Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4χρονια updates γιατί κοστίζει μια περιουσία για να πάρεις νέο μοντέλο ειδικά αν το έχεις χρυσό πληρώσει.

Ο έξυπνος android αγοραστής αγοράζει με 400ευρω μια android ναυαρχίδα βλέπε oneplus3 και μετά από 2 χρόνια αγοράζει άλλη μια αντίστοιχη ναυαρχίδα android η iphone.

Και τα updates του έχει,και το νέο hardware σε επιδόσεις και κάμερα και δεν βαριέται το ίδιο κινητό συνέχεια :)

Αλλά στην Ελλάδα που ο Έλληνας είναι της επίδειξης ξέρουμε πως σκέφτεται...

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μια και λεμε για s8 στην σημερινη χρονικη περιοδο..εχω  7 plus και κλασσικα εχω βαρεθει 3 χρονια απο το 6 και μετα σαν να εχω το ιδιο κινητο...Να παω τωρα σε s8 plus  που ειναι μια η αλλη  απο χρηματα η να περιμενω λιγο να πεσει το note??και  βεβαια κατι θα βαλω απ την τσεπη μου παλι..αξιζουν οι διαφορεσ λετε ???το να μου λειψει το ios ελπιζω να μην συμβει το παρακαμπτω!!

Δημοσ.

μια και λεμε για s8 στην σημερινη χρονικη περιοδο..εχω 7 plus και κλασσικα εχω βαρεθει 3 χρονια απο το 6 και μετα σαν να εχω το ιδιο κινητο...Να παω τωρα σε s8 plus που ειναι μια η αλλη απο χρηματα η να περιμενω λιγο να πεσει το note??και βεβαια κατι θα βαλω απ την τσεπη μου παλι..αξιζουν οι διαφορεσ λετε ???το να μου λειψει το ios ελπιζω να μην συμβει το παρακαμπτω!!

Φιλε αστα τα iphone παμε λεω να παρουμε κανα s8 να βρουμε την υγεια μας!

• Like 1
Δημοσ.

Δυο είναι κυρίως οι λόγοι που κόσμος σκέφτεται αλλαγή από ios σε android.

1)βαρεμαρα του κλειστού ios(που βέβαια έχει και τα καλά του το κλειστό ios)

2)Απαγορευτικες σε βάθος χρόνου τιμές

Πόσες φορές να δώσει κάποιος 700+ευρώ για ios ναυαρχίδα.Επισης τα λίγα μοντέλα με τα υπέρ και κατά τους δεν καλύπτουν όλα τα γούστα.

Στο android με τις άπειρες επιλογές καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες.

Θελεις φθηνότερο iphone x?Περίμενε να βγουν μελλοντικά μοντέλα και να πέσει και η τιμή τους.

Στο android έχεις τώρα g6 στο 1/3 και s8 στα μισά χρήματα.

Για δεδομενα Ελλαδας πάντα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όταν μπαίνει στην μέση ο χρηματικος παράγοντας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...