najinblue3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πριν απο ενα μηνα 6s plus -> galaxy s8, αν και χρονια με μηλα ηθελα μια αλλαγη, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα αν και ημουν λιγο συγκρατημενος στην αρχη, το κινητο ειναι πανεμορφο, με την οθονη πεφτει το σαγονι, πραγματικα την χαζευω και δεν την χορταινω
angelosxatz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ στέκεται μια χαρά ένα S7 Edge. Χαχαχα αυτο να μου πεις! Εγω πριν απο ενα μηνα 6s plus -> galaxy s8, αν και χρονια με μηλα ηθελα μια αλλαγη, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα αν και ημουν λιγο συγκρατημενος στην αρχη, το κινητο ειναι πανεμορφο, με την οθονη πεφτει το σαγονι, πραγματικα την χαζευω και δεν την χορταινω Και γω φιλε iphone 6 εχω και το σκεφτομαι πολυ καιρο το s8 απο τοτε που βγηκε!η οθονη του ειναι απιστευτη οπως το ειπες δεν τη χορταινεις! Η αληθεια ειναι πως περιμενα και το iphone X αλλα ειναι παρα πολυ ακριβο ειπαμε να δωσουμε λεφτα αλλα 1300 παραειναι.....
najinblue3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για μενα αξιζει απειρα, το κινητο ειναι πολυ γρηγορο, δεν κολλησε ποτε μεχρι σημερα, η μπαταρια με παει 1,5 μερα με νορμαλ χρηση. Η φορτιση ειναι πολυ γρηγορη <1 ωρα. Σε ολα ειμαι ενθουσιασμενος, το κυριοτερο ομως ειναι η οθονη οπως σου ειπα. Καλη εναλλακτιη ειναι το one plus 5 που το εχει κολλητος μου κ ειναι πολυ ευχαριστημενος 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αντεχει γ πλακα το s8 Εδω με s7 edge και ειμαι οκ σε ολα. ( και θα ειμαι γ τουλαχιστον 2 χρονια )
angelosxatz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για μενα αξιζει απειρα, το κινητο ειναι πολυ γρηγορο, δεν κολλησε ποτε μεχρι σημερα, η μπαταρια με παει 1,5 μερα με νορμαλ χρηση. Η φορτιση ειναι πολυ γρηγορη <1 ωρα. Σε ολα ειμαι ενθουσιασμενος, το κυριοτερο ομως ειναι η οθονη οπως σου ειπα. Καλη εναλλακτιη ειναι το one plus 5 που το εχει κολλητος μου κ ειναι πολυ ευχαριστημενος Καλο και το one plus αλλα σε θεμα εμφανισης δεν μου αρεσει και πολυ....οποτε απορριπτεται.. Αντεχει γ πλακα το s8 Εδω με s7 edge και ειμαι οκ σε ολα. ( και θα ειμαι γ τουλαχιστον 2 χρονια ) Ναι φιλε και το s7 ειναι απιστευτο κιν με τα ολα του! 1
duende Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 το s7 edge ειναι καλυτερο vfm για μενα. εκτος κ αν δε σε πειραζει το 2:1 της οθονης του s8 και η τοποθετηση του αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος διπλα στη καμερα..
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αληθεια τοσο πιστευεις θα εχει το v30?εγω ελεγα θα ακολουθησει τα συνηθισμενα ποσα της lg οπως το g6 https://www.phonearena.com/news/LG-V30-is-now-official-but-there-is-no-price-and-release-date-here-is-a-guess_id97452 Το νόμισμα Ρικο, σε ποια χώρα χρησιμοποιείται και πόσα είναι σε ευρώ; Ελα κακίες
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι οντως Πιστεω το s7 edge εχει ολο το πακετο που λεμε.
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά ή σε s8 η σε g6 θα πήγαινα γιατί είναι τα φθηνότερα κινητά με αυτή την αναλογία οθόνης. Ότι χρήματα γλυτωνεις τώρα τα δίνεις σε 1.5 χρόνο στο επόμενο iphone,galaxy κλπ Είναι μεταβατική περίοδος αυτή των κινητών και όλοι χρεώνουν κυρίως το design/οθόνη. Εγώ προσωπικά σε κινητό με οθόνη με bezels και μπροστά κουμπιά δεν ξαναπάω γιατί κουράστηκα με το ίδιο design,είτε σε s7,είτε σε oneplus5,htc u11 και πάει λέγοντας.
ChimairaX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Vasilis stick to the souvlaki... Τo note 3 είναι ένα αργοκίνητο καράβι μέχρι κ η Sammy τπ χει ξεχάσει ότι υπάρχει . Τι downgrade να κανείς σ αυτό το Απαρχαιωμένο κινητό . Τι ειμ αυτά που γράφετε Ολόκληρη η ασχετοσύνη σου φάνηκε σε 3 προτάσεις
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Apple fan έγινα μετά άπο χρήση των προϊόντων της apple . Αν βρω κάτι ανάλογο σε android απλά θα το επιλέξω . Αλλά όχι να μιλάμε κ για note 3 κ να το συγκρίνουμε με κινητά της εποχής σήμερα ανήκει σε άλλη εποχή ουυυυ τώρα με κούφανες......για πες μου πότε βγήκε η apple στην fhd οθόνη? πότε έβαλε μεγάλη οθόνη? το galaxy s2 να πάρω πιο πολλά κάνει μια φορά έκανα τη βλακια και πήρα apple και ακόμα τα κλαίω.
vargas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά έχετε κ οι δυο note 3 κ είστε Χαρούμενοι γι' αυτό . Κανένα πρόβλημα Αλλά ότι είναι μια απαρχαιωμένη γκουμουτσα το ξέρει όλος ο κόσμος . Ποσά προβλήματα να απαριθμήσω για το συγκεκριμένο κινητό . Μια Αναζήτηση στο google. Τα έχει όλα μα όλα Από random restarts μέχρι unable to install or update apps .. Ευτυχώς το s8 δεν έχει καμία να καμία σχέση με τέτοιες πατάτες κινητά . Btw στα 2 χρονάκια πήρε κ το τελευταίο update . Καταλαβαίνω ότι δεν γουστάρετε την apple κ δεν σας κάνει αλλά 4 χρόνια updates δεν θα τα δείτε ποτέ
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά έχετε κ οι δυο note 3 κ είστε Χαρούμενοι γι' αυτό . Κανένα πρόβλημα Αλλά ότι είναι μια απαρχαιωμένη γκουμουτσα το ξέρει όλος ο κόσμος . Ποσά προβλήματα να απαριθμήσω για το συγκεκριμένο κινητό . Μια Αναζήτηση στο google. Τα έχει όλα μα όλα Από random restarts μέχρι unable to install or update apps .. Ευτυχώς το s8 δεν έχει καμία να καμία σχέση με τέτοιες πατάτες κινητά . Btw στα 2 χρονάκια πήρε κ το τελευταίο update . Καταλαβαίνω ότι δεν γουστάρετε την apple κ δεν σας κάνει αλλά 4 χρόνια updates δεν θα τα δείτε ποτέ πόσα ξέρεις κύριε steeve μια χαρά είναι το κινητό τίποτα από αυτά δεν κάνει και έχει android 7...........soooo you fail.
ChimairaX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά έχετε κ οι δυο note 3 κ είστε Χαρούμενοι γι' αυτό . Κανένα πρόβλημα Αλλά ότι είναι μια απαρχαιωμένη γκουμουτσα το ξέρει όλος ο κόσμος . Ποσά προβλήματα να απαριθμήσω για το συγκεκριμένο κινητό . Μια Αναζήτηση στο google. Τα έχει όλα μα όλα Από random restarts μέχρι unable to install or update apps .. Ευτυχώς το s8 δεν έχει καμία να καμία σχέση με τέτοιες πατάτες κινητά . Btw στα 2 χρονάκια πήρε κ το τελευταίο update . Καταλαβαίνω ότι δεν γουστάρετε την apple κ δεν σας κάνει αλλά 4 χρόνια updates δεν θα τα δείτε ποτέ Είχα note 3, σχεδόν 4 χρόνια, δεν το αποχωρίστηκα εύκολα όταν πήρα καινούριο κινητό. Κι αυτό έγινε φαντάσου πριν 2 βδομάδες. Πέρα τούτου, δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι αναβαθμίσεις της Samsung, οι οποίες στην εποχή του ήταν απαίσιες και εδώ συμφωνώ μαζί σου. Από την πρώτη ημέρα έπαιζα με custom roms. Και μη μου πεις για επίσημα κλπ. Ακόμα και iPhone να έπαιρνα θα το χα jailbreaked. Είμαι από τους τύπους που τα πειράζουν όλα. Το μια αναζήτηση στο google απλά το παραβλέπω. Μην βγάζεις από το μυαλό σου προβλήματα γιατί εδώ το έχω ακόμα και μπορώ να στο δώσω να παίξεις. Και θα καταλάβεις ακριβώς γιατί επιμένω να το αποθεώνω. Γιατί το hardware του συγκεκριμένου δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο της εποχής του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα