Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εχω στην κατοχή μου ενα iPad Mini 2 και επάνω του έχει το τελευταίο iOS 7 (7.1.2) δεν καίγομαι να κανω τη αναβάθμιση του αφού πάει μια χαρά στ σερφάρισμα κ τέτοια, δεν εχω πολλά πολλά app. Μόνο που με απογοήτευσε το app Skype δεν το υποστηρίζει πλέον εδω κ 1-2 μήνες περίπου. Διαβάζω γι το νεο iOS 11 που έρχεται τις επόμενες ημέρες, εχω 2 ερωτήματα:

1) Να προλάβω τη αναβάθμιση του iOS 10.x.x πριν μπει γι τα καλα το 11;; Μη κολλήσει λόγω 1 GB RAM εκτός απ το 2 πύρινο επεξεργαστή Α7 που φοράει

2) Να το πουλήσω όπως ειναι με το iOS 7 (φαντάζομαι αρκετοί θα ενδιαφερθούν) κ να παω στο iPad Mini 4;

Το mini 2 το 97% της ζωής του ήταν μέσα στ σπίτι, άρα μιλάμε γι εξαιρετική κατάσταση με θήκη

Δημοσ.

εχω το mini 2, η 11 μου πει οπως και η 10.3.3. το θεμα ειναι πως και με την 10 εχει σπασιματα, σε καμια περιπτωση δεν το λες δυσλειουργικο ή αργοστροφο (βλεπε ipad 2 με ios 8-9 ) αλλα ολα ειναι σχετικα για τον καθενα, καιντην χρηση που κανει. προσωπικα δεν με απασχολει που λαγκαρει καμια φορα.

Δημοσ.

φιλε μου δεν εχω λιγο να το δω, αλλωστε γυρισμος δεν υπαρχει για εμενα.

αν εσυ μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα απο το βιντεο τοτε μια χαρα, εχεις και την απαντηση στο ερωτημα σου.

ps: το mini 2 εχει α7 @1,3 ενω το air εχει α7 @1,4 οχι οτι στην καθημερινοτητα εχει καμια ιιαιτερη αξια η διαφορα τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@basilis5 

δεν το εβαλα για σενα το video, αλλα για τον ts, που ρωτουσε αν πρεπει να βαλει (οσο προλαβαινει) την 10.3.3 ή την 11.   :-)

απλα ξεχασα να κανω quote.  :lol:

Επεξ/σία από Unabomber
  • Like 1
Δημοσ.

@basilis5 

δεν το εβαλα για σενα το video, αλλα για τον ts, που ρωτουσε αν πρεπει να βαλει (οσο προλαβαινει) την 10.3.3 ή την 11.   :-)

απλα ξεχασα να κανω quote.  :lol:

καλα εκανες, γιατι ολο και καποιον θα βοηθησει. Γενικα νομιζω ειναι πιο πολυ ψυχολογικες οι διαφορες παρα ουσιαστικες. Το θεμα ηταν να μην ειχα (εγω προσωπικα) βαλει ουτε καν την 9, εκει αρχισε να κολωνει το πραγμα, αλλα απο την αλλη να μεινεις στο 8; δεν λεει.. οι μισες εφαρμογες και πανω δεν παιζουν.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο γι το ορισμό "ψυχολογικές διάφορες". Ισχύει!! Η αλήθεια δεν ειν μόνο εκει, αλλά το οτι το "μέλλον" της συγκεκριμένης (ή οποιαδήποτε) σύσκευης μην μείνει πίσω, τα φτύσει κ το κάψει με τόσο βαριά app (Facebook, insta κλπ). Σχετικά με το iPad Air & mini 2 ειν διαφορετικοί επεξεργαστές αλλά νταξει, κατι ειν αυτο! Έψαξα περισσότερο κ βρήκα βιντεάκι του iPad mini 2

https://m.youtube.com/watch?v=uaPXgw-XTjM

Όντως ειν μικρές οι διάφορες 10 vs 11. Σαν να είμαστε σε δίλλημα αν σε ενα iPhone 5s αξίζει ή οχι η επόμενη αναβάθμιση (φοράει ίδιο επεξεργαστή)

Δημοσ.

Το έβαλα χθες το iOS 11 σε ένα 5S. Από ταχύτητα (δεν έχει γίνει factory reset) είναι ένα κλικ πιο αργό.

Από εμφάνιση (αν και είναι υποκειμενικό αυτό) προσωπικά το θεωρώ άθλιο το iOS 11 σε σχέση με το iOS 10.

Δημοσ.

Δίχως δεύτερη σκέψη μείνε με την 10.3.3, έκανα Update το Mini 2 μου στην iOS 11 GM και σέρνεται πολλές φορές και τρώει κολλήματα, σήμερα θα ξαναβάλω την iOS 10.3.3 όσο προλαβαίνω. 

Δημοσ.

Μετα απο μέρες σκέψης αποφάσισα να εγκαταστησω το iOS 10! Αυτήν την στιγμή φορτώνει στο iPad mini 2 το iOS 10.3.3... Πριν μπει γι τα καλα-καλα το iOS 11. Και αργότερα θα εγκαταστησω στο iPhone SE το iOS 11 (απο iOS 9.3.5)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο 3 βδομαδες περίπου απ τότε που εγκαταστησα το iOS 10.3.3 στ mini 2 μπορω να πω πως ολα ειναι μια χαρά!! Ναι ειν ενα κλικ λίγο πιο αργό κ πάλι ολα δουλεύουν τέλεια. Δεν ξερω αν θα παω στ iOS 11 ποτε... Για το SE αργότερα, πολυ αργότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...