Oscar_Mike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω πρόβλημα σε βίντεο του yt, στην επιλογή 720p60 και (περισσότερο) στην 1080p60. Ενα φριζάρισμα ~μισού sec στα 720p και πιο έντονο κόλλημα στα 1080p Το σύστημα που παρουσιάζει το θέμα, είναι αυτό: Amd Athlon 64 x2 6000+ 3GB Ram Ενσωματωμένη γραφικών GeForce 6150 και μπαίνω από Crome. To cpu usage βλέπω ότι χτυπάει 100άρια Είναι καθαρά θέμα hardware; Η μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ
Balantakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καθαρα θεμα hardware, οπως μου εκανε εμενα παλαιοτερα με την gtx 280 που ειχα... 2
Undertaker25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θέλεις να βλέπεις τα βίντεο σε full hd, μπορείς να πας σε PaleMoon και να κάνεις εγκατάσταση το plugin για να βλέπεις κάθε βίντεο του ΥΤ στο VLC χωρίς να κολλάει. 2
solution1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγαινε: power options των windows change plan settings change advanced power settings PCI Express Link State Power Management Επέλεξε OFF Κάνε ένα reboot και δες αν βελτιωθεί η κατάσταση Έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα (στα 60FPS video) Chrome + Firefox κολλάνε. Μόνο ο Edge δεν έχει θέμα. Μήπως έχεις παλαιό SSD; Δοκίμασε να παίξεις ένα video που αποδεδειγμένα κολλάει (χάνει frames) σε incognito mode. Αν παίξει σωστά, μπορεί να φταίει και ο δίσκος σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που έχεις προφανώς δεν έχει hardware acceleration για τον συγκεκριμένο codec των video του YouTube, γιαυτό έχεις υψηλό CPU Usage.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε μια καρτουλα με 30 ευρω καινουργια η' και φθηνοτερη μεταχειρ. με hardware acceleration και εισαι κομπλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα