pRonOoBGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Με νοιαζει πιο πολυ για MP παιχνιδια, και λιγοτερο SP. Απλως σκεφτομαι πως μελλοντικα παιχνιδια θα απαιτουν περισσοτερα, οποτε σκεφτομουν να κινηθω σε αγορα i7-8700(οταν με τ καλο βγει) ωστε να μαι καλλυμενος για τα επομενα χρονια(περισσοτερο απο τι ειμαι τωρα) + να αναβαθμισω καρτα γραφικων και ραμ.
Whitefanged Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο για mp, η κάρτα σου ακόμα κι αν δεν είναι η ενδεδειγμένη (πχ για bf1) πάντα μπορείς να χαμηλώσεις τις ρυθμίσεις για να πετύχεις smooth gameplay. To NO1 για multiplayer. Το αν θα συμφέρει ο i7-8700 έναντι του 1600/(X) δεν το ξέρουμε ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βάσει των προτιμήσεων σου πας για αλλαγή πλατφόρμας πρώτα, cpu,m/b,ram και μετά gpu. Φυσικά αν έχεις να σμπρώξεις τα παίρνεις όλα μαζί. Πολύ πολύ υποθετικά μιλώντας, χωρίς να έχω κάνει σοβαρή έρευνα αγοράς, Βάζεις 2x8gb 2400mhz c11 ή c10 αν βρείς, αλλάζεις τον i5 με έναν i7-5775c ή κάνα (semi)golden i7-4790K (για oc) και ότι gpu επιτρέπει το budget σου. Αυτό αν θες ντε και καλά να κρατήσεις τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ή αν δεν σε παίρνει με τίποτα να τα αντικαταστήσεις πακέτο και πρέπει να στηθεί τμηματικά.
pRonOoBGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο για mp, η κάρτα σου ακόμα κι αν δεν είναι η ενδεδειγμένη (πχ για bf1) πάντα μπορείς να χαμηλώσεις τις ρυθμίσεις για να πετύχεις smooth gameplay. To NO1 για multiplayer. Το αν θα συμφέρει ο i7-8700 έναντι του 1600/(X) δεν το ξέρουμε ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βάσει των προτιμήσεων σου πας για αλλαγή πλατφόρμας πρώτα, cpu,m/b,ram και μετά gpu. Φυσικά αν έχεις να σμπρώξεις τα παίρνεις όλα μαζί. Πολύ πολύ υποθετικά μιλώντας, χωρίς να έχω κάνει σοβαρή έρευνα αγοράς, Βάζεις 2x8gb 2400mhz c11 ή c10 αν βρείς, αλλάζεις τον i5 με έναν i7-5775c ή κάνα (semi)golden i7-4790K (για oc) και ότι gpu επιτρέπει το budget σου. Αυτό αν θες ντε και καλά να κρατήσεις τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ή αν δεν σε παίρνει με τίποτα να τα αντικαταστήσεις πακέτο και πρέπει να στηθεί τμηματικά. Λογικα σαν πλανο, εχω ολοκληρωτικη αλλαγη(mb,ram,cpu,gpu) Απλα βασικα αυτο που σκεφτομουν ηταν αυτο, να αλλαξω cpu/mb/ram και καποια στιγμη συντομα να αλλαξω και την gpu. Απλα ναι μεν θελω να εχω smooth gameplay, αλλα εστω και medium/high ρυθμισεις.
lefteris210 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Λογικα σαν πλανο, εχω ολοκληρωτικη αλλαγη(mb,ram,cpu,gpu) Απλα βασικα αυτο που σκεφτομουν ηταν αυτο, να αλλαξω cpu/mb/ram και καποια στιγμη συντομα να αλλαξω και την gpu. Απλα ναι μεν θελω να εχω smooth gameplay, αλλα εστω και medium/high ρυθμισεις. έχουμε το ίδιο cpu το έχω default OC απο την mobo στα 4,4 Ghz και δεν καταλαβαίνει τπτ μέχρι στιγμής τουλάχιστον. γνώμη μου βάζεις 16gb ram + 1060 6gb η 1070 8gb αν το σηκώνει το budget. δεν αξίζει ακόμα να αλλάξεις cpu.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 αλλα θελω να ξερω οτι σε 2-3 χρονια θα μπορω να παιζω παιχνιδια σε 1080p, 60fps τουλαχιστον Δεν είναι monitor αυτά για 8700. Δεν γίνεται σε gaming pc ο επεξεργαστής να κοστίζει τα διπλάσια από την οθόνη... η 1070 8gb αν το σηκώνει το budget. . Τα ίδια ισχύουν και για την 1070.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα