aggelos87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, μέχρι το Σάββατο το αργότερο πρέπει να έχω βρει και να έχω παραγγείλει το λάπτοπ ώστε να το παραλάβω σίγουρα μεσοβδόμαδα στην χειρότερη Προoρίζεται για απλή χρήση, Browsing, streaming, Office, skype Επίσης θα συνδέεται με προβολέα που διαθέτει μόνο VGA (Μην γελάτε!) υποδοχή, οπότε να έχει την αντίστοιχη έξοδο. (Αν είμαστε σίγουροι οτι θα λειτουργεί και με μετατροπέα hdmi->vga τότε πάμε και σ αυτή την λύση αλλά επειδή το είχα ψάξει παλιότερα είχα διαβάσει πως σε άλλους λειτουργούσαν αυτά τα μαραφέτια και σ άλλους και δεν θέλω να το ρισκάρω..) Μέγεθος οθόνης δεν υπάρχει κάποια προτίμηση αλλά να μπορείς να δεις με άνεση μια ταινία Ρίχτε αν μπορείτε καμιά πρόταση γιατί ούτε εγώ ούτε ο χρήστης του λάπτοπ ξέρουμε τι παίζει στην αγορά και θα μας πιάσουν κώτσους οι κωτσόβολοι, τα πάμπλικ και τα πλαίσιο Τα 400 ευρώ είναι η μέγιστη τιμή Edit: Τώρα είδα πως υπάρχει το θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Αν χρειάζεται ας κλειδωθεί αυτό και να ποστάρω εκεί
nikolakisgk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις Laptop με 400 ευρώ γιατί πολύ απλά δεν αξίζουν τα λεφτά τους.Κοίτα για ένα μεταχειρισμένο Thinkpad x200, κάνει περίπου 100-200 ευρώ (σε καλή κατάσταση), είναι σκυλί, το IO τους έχει τα πάντα πάνω και έχουν μεγάλο community απο πίσω. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης θα κάνει πολύ καλά την δουλειά που θες. Καλύτερα να πάρεις ένα ακριβότερο laptop (600-800) ευρώ αργότερα γιατί στα 400 ευρώ θα πάρεις κάτι πολύ αδύναμο με κακή ποιότητα κατασκευής. 1
hellghan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 αν ενδιαφέρεσαι ακόμα δίνω εγώ το δικό μου στα 300 ευρώ, στα τόσα λεφτά καλό είναι μεταχειρισμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα