Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 400e MAX

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) Surfing , Skype και ταινίες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) ΝΑΙ , δεν υπάρχει οθόνη κάποια 23" πιστευω είναι οκ δείτε παρακάτω λεπτομέρειες

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΝΑΙ και στα 3

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) 1 Κατάστημα λόγω στησίματος και δόσεων

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το κατάστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ΝΑΙ windows

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού OXI

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας OXI

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού OXI

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Κανένα

Καλησπέρα σε όλους,

Φίλος του πεθερού μου (περίπου 65 χρονών) θέλει ένα νέο pc γιατί το 6ετίας laptop του μας άφησε χρόνους.

Η δουλειά του είναι surfing (facebook και αγώνες ποδοσφαίρου) , skype και βλέπει ταινίες.

Θέλω να γίνει η αγορά απο ένα μαγαζί ώστε να μην εμπλακώ εγώ στο στήσιμο. Αν έχει κάποιο θέμα στο μέλλον να μπορεί να μιλήσει με το μαγαζί. Επίσης θέλει να βάλει και δόσεις

Για πείτε τίποτα ιδέες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το eshop.gr

QO2GIuk.png

Αυτό κατάφερα να φτιάξω.Θα δω μήπως καταφέρω κάτι καλύτερο από άλλο κατάστημα..

Επεξ/σία από leftpc
  • Like 2
Δημοσ.

Παρε του ενα ωραιο μεταχειρ. απο εδω μεσα και ειναι ετοιμος...  Με 150 ευρω μαζι με οθονη κανει την δουλεια του φανταστικα..

Surfing , Skype και ταινίες που λες οτι θελει, μην σου λεω και πολλα τα 150... :-)

Δημοσ.

Παρε του ενα ωραιο μεταχειρ. απο εδω μεσα και ειναι ετοιμος...  Με 150 ευρω μαζι με οθονη κανει την δουλεια του φανταστικα..

Surfing , Skype και ταινίες που λες οτι θελει, μην σου λεω και πολλα τα 150... :-)

Δεν έχεις άδικο , αλλά όπως είπα δεν θέλω να μπλέξω με τον κύριο όσο ευχάριστος άνθρωπος και αν είναι και να του κάνω τον τεχνικό.

Θέλω να το πάρει απο κάπου και αν έχει πρόβλημα να πάει στο μαγαζί και να έχει υποστήριξη. 

Για αυτό όσο και αν απολαμβάνω το στήσιμο , θέλω να το κάνει το κατάστημα.

Δημοσ.

Γιατί δεν του λες για laptop τότε?

Για laptop ξεκινήσαμε , και μου λέει δεν φτιάχνουμε κανα κανονικό?

Ε οκ τα υπέρ σε σχέση με laptop δεν συγκρίνονται οπότε συμφώνησα

Δημοσ.

Ε άμα συγκρίνεις με την σύνθεση πάνω του leftpc τι χάνεις σε σχέση με αυτό;

https://www.mgmanager.gr/notebooks/60614-hp-250-g5-i3-5005u156-fhd4gb500gbamd-radeon-r5-m430-2gbfreedossilver-.html

οκ έχει μισό tb hd αλλά σιγά φτάνει. Η cpu πιο αργή είναι σίγουρα αλλά δεν θα του κάνει και καμία διαφορά για την χρήση που το θέλει.. έχει και full HD και 1.96kg μόνο να το παίρνει όπου θέλει.

του βάζεις και ένα win10 με 10 ευρώ και είναι έτοιμος.. μην σκας.

Δημοσ.

Εγώ επιμένω πάντως ότι το brix είναι ιδανικό για τη χρήση αυτή. Με τον ssd και τα 8gb ram θα πηγαίνει κανόνι. Και η οθονούλα ips και 23''...

• Like 1
Δημοσ.

Ε άμα συγκρίνεις με την σύνθεση πάνω του leftpc τι χάνεις σε σχέση με αυτό;

https://www.mgmanager.gr/notebooks/60614-hp-250-g5-i3-5005u156-fhd4gb500gbamd-radeon-r5-m430-2gbfreedossilver-.html

οκ έχει μισό tb hd αλλά σιγά φτάνει. Η cpu πιο αργή είναι σίγουρα αλλά δεν θα του κάνει και καμία διαφορά για την χρήση που το θέλει.. έχει και full HD και 1.96kg μόνο να το παίρνει όπου θέλει.

του βάζεις και ένα win10 με 10 ευρώ και είναι έτοιμος.. μην σκας.

Με άλλα 35ε όμως στη σύνθεση του leftpc βάζεις αλλά 4Gb ram

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...