johnmegarythmos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 εκπληκτος βαζω το τηλεφωνο του θειου μου που μενει εκει και μου βγαζει διαθεσιμοτητα στο vdsl 30 αλλα και 50! θα παρω και αυριο το 13888 για να μαθω σιγουρα δοκιμασα και αλλα τηλεφωνα στην περιοχη και σε ολα βγαζει διαθεσιμοτητα για vdsl! θα πρεπει να ενημερωσω τον θειο μου να το ξερει! επισης και στην Πετα Κουβαρα παλι βγαζει διαθεσιμοτητα! .
makfil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 εκπληκτος βαζω το τηλεφωνο του θειου μου που μενει εκει και μου βγαζει διαθεσιμοτητα στο vdsl 30 αλλα και 50! θα παρω και αυριο το 13888 για να μαθω σιγουρα δοκιμασα και αλλα τηλεφωνα στην περιοχη και σε ολα βγαζει διαθεσιμοτητα για vdsl! θα πρεπει να ενημερωσω τον θειο μου να το ξερει! επισης και στην Πετα Κουβαρα παλι βγαζει διαθεσιμοτητα! . Εάν είχες δει το σχετικό χάρτη που ενημερώνεται από εθελοντές-μέλη 3 forums, θα είχες καταλάβει ότι έχει επεκταθεί και στη συγκεκριμένη περιοχή το νέο δίκτυο του ΟΤΕ και θα είχες δει και τις θέσεις αρκετών από τα νέα KV. Ο ΟΤΕ δίνει vdsl 30 και 50 αλλά είναι πιθανό να δίνουν και οι εναλλακτικοί 50 με φτηνότερα πακέτα.
BritGreek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Στον Κουβαρά, και σε όλο τον Δήμο Σαρωνικού, υπάρχει πλέον VDSL, από Cosmote και Vodafone. Νομίζω ότι μπαίνει τώρα και η Wind στο παιχνίδι, καθώς ADSL δίνει ήδη εδώ και χρόνια.
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 η wind εχει εδω και πολλα χρονια εχει διαθεσιμοτητα ιντερνετ adsl στην περιοχη του κουβαρα Αττικης! αφου παιρνει απο το αστικο κεντρο Κερατεας και εχει η κερατεα wind!! . την ειχε ο θειος μου 2 χρονια πριν και τωρα πηγε στο οτε και η διαφορα ητανε να πιανει 5mbs με wind και με τον ote 6,5 ! για ταχυτητα εως 24!.! οσο για διαθεσιμοτητα vdsl δεν υπαρχει ουτε σε vodafone ουτε σε wind!
BritGreek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 οσο για διαθεσιμοτητα vdsl δεν υπαρχει ουτε σε vodafone ουτε σε wind! Κάνεις λάθος φίλε μου, αν μιλάμε για τις περιοχές ΕΝΤΟΣ σχεδίου στον Κουβαρά.
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 δινει και διαθεσιμοτητα vdsl σε vodafone αλλα και σε wind στον κουβαρα. με ταχυητες εως 50 στην κοσμοτε , ενω στην wind λεει εως 100mbs που δεν πιστευω οτι ισχυει , αφου η κοσμοτε σταθερη δεν δινει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα