Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και η γυφτιά συνεχίζεται, γεια σου αθάνατε Έλληνα.

Α ρε ψωλοπερήφανε βλαχάκο , τέσσερα χρόνια πληρώνω ετήσια συνδρομή στο prime κ ότι έγραψα το έγραψα για κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα. Το νου σου εσύ πάντως τι θα πει ο γείτονας ....

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και μην ξεχάσεις να δώσεις 10€ πουρμπουάρ στην μπαργούμαν το βραδυ

10 με 15% όπου κ να πάω εφόσον μείνω ευχαριστημένος .Εσυ κοιτά να τα κανείς μασούρι .

Δημοσ.

Prime υπηρεσία λαμβάνεις με κάθε νέο λογαριασμό για ένα μήνα δωρεάν (trial) . Μετά το πέρας του πρώτου μήνα χρειάζεσαι νέο email κ ας κρατήσεις τα υπόλοιπα στοιχεία ίδια (κάρτα, διεύθυνση κλπ) κ ανανεώνεις για άλλον ένα μήνα.

Βαλκάνιο DNA

Δημοσ.
Έχουμε και λέμε (οι αριθμοί σε ευρώ ανα μήνα και με αρκετό "μπόσικο" πάνω κάτω, λόγω ποικιλίας πακέτων):

CosmoteTV = 25 

Nova = 25

Netflix, amazon prime, google music pandora, spotify κτλ = 10 + 10 + 10 + 10 +..........+10

άν παίζεις και παιχνίδια

Playstation/XBox Networks = 50

Τελικώς, οι "τόσο φτηνές υπηρεσίες", επειδή κατακερματίζονται φτάνουν σε πολύ υψηλό κόστος ανα μήνα.

Άμα προσθέσεις σε αυτά κινητό/σταθερό/internet ανεβαίνει πολύ το πόσα πληρώνεις για πρόσβαση σε "πληροφορία".

50-200 ευρώ το μήνα είναι 600 - 2400 (!) ευρώ το χρόνο.

Μου φαίνονται πολλά

Λοιπόν ας τα πάρουμε αναλυτικά λίγο.

Καταρχάς θα πάρεις ή CosmoteTV ή Nova και όχι και το δύο. οπότε έχουμε 25€ μέχρι στιγμής.

Τώρα... Το ίδιο και εδώ πέρα! Θα πάρεις ή Netflix ή Amazon Prime! Επίσης η Pandora δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα (καλά μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι 100% σίγουρος) και το Spotify είναι εφαρμογή για μουσική που είναι δωρεάν, δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις το Premium! Οπότε έχουμε και εδώ 10€.

Τώρα σχετικά με τις συνδρομές για τις κονσόλες... Εγώ πήρα Xbox Live Gold για 15 μήνες με 47€ από το CDkeys! Βέβαια μπορείς να βρεις κι άλλες προσφορές! Μια κλασική είναι η συνδρομή ενός χρόνου στα 40€! Κάποιες φορές την βάζουν και στα 35€ αλλά τέλος πάντων. Οπότε και εδώ έχουμε 40€

Οπότε έχουμε και λέμε..

Για έναν μήνα

CosmoteTV ή Nova:25€

Netflix ή Amazon Prime:10€

Xbox Live Gold/PS Plus:3,33€

Σύνολο:38,33

Για έναν χρόνο

CosmoteTV ή Nova:300€

Netflix ή Amazon Prime:120€

Xbox Live Gold/PS Plus:40€

Σύνολο:460€

Τώρα στο τέλος λες ότι πληρώνουμε για πρόσβαση σε "πληροφορία" κάτι που είναι εντελώς λάθος. Δεν πληρώνουμε για πρόσβαση σε "πληροφορία" αλλά για διασκέδαση (συνδρομή Xbox Live Gold/PS Plus) και για ψυχαγωγία (Netflix κτλ.)! Και σκέψου ότι όλες αυτές τις υπηρεσίες τις χρησιμοποιείς όσο θες! Άμα ήθελες να διασκεδάσεις και ψυχαγωγηθείς κάπως αλλιώς όπως για παράδειγμα να πας στον κινηματογράφο θα έδινες 8€ για την κάθε ταινία (για περίπου 1,5-2 ώρες διασκέδασης). Οπότε άμα δεν είχαμε αυτές τις υπηρεσίες θα μας κόστιζε 100 φορές περισσότερο από ότι μας κοστίζει τώρα!

Δημοσ.

Φίλε Console Master,

Έχω Nova, έχω Spotify Premium και θα συνεχίσω να πηγαίνω σινεμά ακόμα κι αν έχω όλες τις ταινίες στην τηλεόρασή μου (ναι, κάποιοι βγαίνουμε από το σπίτι μας ενίοτε!).

Όμως, αν θέλω να βλέπω και μπασκετάκι (euroleague) χρειάζεται να αναβαθμίσω το πακέτο Nova (+20 με 25 ευρώ). Αν θέλω να βλέπω Champion League και NBA θέλω και άλλα 20 ευρώ CosmoteTV.

Και αν θέλω και καμια σειρά της προκοπής (που θέλω) θα βάλω netfix με +10 ευρώ το μήνα.

Έτσι, για την πρόσβαση σε ένα μόνο μέρος του διαθέσιμου περιεχομένου που με ενδιαφέρει χρειάζεται να καταβάλω άλλα 50 ευρώ το μήνα, επιπλέον!

Btw, το Spotify χωρίς premium δεν έχει νόημα, προφανώς δεν το έχεις χρησιμοποιήσει. Εγώ το έβαλα με την προσφορά της Cosmote και το κράτησα. Pandora έδινε παλιά η Vodafone, τώρα δεν ξέρω. Και νομίζω η Wind είχε συμφωνία με τη Napster.

Αλλά και πάλι, κάποια κομμάτια είναι στο itunes, στο google music κτλ.

Το κόστος είναι μεγάλο αθροιστικά λόγω του κατακερματισμού των υπηρεσιών και των αποκλειστικών συμφωνιών της καθεμίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...