγος...

Η μνημη των χρυσόψαρων είναι 3 μήνες.

Μου θυμίζεται τα χρυσόψαρα με μνήμη 30 δευτερολέπτων (αν και είναι αστικός μύθος τελικά αυτό, άσχετο :D ). Δεν μίλησα για αυτούς που χρειάζονται αυτά που λες. Φυσικά και αυτοί να πάρουν ακριβό κινητό. Μίλησα για απλό σερφάρισμα και τηλεφωνία, που η smooth εμπειρία υπάρχει ακόμη και σε κινητά των 130 ευρώ, και designata. οκ; Αντε θέλει καλύτερο, έχει και με 300 σουπερ ντουπερ. 800 γιατί; Μόνο για επίδειξη... Εμένα δεν μου έρχεται άλλος λόγος...

Η μνημη των χρυσόψαρων είναι 3 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...