geogr13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλημερα!! Θα ηθελα την βοηθεια σας αν υπαρχει καποια συσκευη να συνδεσω στη θυρα ethernet του tp-link wifi extender μου για μπορω να δικτυωνω περισσοτερες απο μια ενσυρματες συσκευες.. Γιατι εκει που ειναι η πριζα του ρευματος μου ειναι ανθρωπινος αδυνατο να βγαζω το ενα καλωδιο και να βαζω το αλλο..
newnick Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζεις ένα switch και πάνω σε αυτό μπορείς να βάλεις άλλα καλώδια ethernet 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Και εδώ θα δεις οδηγίες για το πως θα το κάνεις ακριβώς https://www.youtube.com/watch?v=dpW8GVV0YGI 1
geogr13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω!!! Αρα το switch εχει εισοδο ethernet..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Περίμενε να ακούσεις και άλλες γνώμες εγώ προσωπικά απο δίκτυα δεν ξέρω και πολλά πράγματα 1
newnick Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω!!! Αρα το switch εχει εισοδο ethernet.. Ναι το switch γενικά είναι ένα μηχάνημα όπου συνδέουμε πάνω του πολλά καλώδια ethernet και επιτρέπει στις συσκευές που συνδέουν αυτά να επικοινωνούν μεταξύ τους. 1
geogr13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια προσοχη.. Δεν θελω απλως να ειναι στο δικτυο οι συσκευες.. Θελω την μια θυρα ethernet του wifi extender να την κανω πολλες.. Αρα για ιντερνετ μιλαμε..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θα έχεις internet απλά φρόντισε το switch να είναι ίδιο με το Max της σύνδεσης που έχεις 100Mbps ή 1000Mbps όπως το λέει και στο βίντεο 1
geogr13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ολα κομπλε παιδια!!! Πηρα switch της tp-link πενταθεσιο και τωρα απο το extended περνουν ethernet ο δευτερος υπολογιστης, η τηλεοραση και ο δεκτης του ΟΤΕ.. Πριν με το βαλε βγαλε τα καλωδια ηταν μεγαλη φασαρια.. Χαρη?? 100αρι βγαζει το extended 100αρι πηρα το switch..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι λέει στο βίντεο ότι πρέπει να είναι το ίδιο, τώρα άμα δεν είναι δεν ξέρω τι πρόβλημα βγάζει; Αν ξέρει και θέλει κάποιος ας μας πει να ξέρουμε και οι υπόλοιποι υποθέτω ότι δεν θα βγάζει πρόβλημα, απλά θα έχεις ένα switch που υποστηρίζει μεγάλες ταχύτητες αλλά δεν θα τις πετυχαίνεις και θα είναι πεταμένα λεφτά 1
ZauZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Άν π.χ. συνδέσεις 1000άρι πάνω σε 100άρι, τότε πολύ απλά θα δουλεύει ώς 100άρι. Δεν έχει συνήθως καμία σημασία αν θές να δώσεις internet ή όχι. Τα δεδομένα είναι δεδομένα. Τη δουλειά εξάλου για το internet την κάνει το modem σου και όχι το switch σου. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Οπότε αν συνδέσω 1000άρι ρούτερ σε 100άρι switch τότε πάλι θα δουλεύει σαν 100αρι σωστά;
ZauZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Οπότε αν συνδέσω 1000άρι ρούτερ σε 100άρι switch τότε πάλι θα δουλεύει σαν 100αρι σωστά; Σωστά.
geogr13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι λέει στο βίντεο ότι πρέπει να είναι το ίδιο, τώρα άμα δεν είναι δεν ξέρω τι πρόβλημα βγάζει; Αν ξέρει και θέλει κάποιος ας μας πει να ξέρουμε και οι υπόλοιποι υποθέτω ότι δεν θα βγάζει πρόβλημα, απλά θα έχεις ένα switch που υποστηρίζει μεγάλες ταχύτητες αλλά δεν θα τις πετυχαίνεις και θα είναι πεταμένα λεφτά Χαρη απ την στιγμη που το switch δεν το ηθελα για απευθειας συνδεση με το modem-router αλλα για το δωματιο που εχω το wifi extender repeater και να επερνα 1000αρι απλα θα εδινα ενα σεβαστο μεγαλυτερο ποσο απο αυτο που εδωσα και θα μου ηταν "αχρηστο" γιατι δεν θα μπορουσα να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του.. Τωρα αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι η απωλια σε mbps ειναι σχετικα ελαχιστη!!! Ισως παιζει ρολο που ΟΛΟΣ ο εξοπλισμος ειναι tp-link (modem-router, extender, switch).. Στον υπολιστη που ειναι απευθιας συνδεδεμενος εχω 18 και στον αλλο ας παρεμβαλλονται extender και switch 15.. Μετα την δημιουργια οικιακης ομαδας η μεταφορα αρχειων 100 GB εγινε σε περιπου ενα τεταρτο και το stream απο τον δεκτη γινεται χωρις κολληματα εικονας και ηχου.. Πραγματικα εχω εντυπωσιαστει κι ας παρεμβολλονται τοσες συσκευες και καλωδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα