Δημοφιλής ανάρτηση Alexaras1991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.humblebundle.com/store/psychonauts?partner=igb Δωρεάν για 48 ώρες και μετά το κρατάς για πάντα. Enjoy! 32
Passionate Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Χρειάζεται να το εγκαταστήσουμε ή φτάνει να το αγοράσουμε?
procostas1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Χρειάζεται να το εγκαταστήσουμε ή φτάνει να το αγοράσουμε? αφού το πάρεις πρέπει να το συνδέσεις στον λογαριασμό σου στο steam γιατί το κλειδί του θα λήξει σε κάποιες μέρες .... (δεν πρόσεξα σε πόσες μέρες λήγει το κλειδάκι) και μετά αφού το συνδέσεις στο steam είναι δικό σου και το κατεβάζεις όποτε θες
dterzakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 αφού το πάρεις πρέπει να το συνδέσεις στον λογαριασμό σου στο steam γιατί το κλειδί του θα λήξει σε κάποιες μέρες .... (δεν πρόσεξα σε πόσες μέρες λήγει το κλειδάκι) και μετά αφού το συνδέσεις στο steam είναι δικό σου και το κατεβάζεις όποτε θες Στο παρελθόν, εφόσον έπαιρνες το κλειδί μέσα στο περίοδο που έλεγε, μετά δεν είχε σημασία πότε θα το ενεργοποιήσεις. Απλά το site του humble δεν σου έδινε κλειδί μετά το πέρας της διορίας. Έχω ενεργοποιήσει παιχνίδι 1-2 μήνες αργότερα με κλειδί που είχα πάρει στην ώρα μου. Δεν ξέρω αν και σε αυτό δουλεύει έτσι.
procostas1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 όταν σου βγάλει το κλειδάκι σου λέει μέχρι πότε ειναι ενεργό για ενεργοποίηση, μετά πάπαλα... το βρήκα.... Note: You must redeem your free Psychonauts key by 10AM Pacific on Saturday, September 30th, 2017!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα