angelosxatz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. θα αγοράζατε τη σήμερον ημέρα το samsung s8 απέναντι σε τόσο φοβερά κινητά που έχουν βγει ή που πρόκειται να βγούνε?(όπως iphone x,pixel κτλ) Αντέχει πιστεύετε απέναντι στον ανταγωνισμό? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι δουλειά έχει το iphone? Το iphone και το motorola το ξεφτιλίζει. Το αγοράζεις άφοβα γιατί είναι κίνητρα.
angelosxatz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι δουλειά έχει το iphone? Το iphone και το motorola το ξεφτιλίζει. Το αγοράζεις άφοβα γιατί είναι κίνητρα. εντάξει η αλήθεια είναι ότι και το iphone x είναι φοβερό κινητό απλά σε τέτοια τιμή δύσκολα πας προς τα εκεί. Από κει και πέρα μόνο μια διπλή κάμερα να είχε αυτό το s8 και δεν θα το ακούμπαγε τίποτα. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό με τις διπλές κάμερες αποδεδειγμένα δεν απέδιδε καλύτερη φωτογραφία αρα και σιγά το τηλέφωνο το iphone. Εγώ πχ έχω το note 3 και του έχω το λειτουργικό του note 7 και αναμένω το λειτουργικό του note 8 ενώ στο iphone δεν σε αφήνει να κάνεις downgrade.
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Vasilis stick to the souvlaki... Τo note 3 είναι ένα αργοκίνητο καράβι μέχρι κ η Sammy τπ χει ξεχάσει ότι υπάρχει . Τι downgrade να κανείς σ αυτό το Απαρχαιωμένο κινητό . Τι ειμ αυτά που γράφετε 1
sski Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μένει να δούμε ποσο θα πλασαριστεί το LG V30 θα το προτιμούσα έναντι του S8
angelosxatz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μένει να δούμε ποσο θα πλασαριστεί το LG V30 θα το προτιμούσα έναντι του S8στ εκει πιστευω θα παιξει γυρω στα 500 μετα απο κανα 2 μηνες
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Vasilis stick to the souvlaki... Τo note 3 είναι ένα αργοκίνητο καράβι μέχρι κ η Sammy τπ χει ξεχάσει ότι υπάρχει . Τι downgrade να κανείς σ αυτό το Απαρχαιωμένο κινητό . Τι ειμ αυτά που γράφετε Αργοκινητο? Και δεν αναφερόμουν για το note για downgrade αλλά για το iphone αλλά μάλλον είσαι apple fan.
vargas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Apple fan έγινα μετά άπο χρήση των προϊόντων της apple . Αν βρω κάτι ανάλογο σε android απλά θα το επιλέξω . Αλλά όχι να μιλάμε κ για note 3 κ να το συγκρίνουμε με κινητά της εποχής σήμερα ανήκει σε άλλη εποχή
slk200gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. θα αγοράζατε τη σήμερον ημέρα το samsung s8 απέναντι σε τόσο φοβερά κινητά που έχουν βγει ή που πρόκειται να βγούνε?(όπως iphone x,pixel κτλ) Αντέχει πιστεύετε απέναντι στον ανταγωνισμό? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. οτι καλυτερο σε πολυ καλη τιμη,παρτο αφοβα,αν δεν ηθελα διπλη καμερα και spen αυτο θα επαιρνα και εγω το pixel ασχολιαστο,το iphone χ (και μονο αυτο )αν μπορεις να το παρεις στα 256 οκ ειναι κινηταρα αλλα σιγουρα οχι vmf ,to 64 αρι το θεωρω κοροιδια,να δωσω 1200+ +φορτιστη ταχειας φορτισης+θηκη +ασυρματη φορτιση να να αγχωνομαι για τον χωρο του κινητου ειδικα οταν τραβαω βιντεο χωρις επιλογη επεκτασης το θεωρω εντελος χαζο
dimips Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι apple fun τον λες τον άνθρωπο, το να σταματάει η υποστήριξη σε λειτουργικό μέσα σε ένα έτος μαζί και η υποστήριξη αναβαθμίσεων ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα αν δε είσαι χομπίστας. Σκας λεφτά και αγοράζεις hardware απίθανο που δε θα εκμεταλλευτείς ποτέ διότι το software που τρέχεις είναι πάντα 1-2 χρόνια πίσω απ το hardware. Όσο για το τι το έκανες το Note 3 σου με root και custom rom και νομίζεις ότι έχεις πιάσει το παπά απ τα μούσια ενώ στα χέρια έχεις ένα τούβλο που αναπασα στιγμή μπορεί κάποιος να σου αρπάξει από μέσα τα πάντα απλά μπαίνοντας στο recovery, μην το προβάλεις ως κατόρθωμα. Όσο για το s8 η κάμερα είναι άψογη αλλά ακόμη καλύτερη από τον ανταγωνισμό είναι η οθόνη. Και η οθόνη είναι κάτι που κοιτάς όλη μέρα. Επίσης πλέον το iPhone x, note 8 και pixel 2 και ότι άλλο στο χιλιάρικο δε θεωρείται εναλλακτική του s8. Το s8 είναι στη μισή τιμή. Ως εναλλακτικές του s8 εγώ βλέπω το V30 που έχει κόμπλε oled οθόνη και διπλή κάμερα. Όπως επίσης και το iPhone 7 plus αν πέσει η τιμή του τώρα θα είναι καλή εναλλακτική. Το p10 και lg g6 τα θεωρώ ελαφρός κατώτερα του s8. Εγώ θα πήγαινα σε s8 μόνο και μόνο για την οθόνη, τις διαστάσεις και την αξιοπρεπή κάμερα επειδή μου αρέσει το saturation. 1
angelosxatz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι apple fun τον λες τον άνθρωπο, το να σταματάει η υποστήριξη σε λειτουργικό μέσα σε ένα έτος μαζί και η υποστήριξη αναβαθμίσεων ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα αν δε είσαι χομπίστας. Σκας λεφτά και αγοράζεις hardware απίθανο που δε θα εκμεταλλευτείς ποτέ διότι το software που τρέχεις είναι πάντα 1-2 χρόνια πίσω απ το hardware. Όσο για το τι το έκανες το Note 3 σου με root και custom rom και νομίζεις ότι έχεις πιάσει το παπά απ τα μούσια ενώ στα χέρια έχεις ένα τούβλο που αναπασα στιγμή μπορεί κάποιος να σου αρπάξει από μέσα τα πάντα απλά μπαίνοντας στο recovery, μην το προβάλεις ως κατόρθωμα. Όσο για το s8 η κάμερα είναι άψογη αλλά ακόμη καλύτερη από τον ανταγωνισμό είναι η οθόνη. Και η οθόνη είναι κάτι που κοιτάς όλη μέρα. Επίσης πλέον το iPhone x, note 8 και pixel 2 και ότι άλλο στο χιλιάρικο δε θεωρείται εναλλακτική του s8. Το s8 είναι στη μισή τιμή. Ως εναλλακτικές του s8 εγώ βλέπω το V30 που έχει κόμπλε oled οθόνη και διπλή κάμερα. Όπως επίσης και το iPhone 7 plus αν πέσει η τιμή του τώρα θα είναι καλή εναλλακτική. Το p10 και lg g6 τα θεωρώ ελαφρός κατώτερα του s8. Εγώ θα πήγαινα σε s8 μόνο και μόνο για την οθόνη, τις διαστάσεις και την αξιοπρεπή κάμερα επειδή μου αρέσει το saturation. Φιλε μου νομιζω τα ειπες ολα!πληρεστατος,βοηθησες πολυ οτι καλυτερο σε πολυ καλη τιμη,παρτο αφοβα,αν δεν ηθελα διπλη καμερα και spen αυτο θα επαιρνα και εγω το pixel ασχολιαστο,το iphone χ (και μονο αυτο )αν μπορεις να το παρεις στα 256 οκ ειναι κινηταρα αλλα σιγουρα οχι vmf ,to 64 αρι το θεωρω κοροιδια,να δωσω 1200+ +φορτιστη ταχειας φορτισης+θηκη +ασυρματη φορτιση να να αγχωνομαι για τον χωρο του κινητου ειδικα οταν τραβαω βιντεο χωρις επιλογη επεκτασης το θεωρω εντελος χαζο Ειναι αυτο με τα χρηματα οπως το λες,να δωσεις 1300 ευρω για ενα κινητο δεν αξιζει πραγματικα οσο καλο και να ειναι..και οντως τα iphone x ειναι το καλυτερο λογο και του λογιασμικου του,αλλα δεν δικαιολογειται η διπλασια + τιμη του σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες! 1
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το v30 γιατί αναφέρεται όταν και αυτό 1000 Ρίκο θα ζητάει? Και για να κλείσει το θέμα,το παν για άλλη μια φορά είναι το χρήμα. Μέχρι 500-550ευρω s8 ,oneplus5 είναι οι καλύτερες αγορές.
angelosxatz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το v30 γιατί αναφέρεται όταν και αυτό 1000 Ρίκο θα ζητάει? Και για να κλείσει το θέμα,το παν για άλλη μια φορά είναι το χρήμα. Μέχρι 500-550ευρω s8 ,oneplus5 είναι οι καλύτερες αγορές. Αληθεια τοσο πιστευεις θα εχει το v30?εγω ελεγα θα ακολουθησει τα συνηθισμενα ποσα της lg οπως το g6
vchristod84 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το v30 γιατί αναφέρεται όταν και αυτό 1000 Ρίκο θα ζητάει? Το νόμισμα Ρικο, σε ποια χώρα χρησιμοποιείται και πόσα είναι σε ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα