Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το σαραβαλιασμένο το PC ανα τακτά χρονικά διαστήμα σβήνει η οθόνη σαν να μην παίρνει σήμα. Οτι και να κάνω(αναβοσβησω,βγαλω hdmi καλωδιο ή ακομα και καλώδιο ρεύματος) δεν λειτουργεί. Μετά απο 

restart μου βγάζει ένα error πριν κάνει load τα windows "Overclocking failed, press f1 to enter setup to reconfigure your system" και αυτο που κάνω εγώ είναι εναλλαγή των XMP profiles Και μετά 

ανάβει κανονικά. Βεβαια δεν ειναι απόλυτη λύση στο πρόβλημα αφου αυτό επανέρχετε. Δεν ξέρω τι να κάνω, είχα αλλάξει και καλώδιο και έχω χρησιμοποιήσει και την αλλη θυρα hdmi. Μου την έδωσε πολυ 

σημερα που μου ήρθε να βουτήξω την οθόνη και να την εκτοξεύσω απο το μπαλκόνι

PC Specs:

mobo: Asus x99 sabertooth

gpu: Gigabyte 980ti

monitor: Samsung U28E590D

Δημοσ.

Αν εχεις και cpu overclock τοτε βαλε τα ολα default αλλα το πιο λογικο-πιθανο ειναι το τροφοδοτικο σου οπως λεει και ο κυριουλης απο πανω να ειναι ετοιμο να κανει ανασταση! :-D

Στην ουσια δηλαδη επρεπε να γραψεις στο hardware γενικα κτλ αφου το pc εχει θεμα....

http://www.insomnia.gr/forum/14-hardware-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

• Like 1
Δημοσ.

είσαι τόσο σίγουρος γι αυτό???

Ειμαι πολυ σιγουρος... Το εχω ξαναδει σε pc φιλου. Το τροφοδοτικο βραχυκυκλωσε και εστελνε παραπανισιο ρευμα και η μητρικη το εκλαμβανε σαν αποπειρα οβερκλοκ,οπως και η δικη σου

Δημοσ.

Αν εχεις και cpu overclock τοτε βαλε τα ολα default αλλα το πιο λογικο-πιθανο ειναι το τροφοδοτικο σου οπως λεει και ο κυριουλης απο πανω να ειναι ετοιμο να κανει ανασταση! :-D

Στην ουσια δηλαδη επρεπε να γραψεις στο hardware γενικα κτλ αφου το pc εχει θεμα....

http://www.insomnia.gr/forum/14-hardware-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Ειμαι πολυ σιγουρος... Το εχω ξαναδει σε pc φιλου. Το τροφοδοτικο βραχυκυκλωσε και εστελνε παραπανισιο ρευμα και η μητρικη το εκλαμβανε σαν αποπειρα οβερκλοκ,οπως και η δικη σου

Δεν είχα καμία ιδέα ότι είναι θέμα psu..Παραπάνω σκεφτόμουνα για οθόνη ή έστω gpu...

Οπότε τώρα τι, επικοινωνώ με το κατάστημα και τι τους λέω? Έκανα την έρευνα μου και ανακάλυψα ότι φταίει το τροφοδοτικό και θέλει αλλαγή?!

Δημοσ.

Δεν είχα καμία ιδέα ότι είναι θέμα psu..Παραπάνω σκεφτόμουνα για οθόνη ή έστω gpu...

Οπότε τώρα τι, επικοινωνώ με το κατάστημα και τι τους λέω? Έκανα την έρευνα μου και ανακάλυψα ότι φταίει το τροφοδοτικό και θέλει αλλαγή?!

βρίσκεις απο εναν άλλο υπολογιστή και δοκιμάζεις πρώτα

Δημοσ.

βρίσκεις απο εναν άλλο υπολογιστή και δοκιμάζεις πρώτα

Αυτό το θεωρώ κάπως αδύνατο επειδή χρησιμοποιώ 1000αρι τροφοδοτικό και λίγο δύσκολο να βρω αντικαταστάτη. Επίσης το πρόβλημα δεν μου το κάνει πάντα,π.χ. σήμερα ούτε μία φορα...

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο αυτο... Σιγα μην καταναλωνει πανω απο 300 watt το pc σου! Βρες κανα 450-550 και δοκιμασε να ξερεις τι γινεται πριν να ειναι αργα... Τουλαχιστον αν ειναι αυτο, παιρνεις ενα αλλο. Αν δεν ειναι το τροφοδοτικο τοτε μαλλον μητρικη αρα καθεσαι οπως εισαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...