Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελληνικο αμαζον γιατι να υπαρξει, ειναι ασυμφορο. Τα σκρουτζομαγαζα και τα turbo-x δεν τα ανταγωνιζεσαι ευκολα με τετοιες συμφερουσες τιμες που εχουν.

Το amazon prime το ξεκινησα τις προαλλες στο ντεσκτοπ και δε με αφηνε να δω ουτε μια ταινια. Λογω του οτι ειμαι ελληνας...

Πες μου ότι δεν το λες σοβαρά αυτό.. κάνε μια γύρα στο Γερμανικό amazon να δεις τιμές gadget και διαφόρων προϊόντων και μετά τα λέμε. Tα συγκρίνεις με Turbo-X.. έχεις πιάσει κάτι ποιοτικότερο στα χέρια σου;

Θα κλαψουνε μανουλες στο ελληνικο retailing αμα ανοιξει η Αμαζον στην Ελλαδα...

Το Amazon Prime παντως αξιζει τα λεφτα του. Η ανεση που σου προσφερει να παραγγελνεις ο,τι θελεις οποτε το θελεις και να στο φερνουν την επομενη μερα στην πορτα σου ειναι φοβερη. Συν οτι εχει πλεον αυτοματα μηχανηματα που μπορεις να παραλαμβανεις 24/7

Μπορείς να το παραλάβεις και την ίδια μέρα, το παραγγέλνεις το πρωί και το απόγευμα είναι σπίτι σου και σε μεγάλες πόλεις όπως Βερολίνο, Λονδίνο, Αμβούργο στα φέρνουν σε 2 ώρες σπίτι.

Δημοσ.

Πες μου ότι δεν το λες σοβαρά αυτό.. κάνε μια γύρα στο Γερμανικό amazon να δεις τιμές gadget και διαφόρων προϊόντων και μετά τα λέμε. Tα συγκρίνεις με Turbo-X.. έχεις πιάσει κάτι ποιοτικότερο στα χέρια σου;

Μπορείς να το παραλάβεις και την ίδια μέρα, το παραγγέλνεις το πρωί και το απόγευμα είναι σπίτι σου και σε μεγάλες πόλεις όπως Βερολίνο, Λονδίνο, Αμβούργο στα φέρνουν σε 2 ώρες σπίτι.

Νομιζω δεν υποστηριζουν ολα τα προϊοντα την παραδοση εντος της μερας. Το Βερολινο παντως ειναι γεματο με σημεια παραλαβης που αν εχεις αστατο προγραμμα βολευουν απιστευτα. Εμενα το πιο κοντινο ηταν σε ενα βενζιναδικο :P

Δημοσ.

Νομιζω δεν υποστηριζουν ολα τα προϊοντα την παραδοση εντος της μερας. Το Βερολινο παντως ειναι γεματο με σημεια παραλαβης που αν εχεις αστατο προγραμμα βολευουν απιστευτα. Εμενα το πιο κοντινο ηταν σε ενα βενζιναδικο :P

Έστω και αυτά τα λίγα είναι κάτι χρήσιμο, είδα ένα ρεπορτάζ που το δοκίμαζαν, παράγγειλε μπριζόλες, λουκάνικα, κάρβουνα, γκριλ και μπύρες και σε 2 ώρες του ήρθαν τα πάντα μαζί στο σπίτι.

Δημοσ.
Prime υπηρεσία λαμβάνεις με κάθε νέο λογαριασμό για ένα μήνα δωρεάν (trial) . Μετά το πέρας του πρώτου μήνα χρειάζεσαι νέο email κ ας κρατήσεις τα υπόλοιπα στοιχεία ίδια (κάρτα, διεύθυνση κλπ) κ ανανεώνεις για άλλον ένα μήνα.

Και μην ξεχάσεις να δώσεις 10€ πουρμπουάρ στην μπαργούμαν το βραδυ

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι τα torrents είναι λίγο ταλαιπωρία! Ενω τέτοιου είδους υπηρεσίες είναι γρήγορες, απλές και παίζουν απο παντού! Επίσης το κόστος είναι σχετικά χαμήλο (<10€ τον μήνα).

Δηλαδή λες απο το να μπαίνω στην διαδικασία να ψάχνω torrent, να εχει αρκετά seeds ωστε να κατέβει και γρήγορα, να είναι σε καλή ποιότητα, να βρω και υπότιτλους, να τα συγχρονίσω και να τα δω, ανοίγεις απλά netflix, κάνεις search και πατάς Play! (Και παίζει και απο κινητό - tablet!)

ναι αλλα μεγάλες έλλειψης από ταινίες έκανα αυτό το μηνα την δωρεάν εγγραφη μιας και ήρθε στην περιοχή μου το vdsl και πλέον έχω ταχύτητα για να βλέπω streaming αυτό που διαπίστωσα όλο σειρές όλο παραγωγές του netflix και από ταινίες όλο παλιές από από καινούργιες καινούργιες τίποτα άσε που δεν έχει σε όλα υπότιτλους ελληνικούς

Δημοσ.

ναι αλλα μεγάλες έλλειψης από ταινίες έκανα αυτό το μηνα την δωρεάν εγγραφη μιας και ήρθε στην περιοχή μου το vdsl και πλέον έχω ταχύτητα για να βλέπω streaming αυτό που διαπίστωσα όλο σειρές όλο παραγωγές του netflix και από ταινίες όλο παλιές από από καινούργιες καινούργιες τίποτα άσε που δεν έχει σε όλα υπότιτλους ελληνικούς

Ισχύει, εδω δεν εχει ελληνικούς υπότιτλους στο Breaking Bad! Πάντως πιστεύω οτι στους επόμενους μήνες θα καλυτερέψει πολύ!

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει στο μέλλον και Ελληνικό Amazon? Γιατί προσφέροντας το Prime που κανονικά είναι υπηρεσία που παρέχετε στο ολοκληρωμένο Prime πακέτο (Express αποστολή, αποστολή την ίδια μέρα, φωνητικά βιβλία, βιβλία γενικώς, περιοδικά, live Ποδόσφαιρο, prime music streaming, prime video κλπ) με 79€ το χρόνο. Οπότε μακάρι να το διαθέσουν και στην Ελλάδα επίσημα το Amazon.

Το Amazon Prime video ειναι ξεχωριστή υπηρεσία πλεον. Απλά στις χώρες που εχουν και το καταστημα τα αγοράζεις πακέτο

Δημοσ.

Το prime video είναι διαφορετικό από το amazon. Αυτό που λέτε δεν ισχύει στην Ελλάδα. Και το prime video υπαρχει σχεδόν εδώ και ένα χρόνο περίπου στην Ελλάδα. Ειναι  € για τους πρώτους 6 μήνες και μετά 6,99 €. Σου δινει ενα trial για 7 μέρες νομίζω. Εγώ έκανα το trial και πριν λήξει το έκλεισα, Δεν άξιζε ο κόπος ούτε για 3 €. Χωρίς ελληνικούς υποτίτλους λίγες σειρές λίγες ταινεις.

θα συμφωνήσω με τους υπολοίπους. Αν μάθεις το Netflix ποιος ασχολειτε με torrents

Δημοσ.

Οι τζαμπατζηδες ασχολουνται και ΘΑ ασχοκουνται με torrents! Δεν θ αλλαξει ποτε αυτο, και το κερασακι στη τουρτα ειναι οτι θα κραζουν κιολας αυτους που πληρωνουν νετφλιξ κτλ!

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε (οι αριθμοί σε ευρώ ανα μήνα και με αρκετό "μπόσικο" πάνω κάτω, λόγω ποικιλίας πακέτων):

CosmoteTV = 25 

Nova = 25

Netflix, amazon prime, google music pandora, spotify κτλ = 10 + 10 + 10 + 10 +..........+10

άν παίζεις και παιχνίδια

Playstation/XBox Networks = 50

Τελικώς, οι "τόσο φτηνές υπηρεσίες", επειδή κατακερματίζονται φτάνουν σε πολύ υψηλό κόστος ανα μήνα.

Άμα προσθέσεις σε αυτά κινητό/σταθερό/internet ανεβαίνει πολύ το πόσα πληρώνεις για πρόσβαση σε "πληροφορία".

50-200 ευρώ το μήνα είναι 600 - 2400 (!) ευρώ το χρόνο.

Μου φαίνονται πολλά

• Like 1
Δημοσ.

πάντως εγώ ως τώρα με τον browser στο xbox βολευομαι με τα live streaming.

ως δευτερευουσα δυνατοτητα για εσας το λεω, αλλο το amazon, netflix klp...

υποψιν αν κάποιος αγαπά τα ανιμε, η funimation, και το crunchroll κανουν παρόμοια δουλεια μετο νετφλιξ στο xbox, άρα και για ps υποθέτω.

φιλικά πάντα

Δημοσ.

Η TV μου είχε προεγκατεστημένο το app του Amazon Video απ' όταν την πήρα πάντως (σχεδόν χρόνο). Σα να άργησε κάπως το PS4.

Κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι ότι Netflix και Amazon σου δίνουν 4K streaming σε πολλές σειρές, κάτι που δεν μπορείς να έχεις με τα torrents. Το American Gods ειδικά ήταν απίστευτο σε 4K.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι νόμιμα όλα αυτά όταν υπάρχουν παράνομα ταινίες μέσω Torrents? 

ναι θα δουμε game of thrones απο torrent και θα καταστραφει ο κοσμος και θα ανεβει το δημοσιο χρεος εχεις δικιο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...